хай земля буде пухом..Total писав: почитав каменти деяких .... і просто в шоці ...
краще закрийте ту тему.. тут тільки купа бруду.

так не можна.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хай земля буде пухом..Total писав: почитав каменти деяких .... і просто в шоці ...
ось так..judge писав: Еще думаю не стоит завидовать тем кто может позволить себе дорогое авто - лучше стремиться к таким же своим заработкам!
Та ні, ти намагався довести, що з людиною просто стався нещасний випадок, який може статись з КОЖНИМ з нас. А це не так. І нема чого заздрити людям, які ворочають мільйонами не своїх грошей. Брудне це діло, чесних чиновників не буває. Ще й такого рангу. Дітей справді шкода, вони не винні що їхній тато в гонці за адреналіном позбавив їх повноцінної сім'ї.judge писав: Я просто пытался довести что погиб хороший человек, а как известно - о покойных говорят или хороше, или никак
Це якимось чином применшує вину Че?judge писав: В третьих, пассажир Че наверное тоже догадывался о том чем может закончиться такой заезд и вряд ли его усаживали в Вайпер силой...
ах ну да, кради, вбивай, іпи гусейjudge писав: Еще думаю не стоит завидовать тем кто может позволить себе дорогое авто - лучше стремиться к таким же своим заработкам!
ну вроді таки розвивав.. я там в першому повідомленні спеціально дав цитату голови федерації драгрейсінгу.andrew писав: розвивав би спорт легальний була б і повага і скорбота..
andrew писав: А тепер на Турбогаражі збирають гроші на карту Приватбанку на похорони
да нуKost писав: не знаєте яка насправді причина дтп
Збирають гроші на похорон фотографа який був з ним...AndrewK писав: уймля, він щей ніщеброд був і тепер його зарити навіть нема за що
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 14 гостей