Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Змінюємо місце дислокації на пиво :)
- T@R@S
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
в києві з цією справою простіше, я не будучи киянонино знаю з5 таких кабачків, а у львові напряг блін. longue барів взагалі у нас немає.
А як на рахунок ТАРКО??? Поговорити з менеджарами щоб тримали зо три столика для посиденьок клуба. А в замін повісити банер їхнього закладу на форумі і сайті. Вони молоді люди і думаю може вийти.
недлоліком такро є шум, а перевагою центр, гарна панорама і що це бістро (тобто кожен сам платить, а то буває що збереться купа народу в барі, назамовляють і потрошки відчалюють, а в кінці хтось один компенсує нестачі)
А як на рахунок ТАРКО??? Поговорити з менеджарами щоб тримали зо три столика для посиденьок клуба. А в замін повісити банер їхнього закладу на форумі і сайті. Вони молоді люди і думаю може вийти.
недлоліком такро є шум, а перевагою центр, гарна панорама і що це бістро (тобто кожен сам платить, а то буває що збереться купа народу в барі, назамовляють і потрошки відчалюють, а в кінці хтось один компенсує нестачі)
- Myltik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Нехотів зразу втикатись бо ще ніколи на пиві небув,але з ТАРКО трошки гон:
1.Мало місця
2.На мою думку тяжко договоритись(а не брешу вони погодятся)
3.І видос не всі будуть бачити
Я просто так говорю бо я там колись завжди сидів,КРАЩЕ ПОСЛУХАТИ ДУМКУ KAVArnuy на мій погляд внього сама позитивна думка
1.Мало місця
2.На мою думку тяжко договоритись(а не брешу вони погодятся)
3.І видос не всі будуть бачити
Я просто так говорю бо я там колись завжди сидів,КРАЩЕ ПОСЛУХАТИ ДУМКУ KAVArnuy на мій погляд внього сама позитивна думка
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей