мені страховий агент так і сказав.. вот тобі європротокол.. вот книжка де все пише як користуватися... але забудь про ньогоbossjara писав:Європротокол пока шо не рахуємо

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мені страховий агент так і сказав.. вот тобі європротокол.. вот книжка де все пише як користуватися... але забудь про ньогоbossjara писав:Європротокол пока шо не рахуємо
от з таких міркувань в мене франшиза 500грн. за якоїсь дрібної царапини стояти півдня розбиратися (чи навіть з тим європротоколом бавитися) - простіше мирно розійтися і не харитися. а для серйозніших випадків - тут вже каско рулить в любому випадку.Vexler писав:При дрібницях до 500грн завжди простіше розійтися.
Зідний, рівно до того часу, поки самому не прийдеться вибивати відшкодування в такій же гнилій компаніїVexler писав:людині пофіг де купити автоцивілку, і при тому не думається про те, яке Г може попастись потерпілому.
Ну тут Вітя вже відповів, + САТ ще й КАСКО там робив, ти мабуть теж + знайоміvovka писав:я в нормальній конторі зробив цивілку на 2.0 форд за 350 грн.
Загалом згідний, але позай....вати можуть. Тут все залжить він людини, хтось судився за лєвий штраф в 250грн, а хтось платив в 500грнbossjara писав:а ймовірність отримати гроші(якшо опонент не хоче виплачувати сам) взагалі критично близька до нуля.
Тільки цивілку з КАСКО плутати не треба. КАСКО рулить для твоєї машини, а для постраждалого твоє КАСКО як мертвому компресMc писав:за якоїсь дрібної царапини стояти півдня розбиратися (чи навіть з тим європротоколом бавитися) - простіше мирно розійтися і не харитися. а для серйозніших випадків - тут вже каско рулить в любому випадку.
При дрібних ДТП до 500грн.можливо і легше розійтися, але ти не забувай, що ті 500грн франшизи треба доплатити і при значних ДТПMc писав:от з таких міркувань в мене франшиза 500грн.
Нічим не образив. Якщо на форумі надаєте послуги страхування і я можу бути потенційним клієнтом оскільки в мене є авто. Значить фразаVexler писав:Богдан, я зауважив, що Ви темна людина в страхуванні, тобто тільки поверхнево знайомі з цією фін. сферою. Чим я образив?
також такогоВи темна людина в страхуванні
Що я поганого зробив, я застрахований каско і цивілка.ставлення ніколи не "переварював"
Якщо б я так думав було б тільки каско.Vexler писав: типу мені добре, а на всіх решта мені пофіг Я таке ставлення ніколи не "переварював"
Тут ти помиляєшся, виконавча рано чи пізно знайде що у тебе забрати, і їм ще прийдеться заплатитиbossjara писав:а ймовірність отримати гроші(якшо опонент не хоче виплачувати сам) взагалі критично близька до нуля.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей