bossjara. І ще один недолік "екзіста". От я недавно взяв натяжний механізм ремня ГРМ (бо свистів), а коли взявся міняти, виявилося, що проблема в самому роліку ремня генератора, а натяжний мехнізм добрий і ще 100 років походить

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я безпроблем повертаю запчастини. Ще ніразу не відмовили в поверненні.Speedo писав: І ще один недолік "екзіста". От я недавно взяв натяжний механізм ремня ГРМ (бо свистів), а коли взявся міняти, виявилося, що проблема в самому роліку ремня генератора, а натяжний мехнізм добрий і ще 100 років походить . А коштує він 650 грн. (чи щось біля цього). І що я би з ним тепер робив, коли він мені не потрібен? Поставив би в сервант на пам"ять? А так, взяв, домовився "якби що не то - до кінця дня поверну"
на алі гроші до китайця потрапляються тільки після позитивного відгуку, тобто коли ти отримав товар (а то і більше місяця може пройти). а так вони тусуються на рахунку алі. китаєць їх не получиться поки не виграє спор, або не отримає позитивного відгуку.bossjara писав: чи на алі розрахунки на картку"дяді Васі"
там вроді є якийсь термін,який можна попросити продавця продовжити,але якщо ти це не зробив,час вийшов і ти не відкрив диспут то гроші автоматично перерахують дяді Ляо ну і у випадку чого то вони вимагають повернути товар,а повернення за твої грошіvovka писав: а так вони тусуються на рахунку алі. китаєць їх не получиться поки не виграє спор, або не отримає позитивного відгуку
так. термін є. вроді 45 днів.Sluva писав: там вроді є якийсь термін
Sluva писав: там вроді є якийсь термін,який можна попросити продавця продовжити,
ага і все є в наявності) і замовляти не треба. я не про розхідникиПетро писав: екзіст можна купити за 35 км від Львова![]()
![]()
то шо шрот який?Петро писав: нафіг вам так довго чекати,коли запчастини які продаються через екзіст можна купити за 35 км від Львова![]()
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей