Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
- Sviatoslav
- Стать:чоловік
- Номер:файний
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
bossjara, тепер ясно чого ти бізнес продаєш чи продав і шукав роботу на зарплату
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
ти грішне з праведним не плутайDoktor писав: ну бачиш він за мисленням в совку,де головне держава яка чхає на своїх громадян,головне щоб на зло піндосам,
де і коли я говорив щось подібне? я ненавиджу владу і тих хто зараз при ній. більше того я один з небагатьох тут людей який 2 роки тому казав і зараз говорю що за часів януковича було краще, що майдан це нелегітимна зміна влади з одних пі.д.а.ра.сів на інших таких самих шляхом перевороту. і да я конкретно звинувачую пороха, яценюка і інших хто при владі, а також конкретно тих людей котрі були на майдані і привели тих під.а.р.і.в до влади в тому що я за рік збіднів в 4 рази,бо комусь там захотілось в Європу... але ми не про це говоримо зараз
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- bossjara
- Контактна інформація:
навряд чи тобі щось ясноSviatoslav писав: bossjara, тепер ясно чого ти бізнес продаєш чи продав і шукав роботу на зарплату
бізнес був виставлений на продаж - якби ти хоч трошки розумівся в економіці, то розумів би що малий і середній бізнес рано чи пізно або закривається або продається/поглинається крупнішим елементом, або розвивається і стає великим бізнесом(такого бабла в мене нема)... зараз він і надалі працює і годує мою і ще 4 сім’ї
стосовно шукав роботу на зарплату - чувак ти серйозно?)))
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Тобто якщо ти продаси комусь мій ресурс, то заплатиш мені тільки податок з продажі? А вартість ресурсу присвоїш? Своєрідне розуміння... У кого вчився?bossjara писав: сплата податку від прибутку отриманого шляхом використання державних(народних) ресурсів в користь держави - оце і є оплата виробника народу.
Я вважаю, що якщо я найняв когось викопати криницю і поставити насос, то я маю оплатити тільки роботу і качати свою воду, скільки заманеться - поки не скінчиться. А тоді знову заплатити за викопування ще однієї криниці.
- bossjara
- Контактна інформація:
він не твій! він наш!VETERAN писав: Я вважаю, що якщо я найняв когось викопати криницю і поставити насос, то я маю оплатити тільки роботу і качати свою воду, скільки заманеться - поки не скінчиться. А тоді знову заплатити за викопування ще однієї криниці.
є така приказка(доречі її розуміють тільки громадяни постсовка) - общий значит ничей
а якщо я теж хочу качати воду а ти вже всю викачав? тоді получається що ти викачав і мою воду. а я від цього нічого не отримав...
ще раз - дав витяг з конституції де білим по сірому - ресурс належить народу. інтереси народу представляє держава! держава отримує плату за ресурс від імені народу! все крапка. ніде не написано що хтось має добувати газ і давати його тобі. прокиньтесь, срср вже 25 років нема
- bossjara
- Контактна інформація:
податок це і плата за ресурс. я ж не прийшов до тебе додому і не взяв готовий продукт. я його найшов, видобув, переробив, доставив і продав(а ще створив купу робочих місць, забезпечив їх роботою і засобами до існування)... і 23% податку за видобуток гау це більше ніж достатньо... теоретично нормальна адекватна влада повинна була б для населення зменшувати ринкову ціну газу на це відсоток... але ж ми говоримо про Україну... та й при ціні 7,12-6,85 то не принципова різниця
-
Є один дивний документ - Конституція. Там написано, що газ належить народу України. А є ще один документ - Закон, який зобов'язує використовувати весь газ для потреб населення. От і виходить, що з людей можна брати гроші тільки за послуги, а не за ресурс.bossjara писав: ніде не написано що хтось має добувати газ і давати його тобі.
- bossjara
- Контактна інформація:
то шо за документ такий і де він є?VETERAN писав: А є ще один документ - Закон, який зобов'язує використовувати весь газ для потреб населення.
так з тебе за газ і не беруть грошей. беруть за газопостачання(споживання газу) - це послугаVETERAN писав: От і виходить, що з людей можна брати гроші тільки за послуги, а не за ресурс.
-
- Ім'я:Ігор
bossjara, ти знаєш, що таке собівартість і ціна по якій його продають нам?
Пі по новому
-
Про нього тільки й говорять з тєліка останнім часом.bossjara писав: то шо за документ такий і де він є?
Цікаво чому ця послуга суттєво дорожча за газ разом із послугою і всіма можливими податками. Вони ж взяли ціну російського газу, додали ціну їх послуг, додали вартість перекачки в Європу і назад, додали свій прибуток і присовокупили всі податки. І все це разом оголосили нашою ціною.bossjara писав: беруть за газопостачання(споживання газу) - це послуга
- bossjara
- Контактна інформація:
я не донкіхот 

- xxfOxx
- Ім'я:fOx
Sviatoslav писав: нулі повні, коли до діла доходить

- xxfOxx
- Ім'я:fOx
не витрачай час і енергію дарма, то сектанти, 3є поки що є.bossjara писав: він не твій! він наш!
є така приказка(доречі її розуміють тільки громадяни постсовка) - общий значит ничей
а якщо я теж хочу качати воду а ти вже всю викачав? тоді получається що ти викачав і мою воду. а я від цього нічого не отримав...
VETERAN,
заплати за свердловину, постав насоса і резервуар, труби проведи, а потім хай всі беруть і користуються водою/газом/нафтою безкоштовно. Закінчиться ресурс - береш знов за свої гроші робиш георозвідку, свердлиш і знов спочатку - берешся?
-
- Ім'я:Ігор
xxfOxx, Ти знаєш що таке собівартість і чистий прибуток?
Пі по новому
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
++100500pikach00 писав: Святік упоротий
Work hard! Play hard!
- Sviatoslav
bossjara писав: навряд чи тобі щось ясно
бізнес був виставлений на продаж - якби ти хоч трошки розумівся в економіці, то розумів би що малий і середній бізнес рано чи пізно або закривається або продається/поглинається крупнішим елементом, або розвивається і стає великим бізнесом(такого бабла в мене нема)... зараз він і надалі працює і годує мою і ще 4 сім’ї
bossjara, шо за пургу ти несеш? Якщо ти економікою хоч трошки цікавився, то національний газ для населення в баксах би не рахував. Це макроекономіка. Те що ти вивчив (в чому я сумніваюсь) як платити оренду і податок по 2 групі, це ще нічого не означає.
ти обкурений? В НАС НЕМАЄ РИНКУ ГАЗУ, оскільки ринок газу передбачає прозору конкуренцію!bossjara писав: влада повинна була б для населення зменшувати ринкову ціну газу
VETERAN писав: Є один дивний документ - Конституція. Там написано, що газ належить народу України. А є ще один документ - Закон, який зобов'язує використовувати весь газ для потреб населення. От і виходить, що з людей можна брати гроші тільки за послуги, а не за ресурс.
нафіга босярі знати конституцію, він мабуть по панятіям живе, а бізнес його мабуть кришують, а ще постсовком ображає людей.
Doktor писав: bossjara, ти знаєш, що таке собівартість і ціна по якій його продають нам?
Doktor, я вже задавав це питання Михайлу і відповіді немає. Але кажемо все одно, що газ по нормальній ціні. Нам же з телевізора втирають, що так і є. Треба це хавати як мавпи. А розрахунки і економічне обгрунтування для чого?
Підняв я це питання, бо якщо форумчани в більшості можуть платити за газ ту ціну, то багато хто (особливо пенсійного віку) не особливо може. Тільки майже всі мовчать або як bossjara дають розрахунки притянуті тупо за вуха в баксах для населення, де розрахунки заборонено по закону про НБУ проводити в іншій валюті окрім гривні.
Особисто мені пейбл, давайте по 10 грн/куб платити, але я хочу розуміти звідки взялась така цифра і я хочу бути впевнений, що кошти підуть на георозвідку, обладнання нормальне і так далі, а не на яхти і пентхауси чиновників укргазвидобування проти чтновників якого доречі вже почались суди за зловживання і розкрадання. Ну і знову таки: жоден економіст України, який є таким по професії і за посадою не знає звідки взялись ціни на енергоносії у нас, а форумчани деякі в курсі

Немає чого дивуватись, що у вас під кордоном мргшники бастують, навести порядок просто під носом в багатьох кишка тонка або просто забитий великий болт на це все.
Хто взагалі знає про те, що МВФ не давав рекомендацій щодо підвищення цін на енергоносії в жодному меморандумі. Вони прописали "встановлення економічно обгрунтованої ціни" для населення, а не для вищого партійного. Хоча кому це цікаво

-
bossjara,
Ти все правильно пишеш! Не будь Донкіхотом (як ти написав) і не воюй з вітряними мельницями.
Люди застрягли в СССР десь так в 80-х.
Ти все правильно пишеш! Не будь Донкіхотом (як ти написав) і не воюй з вітряними мельницями.
- Sviatoslav
Novel писав: bossjara,
вимагати прозорості і обгрунтованості - це ссср ?
походу рашатудей і лайфньюз дивитесь масово

як же в багатьох промитий мозок, жестяк

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Sviatoslav, ну ти реально бревна в свому оці не бачиш 

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
почитав я то всьо, стало трошки шкода босяру, шо потратив свій час і нерви, але він намагався і старався, за шо йому + в карму.
до доктора: ти скидав інші протести в франції, польщі майдан і т.д. який з тих протестів був по причині шо народу інша держава заборонила здійснювати злочин, яким вони наживалсиь свідомо порушуючи закон двох країн?
Sviatoslav, а чому ти не кіпішуєш шо вода не безкоштовна? це теж надра, і вони твої, але ти за воду платиш мовчки. а чому вугілля не безкоштовне? а деревина вирубана в карпатах? чи ти думаєш шо ціна того всього складається виключно з собівартості видобування і доставки? Антон тобі міліон таки ясних прикладів навів, а ти як баран вперся, "я дартаньян, кругом [цензура]"
до доктора: ти скидав інші протести в франції, польщі майдан і т.д. який з тих протестів був по причині шо народу інша держава заборонила здійснювати злочин, яким вони наживалсиь свідомо порушуючи закон двох країн?
Sviatoslav, а чому ти не кіпішуєш шо вода не безкоштовна? це теж надра, і вони твої, але ти за воду платиш мовчки. а чому вугілля не безкоштовне? а деревина вирубана в карпатах? чи ти думаєш шо ціна того всього складається виключно з собівартості видобування і доставки? Антон тобі міліон таки ясних прикладів навів, а ти як баран вперся, "я дартаньян, кругом [цензура]"

Хондоводи настільки сурові....