Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Груз 200
lex
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення lex » Суб, 21 липня 2007, 17:32

Yelik писав:
lex писав:извини, но что такое "уровень американцев"? уровень чего?
Mc писав:видовищністю, грою акторів
Дійсно москалі свій кіноматограф підняли дуже серйозно порівняно з тим що було наприклад років 10-15 тому, але до того Голівуду(з відповідними картинами, бо в них гі..на також хватає) їм ще як до неба... :wink:
Елик, ты выбрал не самый лучший источник для цитирования ;)
Если помнишь, то дискуссия начиналась с того, что один товарищ, плескал через края дерьмом и пукал в лужу, посмотрев какой-то дешевый сериал. озабоченный национальной идеей юноша, кричал какие-то лозунги, к чему-то призывал, что-то запрещал... забавный такой. смотрите кто, что хочет, но давайте без этого дерьма...

P.S. можно говорить просто русские. не стоит портить мое мнение о тебе...

P.P.S. а про актерскую игру.... смешно... :) кстати, посмотри фильм "Пыль". замечательный фильм. снят цифровой камерой. бюджет полнометражного фильма 2k. снят на энтузиазме. а потом подумай, что получилось бы у голивуда с таким бюджетом. тоесть никаких пукалок, а просто актеры и камера. это по поводу актерской игры... ;)

21043 SW
Ім'я:Юрий
Стать:чоловік
Номер:ВС6666АК
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Суб, 21 липня 2007, 19:13

lex писав:Если помнишь, то дискуссия начиналась с того, что один товарищ, плескал через края дерьмом и пукал в лужу, посмотрев какой-то дешевый сериал. озабоченный национальной идеей юноша, кричал какие-то лозунги, к чему-то призывал, что-то запрещал... забавный такой. смотрите кто, что хочет, но давайте без этого дерьма...
:megalol: :00085:
Dynamic Sport Latvia

lex

Повідомлення lex » Суб, 21 липня 2007, 20:02

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Суб, 21 липня 2007, 20:22

lex
бачу ти шариш в фільмах! "Пиль" то реально тєма! дивився його і прозрівав настільки глибокий фільм при мінімальному бюджеті. ше є такий фільм "Цикута" також матьорий.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

Nazik
Ім'я:Nazar

Повідомлення Nazik » Нед, 22 липня 2007, 02:55

andriy_zab

І я сьогодні спостерігав це. Навіть вулицю (не знаю назви)
як від пузатої хати до міліції їхати перекрили.

Mc

Повідомлення Mc » Нед, 22 липня 2007, 21:07

плескал через края дерьмом и пукал в лужу, .... но давайте без этого дерьма...
гм, ноу комментс - рівень викладення думок - нижче плінтуса(вірніше якраз на рівні улюбленого кінематографу).. тут саме час додати підпис Террі..
Судя по Твоим словам, Тебя последнии 24 года москали (не буду напоминать кто это в истории) продержали в подвалах, били и заставляли смотреть все росс. фильмы и самое главное все серии "Дом" и "Дом-2", и самое главное на яйцах сделали тату СССР. Продолжать тему не буду, коротко скажу: Росс. киноматографф поднялся на очень высокий уровень и сравнивать продукцию с другими странами нет смысла (Я не говорю про комерческие парашливые сериалы которые крутят каждый день).
ну що ж.. дякую, що на яйцях зупинився і не скотився до подальшої вульгарщини. тепер по суті:
чого ж одразу в крайності - підвали, наколки і тд. беремо простий приклад - мультик дл дітей Капітошка. Знятий на укр.студії, укр.мовою - а титри і назва фільму по рос. Клас. Беремо Козаків (мульт.серіал, а не іграшку) - мультик про наших пращурів, а все по рос. - відповідно в дітей з маленького віку підміняється національна ідентичність на чудорідну.. та ще й в такій збоченій формі, що потім двох слів на форумі без бруду не спроможеться написати (всі співпадіння з реальними особистостями - випадкові :) ) та зрештою, що мені вам пояснювати - читайте Сергія Грабовського і робіть висновки самі.

мова йшла про те, що хоч кінематограф рос і піднявся (так як нові жигулі від старих) - все одно належного рівня не досягнув.. по Де Ніро і Аль Пачино я так і не почув відповіді - назвіть хоч одного рос.актора, який має таку амплітуду втілених причому вдало!!) особистостей? я кажу не про ролі гангстерів чи мафіозі - а про комічні, трагічні, філософські ролі.

Ну і останній аргумент - скільки рос.фільми чи актори заробили оскарів? за тих 10 чи 5 років тотального підняття кінематографу?
biketravel.wordpress.com

lex

Повідомлення lex » Нед, 22 липня 2007, 22:05

Mc писав:
плескал через края дерьмом и пукал в лужу, .... но давайте без этого дерьма...
гм, ноу комментс - рівень викладення думок - нижче плінтуса(вірніше якраз на рівні улюбленого кінематографу).. тут саме час додати підпис Террі..
уважаеиый, я, в отличии от вас, не привык выдергивать слова из контекста и подмениывть понятия (специальное замечание: "понятия", это не то, что вы почерпнули из любимых вами сериалов про сашу белого). если у вас собралось дерьма по самое горлышко и вы в эпилептических припадках разбрызгиваете его во все стороны, то я не считаю нужным писать, что многоуважаемый Mc забрызгал всех клубничным вареньем. или вы не согласны, что ваши призывы о запретах русского кино, на небольшом городском форуме, сродни пуканью в лужу?
ваша чисто украинская фраза, которой вы меня удостоили, "ноу комментс", по всей видимости, означает "не маю що сказати". что в принципе верно. вам нечего сказать. и я рад что вы это понимаете. я надеюсь на этом наш диалог закончен?
желаю вам и вашим детям развивать ваш патриотизм, за просмотром оскароносных голивудских фильмов...

всегда ваш, lex.

Mc

Повідомлення Mc » Нед, 22 липня 2007, 22:30

lex
і Вам всього найкращого. сперечатися далі справді не має жодного сенсу.
biketravel.wordpress.com

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Пон, 23 липня 2007, 05:29

tilku pislja peregljady danogo filmy "Gryz 200".
Wob meni spodobavsja? To mabyt' ni..
ale
Spravdi, vazhkuj psuhologi4nuj fil'm pro munyly realnist "Sovetov".
Radgy poduvutus'.. Todi i perekonaetes' i vuslovute svoy dymky.

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Пон, 23 липня 2007, 10:36

Mc
Спешал фо Ю :grin:
А.Абдулов
О.Янковский
А.Краско
Г.Вицин
В.Сухоруков
С.Маковецкий
А.Панин
Л.Ярмольник
А.Балуев
Н.Михалков
С.Шакуров
Ф.Бондарчук
З.Гердт
Н.Караченцов
Л.Гурченко
А.Ширвиндт
С.Фарада
В.Меньшов
Е.Миронов
В.Соломин
А.Серебряков
В.Машков
А.Мерзликин
М.Боярский
К.Гусева
К.Хабенский
Ю.Никулин
С.Крючкова
И.Чурикова
Б.Брондуков
Л.Голубкина
О.Табаков
А.Булдаков
Н.Гундарева
О.Басилашвили
В.Ильин
Это что успел вспомнить с ходу, а их море.
Теперь по Оскарам (к стати Оскар, номинация в которую Америкосы играют сами с собой, Ты ж не видел чтоб Сталоне получил награду Российскую НИКА, правда?)
«Американская академия киноискусства присудила свою крупнейшую ежегодную премию «Оскар» советскому кинофильму «Война и мир», признанному лучшим иностранным фильмом, демонстрировавшимся на экранах США в 1968 году. Вчера от имени академии известная американская киноактриса Натали Вуд передала эту премию Людмиле Савельевой — исполнительнице роли Наташи Ростовой».
Я не буду искать фильмы так как минимум с десяток их наберется, а те актеры которых Я написал половину из них играли в амерк. картинах.
Ты только скажи, что Ты не смотрел и не писал кипятком от:
Приключения Шурика
Приключения Электроника
Человек с бульвара Капуцинов
Брильянтовая рука
Особенности охоты или рыбалки
Джентельмены удачи и т.д.

Ты даже за столом первый тост всегда говоришь как генерал "Ну поехали..." или "как генерал тосты говорить не умеешь..."?
Так что не надо тут всем рассказывать что у Тебя трусы сделаны из "вышиванки" и усы у Тебя как у Шевченка.
А используя иногда не нормативную лексику с Тобой Ты лучше посты понимаешь.
Народ, может Я не прав и Вы тоже не знаете этих актеров и фильмы сов. и рос. не смотрели? 8)
Dynamic Sport Latvia

Mc

Повідомлення Mc » Пон, 23 липня 2007, 12:29

21043 SW
кумедно.. ми ж про рос.кінематограф говорили - а не про радянський! то дві абсолютно різні речі. радянські фільми (особливо ті які ти назвав - ну хіба крім Особенностей...(особливо останніх частин)) - то зовсім інша пісня..

Російська Ніка грається тільки з тими фільмами - причому часто з тими хто більше забашляє - шукай рос.форуми і обговорення її номінантів - зазвичай самі росіяни її "бакланять" по-чорному :) так що це не аргумент явно... он навіть в нас якась там кінонагорода є - щоб своїх, міцевих потішити..

тепер по списку - 90% радянських акторів. решта - "ф топку". Працює на повну принцип Пугачової - розкрутилася баба гарно ще при рад.владі - от тепер і качає свої права, свиту біля себе формує, інтриги і тд плете.. від відсутності конкуренції(причому конкуренція відсутня не через мега-талант, від якого в останні пару років лишилися крихти, а якраз через її монопльне становище). Те ж саме з Міхалковим наприклад - чому ж він тепер так часто стає героєм жартів російськи команд КВНу? через те що прийоми і методи "метра" від фільму до фільму ОСТАННІХ пару років не змінюються - ступор а-ля Пугачова..

Панін - ну тут ніби і озброєним оком видно. герої однотипні..

інші метри - типу Гундарьової, Табакова, Боярського і тд - в останніх їхніх ролях дуже шкода було на них дивитися.. то часто-густо в якісь мильні опери їх брали, то малобюджетні постановки.. таке відчуття в мене (і то не тільки в мене - а і в декількох театральних рос оглядачів), що основна маса їхніх талантів тепер по театральних постановках показується - а фільми то так, для підробітку..

ага - ще про Сталонне - це явний аутсайдер Голлівуду.. по-перше проблема в нього та ж що і в рос акторів (тобто вдало ти його підібрав для аналогії) - ролі всі однотипні!! від фільму до фільму - ніякого актоського росту.. чи той же ван-дамм - герой 80-х... то явно не приклади акторської майстерності..
Ты даже за столом первый тост всегда говоришь как генерал "Ну поехали..." или "как генерал тосты говорить не умеешь..."?
Так что не надо тут всем рассказывать что у Тебя трусы сделаны из "вышиванки" и усы у Тебя как у Шевченка.
А используя иногда не нормативную лексику с Тобой Ты лучше посты понимаешь.
не п'ю - того не можу тут однозначно відповісти.. але наскільки я пам'ятаю то "паєхалі" ще не доводилося виголошувати - є чудове українське "Будьмо" - і не кажи, що ти його жодного разу не виголошував :)

а на рахунок матюків - ну справа твоя - ти вже чоловік дорослий, але загалом, кажуть матюки починаються тоді, коли аргументів брак - тому тим ти принижуєш не мене - а себе більше.. краще зрозуміти я від них хіба що зможу як у випадку вище - що проводити дискусію марно. а хотілося б продовжити дискусію - оскільки ти поки що перший, хто висунув хоч якісь аргументи.
biketravel.wordpress.com

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Пон, 23 липня 2007, 14:51

Mc
Я с удовольствием выберу для Тебя только российских актеров современников и фильмы которые на сегодня очень популярны (в моем понимании)
Актеры: Хабенский, Гусева, Панин, Башаров, Балуев, Лыков, Певцов, Бондарчук, тот же Краско, Машков, Мерзликин, Тактаров, Гармаш, Нагиев, Леонов, Миронов, Миронова, Сухоруков, Пореченков, Ефремов, Гоша Куценко (зе бест) и т.д. Поверь, Я этот список могу долго продолжать.
Фильмы: Любовь-морковь, Дерзкие дни, Дневной дозор, Параграф 78, Турецкий гамбит, Я остаюсь, Ворошиловский стрелок, Сволочи, 72 метра, Брат, Брат-2, Охота на пиранью, Бумер-2, Грозовые ворота, Блокпост, Побег, На Верхней Масловке, Олигарх, В августе 44-го, Неслужебное задание 2. Взрыв на рассвете. Этот список Я так же могу продолжать до потери пульса.
Ситуация с НИКА та же, что и с Оскаром, так что Оскар для меня тоже не аргумент.
Про Панина писал младшего, а старший тоже красавец.
Когда пью за столом всегда кричу "ПОЕХАЛИ", так как день варения у меня с Гагариным в один день, а "Будьмо" скорее говорят на похоронах (аналогия с "Будем живы").
Я вроде не матерился, а если да, то эта не формальная лексика только украшает события которые Я описывал, тем самым Я себя унизить не смогу :smile:
П.С. Я думаю дискусия продолжается. аргументы есть.
П.П.С. жду ответный ход со списком прекрасных укр. актеров современников (Сумская и Ступка на пенсии и выходци из СССР) и список топ-10 укр. фильмов. (Роксоляна 50% укр, а 50% рос.) 8)
Dynamic Sport Latvia

Terry
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення Terry » Пон, 23 липня 2007, 17:03

Мляяяяя, ото жара отут у вас, а я то думаю, що так можна обговорювати в фільмі (бачу, що тема росте, але не заходив).

Навіть мене згадали. Правда шкода, що я той підпис про спор на форумі вже стер. :smile:

Думаю, висловлю загальну думку, коли скажу, що ПОТРІБНО СУВОРО ФІЛЬТРУВАТИ ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ КОНТЕНТ. ЯКИЙ ПОПАДАЄ НА ОЧІ МОЛОДІ.
Хоча, це ідея утопічна, так само як і контроль інтернету.

Єдине, що можу сказати, що я б не хотів бути знайомим з людьми, які всерйоз сприймають удафф і т.п. ресурси. А таких багато.
Я б не хотів, щоб молодь рівнялася на героїв фільмів, адже фільмів зараз мало таких в яких матом не гнуть, або не коляться(курять, нюхають і т.д.) або не відносяться до жінки, як до мяса в яке просто кінчають.
Тобто, сучасні фільми - про сучасне життя. Але навіщо такі дивитися, якщо життя - воно ж навколо. Тут говорилося про Турецькийц Гамбітт, здається про інші книги про Фандоріна - так це ж перли.

Вот в чому проблема - в сценарію.

(Щось так багато написав і стільки думок виклав, що аж противно, але ваші пости так нагрузили......)

Бажаю всім дивитися побільше життєрадісних фільмів про сучасне життя і тоді може й життя саме стане кращим.

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Пон, 23 липня 2007, 18:40

Terry писав:або не відносяться до жінки, як до мяса в яке просто кінчають.
А что идея :smile:
Dynamic Sport Latvia

Mc

Повідомлення Mc » Пон, 23 липня 2007, 18:45

21043 SW
от це я розумію - твереза позиція.накінець-то є аргументи.
що ж, тоді продовжимо :)
з того списку, що ти навів, я на жаль бачив тільки нижченаведені (з коментарями):

Параграф 78(проглядав, на більше не вистачило терпіння - ну дуже вже тупий і абсолютно нелогічний фільм),
Турецкий гамбит(непоганий загалом),
Сволочи(жорстокий фільм, дітям заборонено),
Брат(знаю, що напорюся на критику - але фільм тупий)
Брат-2(подвійний комент до першого Брата)
Охота на пиранью(тупий як фільм так і книжка - невдала підробка голів.бойовиків - хоча я заснув на 2/3 фільму, може там якраз під кінець суть філософська вилізла чи якісь спецефекти видовищні),
Бумер-2(ноу комментс.. фільм про [цензура] як і перший),
Побег(динамічний фільм, згоджуюся)
Олигарх(чудовий фільм. ЧУДОВИЙ. на превеликий жаль таких одиниці в рос.кіно),

я б ще продовжив список фільмами "Возвращение", "Остров", "Антикіллер" (як приклад непоганого бойовика) та "Сибирский цирюльник"(тоді Міхалков ще не спаскудився під впдивом власної монополії).

Тепер про те, що я мав на увазі коли сказав що треба заборонити рос.медіапродукцію в нас.
Мій список фільмів/мультфільмів, які негативно впливають на смакові якості телеглядачів або завдають шкоду іміджу України(наводжу тільки ті, що бачив порівняно недавно і що згадав):
1)«Алёша Попович и Тугарин-Змей» (момент про київсього князя)
2)Хоттабич (чудовий приклад несмаку і туалетного гумору - навіть Пиріг відпочиває)
3)Вовкодав (приклад відсутніх акторських навиків і розумного сценарію)
4)Бумер (злий, недобрий і тупий фільм про виродків)
5)Бій з тінню (гламурно-попсовий тупий бойовик. Панін - свій же клон з Бригади)
6)9 рота (фільм - топтання на кістках воїнів-афганців. шкідливий навіть для росіян)
7)Антикіллер2(приклад застою думок в результаті отриманих мегаприбутків після першої частини. загалом тупізна як і параграф)
8)Ночной дозор(ЖАХ!!! Лук'янеко звичайно гарний письменник, але те що вийшло в результаті це просто жах.. повне профукування бюджету фільм)
9)Особенности нац... (тупе і ще тупіше кіно. перша частина ще може бути, а от інші..)
ну і ще пару фільмів (про те як хлопці гроші з 1 бакса 100 робили якоюсь машинкою - дві частини; пару комедій [цензура] і псевдодрам), в яких я навіть не запам'ятав назви - так швидко вони видалялися з мого компа.

Тепер чому я ці фільми виокремив? Що ж такого страшного вони несуть нашому молодому поколінню і нам? Чим вони шкідливі? А тим, що вони всі несуть глибоку і продуману стратегію. Стратегію імперії щодо своїх непокірних вассалів. Вистачає навіть маленької комічної фрази в Браті чи в Альоші Поповичу про нас, про наш народ чи його історію, щоб потім максимально легко спровокувати ненависть і потік лайна на голови ненависного сусіда. (газові атаки пам"ятаєш? знаєш що творилося в головах простих росіян під час того конфлікту? знаєш якими епітетами називали нас і нашу державу?). Тепер от як результат всяких серіалів і фільмів про війну на Кавказі - яка істерія піднялася щодо Грузії? от і маєте. В нас же це все ще складніше, бо більша половина України спить і бачить себе росіянами - тому мусимо бачити за кожним таким знаком потенційну небезпеку.

Хай це звучить трохи параноїдально, хай мені порекомендують відпочити(але спочатку прочитають "1984" Оруелла, щоб зрозуміти про що мова) - але коли наші діти будуть думати в результаті перегляду популярних мультиків - що то київський князь бігав на поклон до рос героїв = то вже страшно..

Ну і ще одна причина - виховання несмаку. Треба побільше дивитися драми, де від гри акторів проймає до кісток (сходіть на Політ над гніздом зозулі в театр ім.Заньковецької, або принаймі фільм подивіться з Дж.Ніколсоном - зрозумієте), комедії, де жарти смішні, не картонні і без злого підтексту, бойовики, де герой не пропагує могутність гнилої імперії за рахунок домінації над хохлами чи пригнобленими націями,
мелодрами, де герої показують справжні почуття, без удаваних картонок і тупого "гламуру", ну і тд.

Загалом, скільки людей стільки думок. Кому не болить за свою країну під час вислуховування приколів про "хахлів" і тд - тому цілком прийнятно після випивання типово рос.продукту, типово по рос."погуляти" і типово по рос.перестати думати про завтра - "а будь, что будет". вони так можуть - для того створені. Ми не маємо права.

Видовищних чи гарних суто укр.фільмів часів незалежності я не можу тобі назвати - бо їх наразі і нема. "Помаранчеві любові", "Штольні" ітд взагалі тяжко назвати кінематографом - так, підробки в рос стилі, розраховані на те, що зламаний системою народ можна змусити дивитися будь-яке лайно, якщо його нарно розкрутити.. В нас поки що хіба гарно мультиплікація короткометражна представлена і деякі документальні фільми. все інше мусить розвиватися.
biketravel.wordpress.com

byte
Ім'я:Орест
Контактна інформація:

Повідомлення byte » Вів, 24 липня 2007, 02:19

21043 SW
Mc
народ, є халтурка: бурсакам курсаки друкувати, за то хоть гроші платать:)Ви тут такі мемуари катаєте, можна укомплектувати в підручник для кінокритиків і мистецтвознавців:)
Актеры: Хабенский, Гусева, Панин, Башаров, Балуев, Лыков, Певцов, Бондарчук, тот же Краско, Машков, Мерзликин, Тактаров, Гармаш, Нагиев, Леонов, Миронов, Миронова, Сухоруков, Пореченков, Ефремов, Гоша Куценко (зе бест) и т.д. Поверь, Я этот список могу долго продолжать.
з цим я не можу не погодитися, більшість дійсно чудові актори, я б ще туди відніс Майкова, особливо за гру в фільмі Барін.ІМХО

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Вів, 24 липня 2007, 09:47

Mc
Написано много, почти все фильмы забраковал, но хоть фильм "Олигарх" понравился, это приятно.
В Западном регионе очень сильно задел момент из фильма "Брат", особенно фраза "бандеревец?", но при этом торчат от фразы "хороші люди попросили москалаям допомогти".
"Скажи, в чем сила, брат?" - сказал бы Я Тебе, но вопрос таков: фразы обидные для двух сторон, почему обида только на Западе Украины?
Про Алешу Поповича ничего Тебе не скажу, так как заснул во время просмотра мультфильма :sad:
Параграф может бы и туп, но качество сьемки и игра актеров на высоте.
Бумер-2 для меня блаженство :oops:
Наверно каждый из нас в фильме видит только то, что хотел бы... и это сразу извлекает.
Театральную сторону актеров обсуждать не буду, так как Я вообще не имею ни какого понятия про театр.
Но по-тихоньку понимаю, что укр.киноиндустрия умирает. Или Я не прав?
Короче говоря, спасибо за дискуссию, было приятно... :00014:
Dynamic Sport Latvia

Mc

Повідомлення Mc » Вів, 24 липня 2007, 16:31

byte :grin: - студенти хай курсаки пишуть - заодно і потренують навики швидкого набору :)

21043 SW
та чого ж все забракував? а ті пару фільмів, що я від себе додав чого не рахуєш?

Про фрази в "Братах". От недавно говорив я з одним росіянином - він мені каже, "как у вас там в Хахляндии делишки-то?", ну а я йому - "та нормально. жиємо по-маленьку.ну а на Кацапщині як ся маєте?" - і от тут він так страшно образився, що до кінця відпочинку на контакти не наривався. Догадуєшся чому? Правильно - бо "хахлами" нас кличуть чи не в кожному популярному рос.фільмі (не згадуючи вже про нянь, насть і тд), а от їх "кацапами" - ніхто ніде не називає. Лише лагідно так - "москалями". Так то ж милість їм - бо москаль - то від того що в Москві-столиці :) а кацап, то таки від народного фольклору- "как цап". Думаю, якби ми їх так само своїми блокбастерами закидали типу Штольні і там пару разів кинули "кацап" - то реакція з часом була б позитивна. А може навіть перестали б про "хахляндію" згадувати.

Та, зрештою, невже тобі як російськомовному українцеві приємно чути коли тебе "хахлом" кличуть? Не повірю, що закриваєш на таке очі, вдаючи ніби нічого не сталося?

Імхо, укр.кінематограф не вмирає - він тільки-но народився. Починається все з кривуватих подекуди перекладів голівудських фільмів, далі докотиться до перекладу рос. (обожнюю дивитися як рос.прекладають в новинах = аж деколи шкодую, що телевізор викинув з хати :) ), повимирають подвійномовні ведучі на різних шоу, а потім дивися і страшно модно буде на укр.переклад ходити.. Паралельно і свої фільми толкові почнемо знімати.. А там дивися може і надибаємося з тобою, Юра, (сивочолі скоріш за все), в довжелезній черзі за квитками на український блокбастер "Не всеремося!" :smile:

А щодо обговорення - зі свого боку теж подякую - теж було приємно з врівноваженою людиною поспілкуватись. Це така рідкість в наш час :smile:

До зустрічі на "Не всеремося!" :smile:
biketravel.wordpress.com

21043 SW
Контактна інформація:

Повідомлення 21043 SW » Вів, 24 липня 2007, 18:26

Mc писав:Та, зрештою, невже тобі як російськомовному українцеві приємно чути коли тебе "хахлом" кличуть? Не повірю, що закриваєш на таке очі, вдаючи ніби нічого не сталося?

А щодо обговорення - зі свого боку теж подякую - теж було приємно з врівноваженою людиною поспілкуватись. Це така рідкість в наш час :smile:

До зустрічі на "Не всеремося!" :smile:
Не поверешь, но меня хохлом еще ни когда не называли :smile:
Ок, до встречи на "Не всеремося!" с русскими суб.тирами :lol:
Dynamic Sport Latvia

Mc

Повідомлення Mc » Вів, 24 липня 2007, 18:32

21043 SW
:smile: :smile:
biketravel.wordpress.com