Ради интереса поднизом посмотри как выглядит рулевое и ходовка.Потом представь когда пару раз по брусчатке проедиш и не говоря про ямы и все поймеш.Лучше уже Матиз.Lyubomyr писав:невже такий поганий таборик для містаSluva писав: аналогічно,перше враження: табуретка на 4-х колах
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діагностика Smart'а
-
- Ім'я:А
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Re: Діагностика Smart'а
Хз, суто для міста терпимо, але така погрімушка ппц. Я ще Лесика підколював шо моя в 3 рази більша бере аж на літру більше тільки дизеля[emoji1]Lyubomyr писав:невже такий поганий таборик для містаSluva писав: аналогічно,перше враження: табуретка на 4-х колах
Машина не жінка , помилок не пробачає
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
САХАР, прівєт, случайно нєт у тібя в прадаже каковата смартіка от друга з небальшим прабігом і штоб історія била ізвестная?
а то каріфан мой інтересуєтса - не может найті для падругі сваєй нічіво радхадящіва?
а то каріфан мой інтересуєтса - не может найті для падругі сваєй нічіво радхадящіва?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
для Львова є свої плюси у цій машині - а для стрия - імхо, брати шось більшеLyubomyr писав: невже такий поганий таборик для міста
- antik
- Ім'я:Антоха
- Подякували: 1 раз
вчора катав на "брабусі" - звук від його "пшикання" дуже сподобався 

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Нормальна машинка , жорстка капець, але їздити можна , очі в сторону не відводив(мені пофігу що там хто думає і на 107-му жовтому катався довший час), розхід в мене коло 7ми був...
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
antik, і як їде?
Скільки така іграшка коштує?
З.І. Авто розглядається чисто в межах містечка, щоби не пішки і не громадським транспортом, в супермаркет чи на базар заскочити(думаю багажника хватить
) і біля будинку завжди можна було парканутися. Ну і розхід щоби поменше. Тому мабуть дивитись треба на дизель.

ну от реально для самого Стрия більшого не хочеться. Я їжджу багато по району - Пасат нормально, а в самому Стрию - завелекийLEgEnDA писав: для Львова є свої плюси у цій машині - а для стрия - імхо, брати шось більше

З.І. Авто розглядається чисто в межах містечка, щоби не пішки і не громадським транспортом, в супермаркет чи на базар заскочити(думаю багажника хватить

- Lyubomyr
- Контактна інформація:
можеш порівняти його зі Смартом? Він то більший, але по ціні майже одинаковий?*Lesyk* писав: і на 107-му жовтому катався довший час)
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Lyubomyr, проїхав 9000км з листопада 2013 року.
Жосткувато порівняно з с4, але не аж так як описують люди. Місця вистачає (якщо середніх габаритів), хоча й великі влізають, тут вже підігнати сидіння треба нормально. Клаустрофобії немає взагалі.
П`є 5л по місту (реальне місто, а не по Науковій). Це середня спокійна їзда. Головне до 2 передачі не перегазовувати.
Автомат (в мене варіатор) 6ст тормознутий порівняно з Б7, але надійний і не глючний взагалі.
Як 2 авто і реально є потреба їздити тільки по місту і себе возити - ідеальнішого не придумаєш. Паркуватись взагалі бомба.
Шумоізоляція непогана, але більше чути мотор ніж зовнішні шуми.
За рік часу нічого не зламалось, не відпало і не розвалилось. Мерседес зробив його доволі продумано.
В смартах найлоговніше двигун і якщо машина після капіталки можна ще 200к проїхати без проблем!
Задоволений, бо машина повністю відповідаю потребам. Увагу звертають часто і часто розпитують що і як.
Рік тому й не думав що їздитиму на смарті, бо теж раніше скептично відносився. Але я проїхався і мені сподобалось.
Головне розхід і ціна!! бо ситуація в країні така, що машина антикризова))
комплектація в них різна, але переважно всі мають панорами, кондюки, абс,ебд, аербеги, під сидінь, салон шкіра навіть є, ел пакети і т.п. і всі на автоматах.
Колеса 15 в них з заводу.
Жосткувато порівняно з с4, але не аж так як описують люди. Місця вистачає (якщо середніх габаритів), хоча й великі влізають, тут вже підігнати сидіння треба нормально. Клаустрофобії немає взагалі.
П`є 5л по місту (реальне місто, а не по Науковій). Це середня спокійна їзда. Головне до 2 передачі не перегазовувати.
Автомат (в мене варіатор) 6ст тормознутий порівняно з Б7, але надійний і не глючний взагалі.
Як 2 авто і реально є потреба їздити тільки по місту і себе возити - ідеальнішого не придумаєш. Паркуватись взагалі бомба.
Шумоізоляція непогана, але більше чути мотор ніж зовнішні шуми.
За рік часу нічого не зламалось, не відпало і не розвалилось. Мерседес зробив його доволі продумано.
В смартах найлоговніше двигун і якщо машина після капіталки можна ще 200к проїхати без проблем!
Задоволений, бо машина повністю відповідаю потребам. Увагу звертають часто і часто розпитують що і як.
Рік тому й не думав що їздитиму на смарті, бо теж раніше скептично відносився. Але я проїхався і мені сподобалось.
Головне розхід і ціна!! бо ситуація в країні така, що машина антикризова))
комплектація в них різна, але переважно всі мають панорами, кондюки, абс,ебд, аербеги, під сидінь, салон шкіра навіть є, ел пакети і т.п. і всі на автоматах.
Колеса 15 в них з заводу.
Востаннє редагувалось Вів, 11 листопада 2014, 10:55 користувачем Vexler, всього редагувалось 1 раз.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Vexler
- Контактна інформація:
Lyubomyr, 107 це то й же смарт, тільки з 2 рядом сидінь))) 107 перважно 8-9 коштують, смарта ж можна за 5-6 купити без проблем.
Jarevych, але твоя машина в 2,5 рази дорожча.
Jarevych, але твоя машина в 2,5 рази дорожча.
- Lyubomyr
- Контактна інформація:
Vexler, в тебе бенз чи дизель?
Я би його брав другим авто, типу для жінки, ну а по місту сам би катався
А якщо їхати хоча би до Львова, брав би Пасата. А то той "пияк" по місту п"є не менше 10-ки, і получається дьоргаєшся туди сюди.
Ти свого тестував на СТО абощо?
Я би його брав другим авто, типу для жінки, ну а по місту сам би катався

Ти свого тестував на СТО абощо?
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Контактна інформація:
Lyubomyr, розхід менший, місця більше ,запчастини копійчані і взагалі не проблемні і набагато надійніша(всеж таки то тойота)
- Vexler
- Контактна інформація:
Lyubomyr, бенза 0.6 з турбіною (по він коду має 61кс.), бо є ще 0.6 на 45кс. і 51кс, якщо память не підводить.
є ще 0.7 бенза...найновіші 1л мають
Новий смарт - дуже дорога штука, і точно переоцінена (переплачуєш за мерса), то звісно я бніколи не купив, хіба вже гроші не мав де дівати)) Всі смарти виробляють в Франції, до речі. Або майже всі.
Ще забув сказати, що смарти не гниють, бо окрім капсули, все решта пластик. Важить пустий 800кг, з людми рахуй під 950 важитиме, тому й причина розхід 5л. Бо всі дивлячись на розміри думають, що має бути 3л))) Якби важив 400кг, то думаю так би й брав.
Але ще момент важливий - її не здуває і на трасі тримається добре. Задні колеса стоять ширше ніж передні, що надає кращої стікості і зимою в кочугурах простіше))
Машину купляв свіжопригнану з Німеччини, двигун після капіталки і з гарантією на 20 000км, перебрана ходова і пластик свіжопофрабований (щоб не муляли очі царапини і т.п.), тобто по вигляду майже як нова.
Биті смарти важко знайти, бо при сильному ДТП їх ніхто не ремонтує - після згину капсули відновити геометрію нереально і дуже затратно.
Пластик переважно товчуть, і це взагалі не проблема. Головне, щоб капсулу ніхто не коцав.
Якщо будеш у Львові - маяч, покажу -проїдешся.
Ідеального нічого не буває, тому критикувати можна смарта, але перевага в ціні\розхід\фарш\свіжість\габарити і зручність їзди - на мій погляд доволі оптимальний варіант.
Дружина вже сміло їздить по місту, хоча недавно важко давалось, тому щоб когось навчити їздити - простішого вже не існує))) теж перевага якщо купується для дівчини\дружини як 1 авто.
Взагалі смарт є унісекс))) тобто я не вважаю, що це суто бабська машина, як чогось думає більшість. За кордоном в ЄС на них їздять і дідусі і маклери і бабці і студенти і хто тільки хоче. В США теж доволі популярні, хоча всі американці помішані на великих машинах. Але як 2 часто купляють.
Взагалі як 2 машина дуже хороший варіант.
Як нам мене бабська це мікра, фіат 500 і т.д.
Смарт не має бабського салону чи суто для дівчат якихось штук, яких немає на інших машинах. Салон простий і без ухилів в сторону жіночої половини людства.
є ще 0.7 бенза...найновіші 1л мають
Новий смарт - дуже дорога штука, і точно переоцінена (переплачуєш за мерса), то звісно я бніколи не купив, хіба вже гроші не мав де дівати)) Всі смарти виробляють в Франції, до речі. Або майже всі.
Ще забув сказати, що смарти не гниють, бо окрім капсули, все решта пластик. Важить пустий 800кг, з людми рахуй під 950 важитиме, тому й причина розхід 5л. Бо всі дивлячись на розміри думають, що має бути 3л))) Якби важив 400кг, то думаю так би й брав.
Але ще момент важливий - її не здуває і на трасі тримається добре. Задні колеса стоять ширше ніж передні, що надає кращої стікості і зимою в кочугурах простіше))
Машину купляв свіжопригнану з Німеччини, двигун після капіталки і з гарантією на 20 000км, перебрана ходова і пластик свіжопофрабований (щоб не муляли очі царапини і т.п.), тобто по вигляду майже як нова.
Биті смарти важко знайти, бо при сильному ДТП їх ніхто не ремонтує - після згину капсули відновити геометрію нереально і дуже затратно.
Пластик переважно товчуть, і це взагалі не проблема. Головне, щоб капсулу ніхто не коцав.
Якщо будеш у Львові - маяч, покажу -проїдешся.
Ідеального нічого не буває, тому критикувати можна смарта, але перевага в ціні\розхід\фарш\свіжість\габарити і зручність їзди - на мій погляд доволі оптимальний варіант.
Дружина вже сміло їздить по місту, хоча недавно важко давалось, тому щоб когось навчити їздити - простішого вже не існує))) теж перевага якщо купується для дівчини\дружини як 1 авто.
Взагалі смарт є унісекс))) тобто я не вважаю, що це суто бабська машина, як чогось думає більшість. За кордоном в ЄС на них їздять і дідусі і маклери і бабці і студенти і хто тільки хоче. В США теж доволі популярні, хоча всі американці помішані на великих машинах. Але як 2 часто купляють.
Взагалі як 2 машина дуже хороший варіант.
Як нам мене бабська це мікра, фіат 500 і т.д.
Смарт не має бабського салону чи суто для дівчат якихось штук, яких немає на інших машинах. Салон простий і без ухилів в сторону жіночої половини людства.
Востаннє редагувалось Вів, 11 листопада 2014, 11:17 користувачем Vexler, всього редагувалось 1 раз.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Подякували: 1 раз
не літак звичайно, але доволі цікавоLyubomyr писав: і як їде?
мені це навпаки сподобалось - такий собі майже "поршик"Vexler писав: але більше чути мотор ніж зовнішні шуми.

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
повністю плюсую до Лесика по сказаному - той 107/С1 реально надійна машина і реально маложруща, яка ще при бажанні перетворюється в двомісний мініуніверсал*Lesyk* писав:Lyubomyr, розхід менший, місця більше ,запчастини копійчані і взагалі не проблемні і набагато надійніша(всеж таки то тойота)

і від себе раджу все ж таки взяти 107/С1 замість смарта

- Lyubomyr
- Контактна інформація:
Felix, який розхід у 107? бензин?
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
З діагностики то в моїй Star Diagnostic Mercedes і Smart заявлено 

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- Vexler
- Контактна інформація:
Забув сказати: смарт-дизель 0.8 бере десь 3-4л мах по місту, але трохи дорожчий звісно по ціні.
Felix, якщо мати ще 3500-4 000 $ , то звісно можна й с1\107 брати, але по бюджету 8-9 це вже перебор для мене був. Бо так можна й до 10-11 підняти планку)) тоді вже питання бюджетності пропадає. до речі, 107\с1 мені теж подобається, але реально в ціні 2006-2008 рр сильної чогось різниці немає. Хооші екземпляри 8-9 штук цінять завжди і мені їздити шукати по Україні було впадло.
Lyubomyr Розхід десь 5-5.5 по місту. На механіці і на автоматі різниці майже немає, наскільки я зрозумів.
А діагностику смарта може зробити той чоловік що мені продав (Сергій звати), бо він в Липниках має своє СТО і паралельно їх приганяє, капіталить і продає.
Або в mastergid, бо комп показує фактично всі дані. Хіба можливо в Сергія ще можуть глянути і сказати всякі технічні нюанси по машинці, яких можна не замітити спочатку.
Ще є Матіз - жре як авео
, місця трошки більше, фаршу 0, якоїсь надійності \престижу 0. Щось його взагалі не розглядав.
Felix, якщо мати ще 3500-4 000 $ , то звісно можна й с1\107 брати, але по бюджету 8-9 це вже перебор для мене був. Бо так можна й до 10-11 підняти планку)) тоді вже питання бюджетності пропадає. до речі, 107\с1 мені теж подобається, але реально в ціні 2006-2008 рр сильної чогось різниці немає. Хооші екземпляри 8-9 штук цінять завжди і мені їздити шукати по Україні було впадло.
Lyubomyr Розхід десь 5-5.5 по місту. На механіці і на автоматі різниці майже немає, наскільки я зрозумів.
А діагностику смарта може зробити той чоловік що мені продав (Сергій звати), бо він в Липниках має своє СТО і паралельно їх приганяє, капіталить і продає.
Або в mastergid, бо комп показує фактично всі дані. Хіба можливо в Сергія ще можуть глянути і сказати всякі технічні нюанси по машинці, яких можна не замітити спочатку.
Ще є Матіз - жре як авео

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
в мене в рамках 4-6 (більше 6,3 в мене не виходило ніколи по жорскому місту)Lyubomyr писав: Felix, який розхід у 107? бензин?
але якщо весь час заганяти в червону зону то певно і 8 можна зробити

середній (місто-траса 50/50) десь крутився в мене в районі 4,7-5,2
та я тебе розумію - просто прікідаю, що зараз той 107 може і дешевше можна знайти, ніж раніше, бо машина таки вартує своїх грошейVexler писав: якщо мати ще 3500-4 000 $ , то звісно можна й с1\107 брати, але по бюджету 8-9 це вже перебор для мене був. Бо так можна й до 10-11 підняти планку))
крім того, прікол смарта на двох в тому, що це дуже обмежене в використанні автом за своїми цілями - тільки один пасажир і шось більше покласти фіг там
а вот 107 пиж порівняно зі смартом більш універсальна машина - там можна і дитину посадити в крісло, і каляску на складені задні сидіння кинути, і двох падруг ідвезти

ну але в кінці кінців кожен сам вирішує, для чого йому машина
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
а ну і ше - на 107 пиж можна посавити газ
тоді жоден смарт не канкурент

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей