Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якість бензину...
Не довіряю цьому бренду. Якість обслуговування не на рівні, на мій погляд.
Re: Якість бензину...
hrdrive писав:обгрунтувати відповідь можеш?
Не довіряю цьому бренду. Якість обслуговування не на рівні, на мій погляд. Вибач, цитата не приклеїлась.
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Це не аргумент яким можна судити про якісь палива!Shif писав:Якість обслуговування не на рівні, на мій погляд.
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Brudas
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
Opelevod, +1
Заправляюсь вперемєшку ОККО і ВОГ (одна біля другої, на Пасічній)
По якісті різницю відчув 1 чи 2 рази за пару років (це теж не показник).
На Паску їхав в Миколаїв, заправлявся на виїзді з міста на Лукоїл.
Розхід зовсім не потішив, тим більше по трасі.
УКРНафта - гавно
Заправляюсь вперемєшку ОККО і ВОГ (одна біля другої, на Пасічній)
По якісті різницю відчув 1 чи 2 рази за пару років (це теж не показник).
На Паску їхав в Миколаїв, заправлявся на виїзді з міста на Лукоїл.
УКРНафта - гавно
- dab
- Ім'я:Саня
Як на мене, оптимальний варіант ОККО 95, переважно її і заливаю. Був варіант, взяв по класній ціні 10 карточок по 20 літрів на ВОГ 95. Я вам скажу так, різниця відчувалась суттєво, і лив ВОГ тільки тому, що карточок купив, свалу не було.....
Їхав на Славськ, коли останній сніг впав, заїхав на ЛУКОЇЛ, думав залию на всю дорогу, так і зробив....ТОРБА....тяги не було взагалі, тисну в пол і голяк, за фурами пхався, думав шось не то, алк вже їду. Приїхав, залив на ОККО - нормально.
Взагалі ВОГ 100 дуже цікава бєнза, постійно лити не раджу, а так, шоб "пробздітись" само то, рве як дурна
Їхав на Славськ, коли останній сніг впав, заїхав на ЛУКОЇЛ, думав залию на всю дорогу, так і зробив....ТОРБА....тяги не було взагалі, тисну в пол і голяк, за фурами пхався, думав шось не то, алк вже їду. Приїхав, залив на ОККО - нормально.
Взагалі ВОГ 100 дуже цікава бєнза, постійно лити не раджу, а так, шоб "пробздітись" само то, рве як дурна

- sergey
- Контактна інформація:
Pioner писав:На Паску їхав в Миколаїв, заправлявся на виїзді з міста на Лукоїл.
Хм...я непонімать, я постійно заправляюсь на Лукойлі 92, нічого такого не замітивdab писав:Їхав на Славськ, коли останній сніг впав, заїхав на ЛУКОЇЛ, думав залию на всю дорогу, так і зробив....ТОРБА....тяги не було взагалі, тисну в пол і голяк, за фурами пхався, думав шось не то, алк вже їду.

треба попробуватиdab писав:Взагалі ВОГ 100 дуже цікава бєнза, постійно лити не раджу, а так, шоб "пробздітись" само то, рве як дурна![]()

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
-
- Ім'я:Andrew
О, ціна там зашкалює - більше 9 грн. На ОККО пульс на 30 коп дорожчий, ніж 95 супер на GFC. Який зміст використовувати такі бензини, якщо на рівному місці перевитрачаєш. Якщо глянути брошурку до пульсу вона дає 2-3% економії, то явно менеше, ніж знижки на томуж ГеЕфЦе.
Andjey, кожному своє, я лию 98 від лукойла, хоча можна 95 :)
- Corleone
Не лийте на Укрнафті 95-й, і буде вам щастя
А от 92-й там цілком нормальний, в мене машина їде на ньому не гірше за ОККО чи WOG.
А то минулого тижня заправився під Миколаєвом на дивній заправці SN, то за 20 км. спалив 4 літри на швидкості 90
Хоча, можливо це через те, що машина була завантажена під зав'язку...

А от 92-й там цілком нормальний, в мене машина їде на ньому не гірше за ОККО чи WOG.
А то минулого тижня заправився під Миколаєвом на дивній заправці SN, то за 20 км. спалив 4 літри на швидкості 90

- Brudas
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
"Скільки людей - стільки й думок" 

Для чого тобі 98, якщо як ти пишеш можна 95. Гроші нема де дівати?A1 писав:Andjey, кожному своє, я лию 98 від лукойла, хоча можна 95 :)

Shif, тому що в народі шепочуться, що 95 самий розбавляємий бензин на наших заправках :) Та й хочеться їздити, а не перевозити свою дупу з точки А в точку Б. :)
A1 , а ще є такі, що заливають 92 і кажуть що він краще 95. Що ти на це скажеш?
-
- Контактна інформація:
Shif, як для яких моторів:) Мав ланос лив тіки 92гу з ВОГу вона там білоруська. Різниці не відчував. Плюс 92й це бензин прямої перегонки, а 95й це той же 92й + присадки для збільшення октанового числа ібо не виробляють в межах україни 95й:)
Shif, я не експерт, але таке також чув :) Сам надаю перевагу збільшувати октанове число, чим зменшувати :)
- bodik01
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 6 рази
остання незалежна експертиза палива, куріть : Эксперты столичного Института потребительских экспертиз провели рейд по заправкам Киева с целью проверить качество наиболее популярного «девяносто пятого» бензина и дизельного топлива в период повышения цен.
http://autoportal.ua/articles/obzory/11119.html
http://autoportal.ua/articles/obzory/11119.html
A1 писав:Shif, я не експерт, але таке також чув :) Сам надаю перевагу збільшувати октанове число, чим зменшувати :)
Згоден

- hrdrive
- Контактна інформація:
Богдан, таке враження що цю статтю "незалежно" замовила компанія "ОККО"
І на скільки знаю з незалежних джерел, що шелл завжди славився найменшим вмістом сірки. Про це радісно мені повідомляв мій каталізатор.

І на скільки знаю з незалежних джерел, що шелл завжди славився найменшим вмістом сірки. Про це радісно мені повідомляв мій каталізатор.
INTE®©ULLE®™
-
- Ім'я:Andrew
Якби автори статті спробували приховати торгову марку, то інша справа, а так вона дійсно виглядає замовною
Пишуть всяку фігню, а ви читаєте. Спостерігай за машиною, як себе веде після того чи іншого бензину, дивись на прибори і сам зрозумієш, що їй треба заливати і на якій заправці. :)Andjey писав:Якби автори статті спробували приховати торгову марку, то інша справа, а так вона дійсно виглядає замовною
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 13 гостей