Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Міняємо резину
- Dancer
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Номер:5356
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
На Ланос краще ставити 185/65, тоді він стає вищий, і не чіпляє дном по рельсах на Городоцькій. :driving:SYRCIS писав:Народ підскажіть яку резину краще ставити 175/65/R14 чи 185/65/R14, і яку з цих виробників: GoodYear, Michelin, Pirelli.
А то поки на службовому Ланосі їздили на заводських колесах - відшліфували захист картера до блиску

Та й ширша резина дозволяє впевненіше тормозити, що дуже важливо іноді, не дай бог...
- Oleh!
- Контактна інформація:
ОДНОЗНАЧНо 185/60 !!! сам ктаюсь вже тиждень на Goodyear hidraGrip ?після стокового г*вна " debica" - різниця суттєва. Резина на порядок тихіша . Керованість в поворотах стала значно кращою. там де я на стоці входив в поворот з напрягом (передні колеса пищали,і зривались в занос- гудікі навіть не пищать. Сьогодні їхав в раву Руську (десь 70км) в дощ- вирішив попробувати її гальмівні властивості. в мене дебіца при різкому гальмуванні на 70 одразу зривалась в юз , на новій резині таких проблем не було. гальмує добре. пробував гальмувати на 150 (це на полосі) теж гальмує прекрасно. тепер хоь є сенс поміняти передню гальмівну систему (диски хочу ставити перфоровані і колодки кращі- наприклад Фередо преміум)Народ підскажіть яку резину краще ставити 175/65/R14 чи 185/65/R14, і яку з цих виробників: GoodYear, Michelin, Pirelli.
ти перечислив одних з накращих виробників. Пошукай в інтернеті інфу про їх моделі.... вирішувати тобі.

- Oleh!
- Контактна інформація:
,99 % власників ланосів/сенсів ,що переходять на 14радіус ставлять саме 185/60. якщо ставити профіль 65 то при наявності передніх підкрилків, колеса затиратимуть.Dancer писав:На Ланос краще ставити 185/65
може я помиляюсь... якщо до того профіль був 70 а поставити 65 то полюбому буде черкати об рельси. оскільки висота зменшилась, чи це компенсується 14 диском...?
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
21043 SW
+1
В мене підкрилки стояли викінув [цензура] після того я в мене всі арки погнили мінуси
1.Дирки в арках
2.Волога туда полюбе попадає, без них вод би стікала а так лишається там і того корозія.
3.Ти не бачиш тої корозії і відповідно не оброблюєш проблемні місця.
Я свої зняв ох*ів, поварив, обробив і маю чистий спокій. пів-року поки що нічо.На Ланосі теж оброблено 3 роки теж нічо.
+1
В мене підкрилки стояли викінув [цензура] після того я в мене всі арки погнили мінуси
1.Дирки в арках
2.Волога туда полюбе попадає, без них вод би стікала а так лишається там і того корозія.
3.Ти не бачиш тої корозії і відповідно не оброблюєш проблемні місця.
Я свої зняв ох*ів, поварив, обробив і маю чистий спокій. пів-року поки що нічо.На Ланосі теж оброблено 3 роки теж нічо.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
І в мене питання по темі:
1. На які розміри розраховані диски? Тобто як знати діапазон розмірів шин, які на мої стокові сталеві диски підуть? По-моєму, диски не мають значення, шини коли роздуваються обтікають диски. Але на диски Р15 треба шини Р15. Це так?
2. Які будуть плюси і мінуси, якшо поставити/залишити на переді 185/55/Р15 (такі на всіх колесах стоять), а назад поставити інші розміри (наприклад 195/60/Р15), шоб колеса ширші були, а то думаю всі бачили як бідно дивляться задні колеса в Авео...
3. Конкретно. Вкажіть, які у Львові найкращі точки з новими якісними шинами. Найкращі - в смислі найнижчі ціни серед інших. :)
1. На які розміри розраховані диски? Тобто як знати діапазон розмірів шин, які на мої стокові сталеві диски підуть? По-моєму, диски не мають значення, шини коли роздуваються обтікають диски. Але на диски Р15 треба шини Р15. Це так?
2. Які будуть плюси і мінуси, якшо поставити/залишити на переді 185/55/Р15 (такі на всіх колесах стоять), а назад поставити інші розміри (наприклад 195/60/Р15), шоб колеса ширші були, а то думаю всі бачили як бідно дивляться задні колеса в Авео...
3. Конкретно. Вкажіть, які у Львові найкращі точки з новими якісними шинами. Найкращі - в смислі найнижчі ціни серед інших. :)
Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей