Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
БМВ 3 - за і проти
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
andriy320e30, мені це сказала людина, котра мала і їздила на такій машині. Хтось з власників, може озвучити річний бюджет утримання е36?
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Re: БМВ 3 - за і проти
нехочу довго спорити но за 1500- 2000д пропонують цілу машинуigorok писав:за шо купив за то продав, мені в акцент блок управління АБС обійшовся в 450$, думаю в бмв не дешевше, і це не весь комплект.
яку закажиш. блок управління любий від 100 до 200д їх є валом
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
найти збережену важко мін 9000і вищеvovka писав:так то не є багато. на мою думку якщо це дійсно правда то купівлю бмв можна розглянути.
в є46 дорожча ходова це факт ну а мастило і фільтраvovka писав:ну в 46 мабуть ця сума множиться на 2 (включно з мастилом і фільтрами).![]()
одинаково
TURBO -POWER
- Vomont
- Ім'я:Володя
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
не згіднийigorok писав:5. Важко продається, особливо купе.
- andriy320e30
- Контактна інформація:
я міняв тільки масло і розхідникиigorok писав:Хтось з власників, може озвучити річний бюджет утримання е36?
якшо у львові по бруківці то навіть неуявляю
TURBO -POWER
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
теж не згідний. в купе є своя категорія шанувальників які хочуть тільки купе і нічого іншого.Vomont писав:не згідний
- Just be
Бюджет в твому розумінні що включає в себе ? Шини, диски чи доробки якісь ? Якщо суто розхідники + ремонт, то заміна оригінального масла на 6-ти баняковому моторі з фільтрами ~ 100 баксів, ну а далі що вб"єш по ходовій, так як це залежить як їздити. В мене в рік в середньому получається 300-400 баксів.igorok писав:Хтось з власників, може озвучити річний бюджет утримання е36?
Попередні твій пост про список "проблем" е36 коментувати влом, так як бред повний, щоб це все було треба купити якогось корча за 500 баксів.
- andriy320e30
- Контактна інформація:
100% я б сказав що купешки після 2.5 в ціні не впадуть ніякvovka писав:теж не згідний. в купе є своя категорія шанувальників які хочуть тільки купе і нічого іншого.
TURBO -POWER
- igorok
- Контактна інформація:
довести буде важкоVomont писав:не згідний

Стосовно п.5 тут все залежить від ціни\стану, а стосовно решти пунктів, невже погоджуєшся?
Повторюсь ще раз, всі пункти які я описав, це були аргументи власника, в якого я цікавився е36, і вони переконали мене відмовитись від такої машини, хоча вона мені також подобається, можливо людині попався такий екземпляр :)
- axel
Ні, я привів приклад машини яка нижче класом, і яка б мала бути в рази дешевшою ніж те дорожезне БМВ яке ви тут описуєте.igorok писав:це конкурент для е36?
Все просто бо то Лада і до неї є вагонами усе в магазинах, от тільки якості там нема в тих з/ч.igorok писав: Не хотів би шукати з\ч десь в Долині чи Стрию, і не знаю ні однієї Калини, яку б розбирали вдома на з\ч
Це ти заплатив 450 у.о тому, що в тебе була машина яка на твою думку дешева в обслуговуванні. І це сталося тому, що їх ніхто не гонить і яких навіть в Європі кілька штук відповідно їх тут не розбирають і ти його відповідно не мав де купити от і відстібнув купу бабосу.igorok писав:за шо купив за то продав, мені в акцент блок управління АБС обійшовся в 450$, думаю в бмв не дешевше, і це не весь комплект.
bmw-club.lviv.ua
- andriy320e30
- Контактна інформація:
таке буває як купиш вбиту то 1000д в рік нехватитьigorok писав:можливо людині попався такий екземпляр :)
TURBO -POWER
- igorok
- Контактна інформація:
саме розхідники і ремонт + робота+ діагностика при виникненні якихось проблем, розумію що цифра дуже уявна.Just be писав:Бюджет в твому розумінні що включає в себе ?
погоджуюсь, але їх меншість, тут думаю спорити ніхто не буде.vovka писав:в купе є своя категорія шанувальників які хочуть тільки купе і нічого іншого.
популярний вислів у власників бмвJust be писав:бред

- axel
Just be, Ти поміняв всі свої "18 сайлентів" в задній ходовій? 

bmw-club.lviv.ua
- Just be
igorok, цифру я написав вище.

за 2.5 роки експлуатації я ззаду поміняв ТІЛЬКИ 4 сайлента і то це було місяць тому :) Нагадаю що в мене 17-ті колеса і жорстка ходова :)
він просто в точності описує те до чого його говорять :)igorok писав:популярний вислів у власників бмв
кожен квартал міняю) "аби було"axel писав:Ти поміняв всі свої "18 сайлентів" в задній ходовій?

за 2.5 роки експлуатації я ззаду поміняв ТІЛЬКИ 4 сайлента і то це було місяць тому :) Нагадаю що в мене 17-ті колеса і жорстка ходова :)
- igorok
- Контактна інформація:
порівнювати якість з\ч бмв і лада смішно, але відповідність цін і якості справедлива як для лади так і для бмв.axel писав:бо то Лада і до неї є вагонами усе в магазинах, от тільки якості там нема в тих з/ч.
На мою думку вона зовсім не дешева в обслуговуванні, дешева якраз лада, і я його так і не купив, хоча можна було пошукати, не повіриш, але їх тоже по Україні розбирають, і з польщі за 800 у.о. цілу машину притянуть, і на ебей можна було б пошукати, і в Долину, Стрий, Рівне з,їздити, але я не хочу заморочуватись з пошуком з\ч, чекати, провіряти б.у. і т.д, для мене це додаткові незручності.axel писав:Це ти заплатив 450 у.о тому, що в тебе була машина яка на твою думку дешева в обслуговуванні.
- axel
І відповідно ях надійність порівнювати смішно. В БМВ ти поміняв раз і забув, а тут поміняв і чрезе місяць в тебе виникаютьigorok писав:порівнювати якість з\ч бмв і лада смішно, але відповідність цін і якості справедлива як для лади так і для бмв.
igorok писав:додаткові незручності.
bmw-club.lviv.ua
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
брехня. я вже багато запчастин міняв, і от відразу тяжко згадати яка нова запчасть попросила заміни не то щоби через місяць а навіть через рік-два.axel писав:а тут поміняв і чрезе місяць в тебе виникають
- igorok
- Контактна інформація:
Або не виникають, але ціна буде відрізнятись сутт,єво. Я мав досвід експлуатації ваз 99, де за три роки міняв тільки підшипники задніх ступиць і тормозні колодки, а ти кажеш ваз то кожен місяць "додаткові незручності", фіг там, як повезе.axel писав: В БМВ ти поміняв раз і забув, а тут поміняв і чрезе місяць в тебе виникають
скільки в грошах обійшлось?Just be писав:за 2.5 роки експлуатації я ззаду поміняв ТІЛЬКИ 4 сайлента і то це було місяць тому
Раз бмв така файна і вигідна в екплуатації машина, набираю азарту і собі прикупити шось з бмв і перевірити на власному досвіді. Наступна машина буде бмв, шо спєци порадите е36 чи е34?
- Vomont
- Ім'я:Володя
просто,найди у Львові купе Е46 з 2.8 двигуном і все сам зрозумієш.Або глянь які ціни на ці машини у німців.igorok писав:довести буде важко
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей