Номер коробки: HOL 099 321 107
Номер кузова: VSSZZZ7MZXV523706
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Є гул в правій стороні передньої підвіски. А також відбрація після 110.Enter писав:deler1um, а нащо діагностувати АКПП? Є ривки, чи удари приїзді або перемиканні , пробуксовує?
як на мене, це позитивні якості для майстра по таких складних механізмахT5-R писав: тошнот, задрот
Almera =)T5-R писав:deler1um, яка машина?
на стрийську можеш до Романа підїхати.
але попереджаю, він тошнот, задрот але свою роботу знає і за якість відповідає.
Проблема в звуку. В акпп проблем як таких немає, Просто гул в правій стороні йде скорше всього від Півосі.AVP_6 писав:а шо виплачується АКПП ремонтувати?
от в мене були ривки при їзді, ну і я звичайно задумався про ремонт АКПП, глянув а їх в Польщі навалом від 800 до 1500 злотих
от ніяк не повірю шо тут хтось дешевше чим за 300 баксів поремонтує АКПП
до речі в себе поміняв масло і фільтр і проблема пропала
в залежності як рахувати і в якому стані оті бу акп. щось маю підозру, що вони +- однаково зношені для старих авто. а так купи бу коробку за 300-500$, поміняй її - ще 100-200$, ясно, що залий свіже масло і заміни фільтр - ще 100$. ітого 500-800$, які можуть виявитись просто викинутими коту під хвіст, бо бу коробка виявиться також доходягою. якщо її повернеш, то всерівно вльот на роботу і масло. а так, капремонт біля 1500-2000$, але хоча б якась гарантія результатуAVP_6 писав: а шо виплачується АКПП ремонтувати?
RULES писав: хоча б якась гарантія результату
ну на мою машину 800 від авто з пробігом 120к, а 1200 чи то 1500 зл після ремонтуRULES писав: в якому стані оті бу акп
я би забив і катався до кінця тої коробки а потім би просто поміняв і всеdeler1um писав: Проблема в звуку.
Та я не хочу шось міняти, я хочу шоб сказали звідки точно йде звук і все. Ну і варіанти як його позбутись.AVP_6 писав:я би забив і катався до кінця тої коробки а потім би просто поміняв і всеdeler1um писав: Проблема в звуку.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей