пропонували тут на форумі колись за 2,5 КP@sha писав:Ауді таку знайти нереально в стані хоча б нормальному
но відмовився бо там запчасті проблемні тьроха .... (трохи ціни кусаються, як для першої машини )
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пропонували тут на форумі колись за 2,5 КP@sha писав:Ауді таку знайти нереально в стані хоча б нормальному
вбита в каку... краще вже якусь манту пошукати, цінителів хватає, в норм стані реально найтиVeRMyT писав:форумі колись за 2,5 К
Опель нехочу, вже думав над цим віріантом.Jarevych писав:вбита в каку... краще вже якусь манту пошукати, цінителів хватає, в норм стані реально найтиVeRMyT писав:форумі колись за 2,5 К
А де він його продає? у Львові?santosxxx писав:http://auto.ria.ua/auto_honda_4057298.htmlтовариш продає точно такого ж Цівіка, навіть колір та обєм двигуна такий....хоче 6ххх у.о.
VeRMyT писав:а вот таку річ ???
і ексклюзив і може себе показати не з гіршої сторони....
Я навіть недивлюсь вже на таке... то нереально зараз.juvelir писав:Audi S1 -на цiлий цiнник починаэться з 20000евро в Нiмеччинi...
На фотці зверху Audi quattro - серійне авто (200-220 к.с.)juvelir писав:Audi S1 -на цiлий цiнник починаэться з 20000евро в Нiмеччинi...
Продається! В Кілі (Німеччина) в аукціонному музеї... 350.000 евро!nonuk писав:і якщо десь таке продається то до суми напевно потрібно дописати ще два нуля
ти гонеш... машина може і нормальна якшо жива (а то вже рідкість, тому готуй касу) - но явно не ексклюзив, і якшо ти хочеш шоби люди голову повертали - то це не та машина.P@sha писав:або BMW E36
Та чого? якщо він візьме 318 Compact 3 -х дверну, то люди точно будуть обертати вслід голову і казати: "Шо за йолоп собі таке купив?"vovka писав:P@sha написав:
або BMW E36
ти гонеш...
vovka писав:crx, corrado, prelude - ото воно
то все лозунги.. фольци переважно такі ж трупи (в 3 з 4 корадо G60 компресор вже не жилєц). он у мене знайомий скірокко купив і проїхав 100км як лопнув распредвал.. то все відносно. коли хочеш машину такого плану то треба це все розуміти що там вже всьо не першої свіжості і бути готовим вкладати бабло.tuninger писав:хонды таких годов -все трупы!
Трошки неправильно мене зрозумів :) я шукаю машину, в якій мені буде комфортно і яка мені буде подобатись! Завжди питаю поради і поважаю чужу думку, але всерівно ж виберу, що буду вважати за потрібне.vovka писав:ти гонеш... машина може і нормальна якшо жива (а то вже рідкість, тому готуй касу) - но явно не ексклюзив, і якшо ти хочеш шоби люди голову повертали - то це не та машина.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей