Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Трамвайні колії. Журналістське розслідування.
- Tunik
- Ім'я:Вова
- Стать:чоловік
- Номер:58
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
а я тільки чекаю шоб назад вернутись до 18-ток і занизитись,але резину вже вищу буду брати,ну нафік :)
jdm" as [цензура]!!!
Re: Привіт Усім!))
повторюю, зібранням доказів займається міліція. Так, журналісти теж їх збирають, але я можу вірити людям "на слово", бо ситуація очевидна: сама відчуваю це на собі, чую скарги від друзів.
ну ви, бачу, оптиміст, але навіть я, роблю цей матеріа, але не вірю, що станеться "чудо" і все почнуть робити в один день! це нереально!
але розворушити їх треба. Нагадти, чого сидять там. Перевірити, на що витрачають заплановані кошти!це безпосередня робота змі - контроль влади!!! І вирішення проблем, які турбують кожного!!
ну ви, бачу, оптиміст, але навіть я, роблю цей матеріа, але не вірю, що станеться "чудо" і все почнуть робити в один день! це нереально!
але розворушити їх треба. Нагадти, чого сидять там. Перевірити, на що витрачають заплановані кошти!це безпосередня робота змі - контроль влади!!! І вирішення проблем, які турбують кожного!!
-
- Контактна інформація:
тоді для чого ті матеріали? а посвідчення можна буде побачити тут? чи ні?NataliJournalist писав:але не вірю, що станеться "чудо" і все почнуть робити в один день! це нереально!
еее, Назаре, так не домовлялися. Я шукаю справжні історії і справжніх героїв, людей, яких це турбує! А не підставних. За гроші можуть всі. але для чого?! ми не меріали знімаємо, а робимо новини.
посвідчення покажу, коли ми безпосередньо з вами домовимось про коментар.
для чого матеріали я вже пояснювала.
для чого матеріали я вже пояснювала.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Ну так, на Городоцькій чи Бандери згідний, а на Личаківській років 12 тому міняли, ще чеський президент приїжджав, пам"ятаю, за їхньою технологією міняли (безшумний трамвай). Зробили, ніби, на совість!NataliJournalist писав:Особлива ситуація на Личаківській, Бандери, Городоцькій.
NataliJournalist А звідки знаєте, що гроші на це є?
ну, так, частину зробили! А початок Личаківської ви бачили? і особливо відрізок від Винницького базару, і біля церкви Петра і Павла??Там ситуація жахлива просто.
з сайту міської ради.Кошти виділив ЄБРР, в рамках підготовки до Євро 2012. Ще в вересні провели тендер, вибрали компанію, яка робитиме це.
з сайту міської ради.Кошти виділив ЄБРР, в рамках підготовки до Євро 2012. Ще в вересні провели тендер, вибрали компанію, яка робитиме це.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
ну так... время еще естьNataliJournalist писав:в рамках підготовки до Євро 2012

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Якщо брати до уваги той факт, що вибори вже завершилися, то вони ще довго будуть тягнутиNataliJournalist писав:з сайту міської ради.Кошти виділив ЄБРР, в рамках підготовки до Євро 2012. Ще в вересні провели тендер, вибрали компанію, яка робитиме це.

- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
Роспопі привіт. :)NataliJournalist писав:Телеканал ЗІК
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
М"яко кажучи не люблю цей канал, а ці розмови про колію чергова кістка від журналістів народові. Якщо гроші виділені а тендер проведений то ремонт буде зроблено. Не все зразу.
Impossible is Nothing
-
- Ім'я:Назар
комусь в кишені.T5-R писав:то ремонт буде зроблено
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
Кістки кидає влада, а не журналісти.T5-R писав:ергова кістка від журналістів народові.
Журналісти можуть бути обєктивними, або замовними, чесними
чи брехливими і т.д.
Зік це новий, молодий канал, покищо висвітлює проблеми актуальні
для львова так як вони є, а потім побачимо чи продасться ....
зробити то може і зроблять, але як і коли, і скільки з того вкрадуть ?T5-R писав:то ремонт буде зроблено. Не все зразу.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
NataliJournalist, слухай, так є ж купа цікавіших тем, чого ти до тих рейок причіпилась?
Рейки - то проблема бруківки: городоцька, шевченка, бандери, вітовського, плюс кусок личаківської... Обіцяють же ж відремонтувати, нехай роблять потихеньку... Натомість, є ж маса цікавіших речей, про які журналістам - писати-не-переписати!
Наприклад, "лежачі поліцейські", які у Львові у 90% не відповідають ДСТУ, знаки, які фіг знає як стоять; світлофори, які світять, як їм заманеться (особливо це стосується додаткових секцій). ДАІ-шники, які їздять без ввімкнутих поворотів, без стопів, і взагалі - без голови
... Можна такий сюжет забабахати, що слів просто немає! А ти про рейки 

Наприклад, "лежачі поліцейські", які у Львові у 90% не відповідають ДСТУ, знаки, які фіг знає як стоять; світлофори, які світять, як їм заманеться (особливо це стосується додаткових секцій). ДАІ-шники, які їздять без ввімкнутих поворотів, без стопів, і взагалі - без голови

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
дякую за теми!)) допомогли!)) слово народу -це найважливіше! але рейки це теж важливо!
також щиро дякую за зороші відклики про канал. Неварто всіх під одну лінійку міряти...і канали, і журналістів. Я відповідати за всіх не можу, лише за свої дії;))
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
далі по темі
крок вправо, крок вліво - 2 снаряда
крок вправо, крок вліво - 2 снаряда
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
Re: Трамвайні колії. Журналістське розслідування.
давай по темі. я не проти)
-
- Контактна інформація:
Re: Трамвайні колії. Журналістське розслідування.
а що тут по темі говорити - як дитячий садочк.
Хочеться репортажу - камеру в руки, встати на городцькій і знімати в живу! зняти те що трапиться, відрау зі всіма інтервю, потім на іншій вулиці.
а типу розкажи або як то було. Якийсь не професійний підхід як журналіста....цей репортаж це буде просто сміховисько - коли вийде Петро і скаже в мене ото 6 місяців потому на вулиці коло пробило ізза рейки... :)
Хочеться репортажу - камеру в руки, встати на городцькій і знімати в живу! зняти те що трапиться, відрау зі всіма інтервю, потім на іншій вулиці.
а типу розкажи або як то було. Якийсь не професійний підхід як журналіста....цей репортаж це буде просто сміховисько - коли вийде Петро і скаже в мене ото 6 місяців потому на вулиці коло пробило ізза рейки... :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей