Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А то якось можливо??adron писав:RULES, telko, два сапога пара вам треба в дощ один за одним по трасі їхати шоб ви сі вкурвили один з одного
Є така фігня, особливо коли виїжджаєш з Чупринки до гол.корпусу політеховського, там на обидвох не світять червоні лямпи !!!!!!Thug писав: А ніхто більше не звернув уваги, що якось внізапна на багатьох світлофорах лямпачки погоріли? Від холоду чи шо
Каке? Зі світлофорами? Влом переглядати все, що я вчора наїздивtopper писав:Thug, закинь відео з регіка
хіба в нього не СиКС? а там й варіант що 4х4. тому й думає що й всі можуть обїхати.topper писав: на гітарі
В мене знайомий,ректор університету,карочі при філках,їздить на пасаті,я раз побачив шо не горять стопи скавав йому,він каже ок зроблю дякую шо сказав,вже третій місяць стопи не зробив,включає габарити і так їздить тіпа шоб видно було його,гума зимова в нього використовується круглорічно і вже фактично слік,але людина їздить далі як ні вчому не бувало.ЛЮдині десь 55 років,і нічого його не змінить.Отак вотThug писав: Як так можна забивати на безпеку?
Тьху, мені вчора трапилось зубыло в якого при тормозінні світились поворотникиThug писав:Нині уже третю машину за тиждень побачив, котра їздить із вічноробочими стопамитаз, ланос, нині - лачетті
![]()
При чому, в лачетті точно видно з місця водія у дзеркало, коли середній стоп світиться.
Як так можна забивати на безпеку?
Таки дійсно виродок...topper писав: Сусід виродок,
Це для зубил звичне явище, там "інженери вазу" так намутили плати під лампочки а народ не сильно слідкує за нимиtelko писав: мені вчора трапилось зубыло в якого при тормозінні світились поворотники
хз, я вже подивився FAQ як машини підпалювати, тому шо там в нього - не актуальноMAECTP0 писав: хіба в нього не СиКС? а там й варіант що 4х4. тому й думає що й всі можуть обїхати.
То фігня, я кілька чуваків бачив з працюючими фарами, а габарити - темнота.... Або навпаки - їде попереду чел, габарити/стопи горять, а коли випереджаєш - фари в нього не світятьThug писав: Нині уже третю машину за тиждень побачив, котра їздить із вічноробочими стопами таз, ланос, нині - лачетті
лолtopper писав: я вже подивився FAQ як машини підпалювати
бачив то чудо в нас на районі, там кароче горять всі секції, але не яскраво, стопи, габарити, туманки, а поворотники загоряються при тормозіtelko писав: Тьху, мені вчора трапилось зубыло в якого при тормозінні світились поворотники І ще одне авто взагалі без працюючих стопів...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей