то явно комусь під вікно заїхав...жидачів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
то явно комусь під вікно заїхав...жидачів
2-3 блока бетонних кинути вночіKost писав: хай поставить і потім за ніч зацементувати щоб норм засохло по кругу))))
то напевно сімейне.....і саме на дитині, їх і наказалоugine31 писав: таким же імбіцилом як і батьки
я думав що то тільки мені так здалось...Sluva писав: а жіночка на 3.35 так вправно руками працює
та це не через це... дитина ж не сидить і не чекає в машині. дитина досить вільно ходить, тому це не аргумент. тим більше ходити таким хворим корисно. і не тільки ходити, ще добре в залі займатись. в мене знайомий ДЦП-шник є. зараз йому 25 років, все життя ходив в зал, якщо не сказати шо він має інвалідність-ніхто не помітить.cdrom писав:я розумію, що дитина хвора - так підвези її під двері, а сам запаркуйся далі де є нормальне місце, а не чудити таке
рагулі кароч і вирощують маленьке рагуляткоcdrom писав:ugine31, так це зараз ходить і допомагає батькам. Якщо батьки показують такий приклад, то чому дитина не має хотіти допомогти.
А зимою, наприклад, коли слизько, може йому нелегко йти, а судячи по лисому газону, паркуються там періодично - і когось то дістало - забили стовпчики.
Тому батьки двічі винні: що так паркуються, ще й дитині приклад показують, що це цілком нормально, а стовпчики - це як хуліганство проти них
та він там машину роками тримає і вдень і вночі.....тільки машина у нього перед тим простенька була....не мішала нікому.....а купив жипа - швиденько стовпчиків наставилиMAECTP0 писав: о явно комусь під вікно заїхав..
є таке. алеcrush писав: а купив жипа - швиденько стовпчиків наставили
Монтажна пінка з довгою трубкою - дуужже добра річMAECTP0 писав:.
PS: йфкаво на майбутнє. якщо глушак забити чимось - реально?
пхаєш картоплину і всеJack писав:Монтажна пінка з довгою трубкою - дуужже добра річMAECTP0 писав:.
PS: йфкаво на майбутнє. якщо глушак забити чимось - реально?
MAECTP0 писав: якщо глушак забити чимось - реально?
Jack писав: Монтажна пінка з довгою трубкою - дуужже добра річ
відразу багато способів підсказалиOr4ik писав: пхаєш картоплину і все
імхо то нереально. судячи як стовпці валили бо в нього жит, а ви всі...Morozov писав: А просто поговорити з ним ?
та він ставить завжди мордою під балконMAECTP0 писав: він став під саме вікно шей глушаком у вікно... нормально?
ти паче що на пролежному боці дофіга місця. так на газоні але не під вікном.
думаю ніхто навіть не пробував це зробити...а зразу до дій....менталітет мешканців цього міста такийMorozov писав: А просто поговорити з ним ?
та не переживай, ми знаємо, що то не ти, в тебе інше автоcrush писав: п.с. щоб там ніхто не подумав що я його захищаю
то [цензура] йому та машина як він її немає де ставитиcrush писав: в тому дворі реально крім як під вікном більше нема де мазину залишит
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей