Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 63 рази
Jarevych, короч то можна їхати то неможна їхати 'самі відповіли на свої запитання ше раз перечитали пдр ,не зря я тут надривався 

- cdrom
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
Jarevych, і Sluva, тут все розжували, респект. Але я не розумію інших дєятєлів в цій темі. По перше тема зовсім не про то, по-друге - ви що реально взагалі в елементарних поняттях ПДР не орієнтуєтесь судячи з питань, які тут ставите?

A goal without a plan is just a wish
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
взагалі то зря,бо ти так і не зрозумів шо маєш іїхати по правилах дорожнього руху тойсть 60 км,щоб не порушувати,тиж за це виступаєш.andreyclk писав: короч то можна їхати то неможна їхати 'самі відповіли на свої запитання ше раз перечитали пдр ,не зря я тут надривався
Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
є,але вони обмежені знаками які це дозволяютьandreyclk писав: Так значить є ділянки в Україні де можна пл місту їхати 80?
нічого вони не забули,все є в ПДР...читай 12 розділ і зубри :)andreyclk писав: 122 ч 1 карається перевищення швидкості на 20 км ,якщо вони десь проіпали гаписати закон про тих 20 км то я тут при чому?
курочє ніч пізня,а там вже починається "пілка ножна" тож абясняю востатній раз,а далі най ся діє Божа воля....
1.Правилами дозволено по нас.пункту 60км за год.або якщо на участку дороги є знак який дозволяє більше,якщо нема то йно 60 і не іпе
2.+20 по букві закону це вже адмін.порушення і "карається"

3.все що більше +20,то тіпа 85км.год карається гривнею в розмірі від 255 і далі...
Р.С. якщо таки покажеш пункт який дозволяє офіційно 60+20 то поставлю ті файного пива

Good night left side

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
Sluva, покажи де пише шо до 20 км карається,реально не знайшов
DNK, на нинішній час в Україні на певних дорогах міста швидкість дозволена 80 конкретно км в км
А тепер питання до вас яка максимальна швидкість по місту у іас?
DNK, на нинішній час в Україні на певних дорогах міста швидкість дозволена 80 конкретно км в км
- DNK
ану покажи мені у львові де таке є,бо ми вроді говорим про львів,andreyclk писав: DNK, на нинішній час в Україні на певних дорогах міста швидкість дозволена 80 конкретно км в км
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
-
DNK, хто сказав що про Львів? Я їзджу по всій Україні
і всетаки максимальна твоя швидкість по місту?
- DNK
яж казав що порушую кожен день,так шо моя 60+ по різному буває,andreyclk писав: Я їзджу по всій Україні
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
-
DNK, зїхав
доречі в адмін кодексі ніякої (навіть усної) відповідальності за +20 немає .А якщо це незаборонено значить можна

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
DNK писав: я читав,але нащо робити з мотоциклістів галімих а з автомобілістів святих,якщо на автомобілях в сто раз більше аварій і порушень,кожен з вас порушує і перевищує на авто швидкість,я кожен день на машині і цілий час порушую швидкісний режим так як і ви,тому нетреа все малювати в своїх тонах
хм...
ще не встиг мот купити, а вже пішла контр-агітація...
здається мені, що мотолюбителі перепльовують стократно по релігієзнавству ВАГоводів і Бумероводів разом взятих :)
- cat-yellow
andreyclk, тобі скільки років? по словам, то ледь до 20 дотягує....andreyclk писав:Sluva, покажи де пише шо до 20 км карається,реально не знайшов
1. Адміністративна відповідальність не передбачена, якщо ви перевищили швидкість менш ніж на 20 км / ч. У такому випадку інспектор може обмежитися усним зауваженням (відповідно до статті 22 КУпАП) або винести попередження в письмовій формі (відповідно до статті 26 КУпАП).
тобі сказано, що 80 - не можна і це порушення ПДРСтаття 22. Можливість звільнення від адміністративної відповідальності при малозначності правопорушення
При малозначності вчиненого адміністративного правопорушення орган (посадова особа), уповноважений вирішувати справу, може звільнити порушника від адміністративної відповідальності і обмежитись усним зауваженням.
так, за те порушення нема прописаної відповідальності, але навчись трактувати закони!
відчуй різницю між:
- в нас можна всюи 80
і
- в нас можна всюди 60 і допускається +20, без притягнення до адмін. відповідальності...
якщо різниці не бачиш - порадься з юристами
-
cat-yellow, слухай діду ти скільки їздиш по місту 20 в лівому ряді? Конкретно де пише в адмін кодексі про заборону +20?
Ви чо [цензура] як не нахамите непроживете? От така і повага на дорозі а потім жалієтесь плачете
достало повторювати знаки 80 в самому Києві бачив? не дозволено кажеш? Штраф?
ст 22 може звільнити а може і ні.А якщо ні то згідно якої статі карати перевищення 20???
Ви чо [цензура] як не нахамите непроживете? От така і повага на дорозі а потім жалієтесь плачете
достало повторювати знаки 80 в самому Києві бачив? не дозволено кажеш? Штраф?
ст 22 може звільнити а може і ні.А якщо ні то згідно якої статі карати перевищення 20???
Востаннє редагувалось Суб, 14 червня 2014, 08:58 користувачем andreyclk, всього редагувалось 1 раз.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
andreyclk, які знаки? При чому Київ до Львова? В столиці на пару дорогах рекомендували їзати 80, а не дозволяли чи зобовязували
-
Vusiko, а при чом Львів до Києва і навпаки.Я про рух по місту,де конкретно написав про Львів?
тільки от усі такі розумні а ніхто не напише яка швидкість максимальна по місту у них -
в Києві на 20 ти дорогах підвищена дозволена швидкість(якщо память не зраджує) Це порушеня ПДР?
тільки от усі такі розумні а ніхто не напише яка швидкість максимальна по місту у них -

в Києві на 20 ти дорогах підвищена дозволена швидкість(якщо память не зраджує) Це порушеня ПДР?
- cat-yellow
andreyclk, ситуація в Києві - це спец рішення ДАІ
Це не є загальними правилами дорожнього руху, а виключення з них
Це не є загальними правилами дорожнього руху, а виключення з них
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
andreyclk,
Я не можу зрозуміти, що ти хочеш вияснити?
Звідки ти взяв цифру 80 взагалі?
Ніде не написано, що можна 80 по місту (крім окремих випадків, де стоїть відповідний знак.)
По місту можна їхати 60, це дозволено, все що вище це порушення.
Юлька, свого часа проштовхнула +19км тобто при швидкості 79км на тебе не накладуть штраф, при 80 та вище штраф же гарантовано. Але ці +19км це все одно порушення, за яке тебе можуть зупинити і насварити, за одно ще щось знайдуть.
Сам часто їду 80 буває і 90 і 100, все залежить від ситуації. Але не кажущо це крутоі так треба робити.
Коли немає потреби то можу і 40 їхати. Наприклад по Левицького завжди до 35 намагаюсь їхати, а буваєщо і ще скидаю.
Я не можу зрозуміти, що ти хочеш вияснити?
Звідки ти взяв цифру 80 взагалі?
Ніде не написано, що можна 80 по місту (крім окремих випадків, де стоїть відповідний знак.)
По місту можна їхати 60, це дозволено, все що вище це порушення.
Юлька, свого часа проштовхнула +19км тобто при швидкості 79км на тебе не накладуть штраф, при 80 та вище штраф же гарантовано. Але ці +19км це все одно порушення, за яке тебе можуть зупинити і насварити, за одно ще щось знайдуть.
Сам часто їду 80 буває і 90 і 100, все залежить від ситуації. Але не кажущо це крутоі так треба робити.
Коли немає потреби то можу і 40 їхати. Наприклад по Левицького завжди до 35 намагаюсь їхати, а буваєщо і ще скидаю.
-
andrewdor, за +19 навіть насварити неможуть оскільки це не адмін чи кримінальне чи інше порушення,це поняття просто невписали нікуди
Тут таке лицемірство усі кричать шо 80 неможна(чи по пдр чи по рішеню даі в києві ,яка різниця?!) а самі по 120 їздять.
п.с. стоїть знак в місті 80 я собі дозволяю 80 їхати,яка пічаль нерозумію?
Тут таке лицемірство усі кричать шо 80 неможна(чи по пдр чи по рішеню даі в києві ,яка різниця?!) а самі по 120 їздять.
п.с. стоїть знак в місті 80 я собі дозволяю 80 їхати,яка пічаль нерозумію?
- badi.stryj
- Ім'я:Богдан
- Подякували: 0
andreyclk, заспокійся вже з тими +20. Йди вчи ПДР. Тут тема про ДТП.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
badi.stryj писав: Сань, не трать сили. Звідки їм знати про життя і його радості? З інтернету хіба що. Хіба вони знають, що таке воля і вітер? Вікно бояться відкрити, щоб часом не застудитись і комар може залетіти і боляче в дупу вкусити. Накинулись на мотоциклістів, заховавшись в коробку з кондюком, а самі потайки (дро...) заздрять. Це самозахист. І зляться вони в більшості самі на себе, від безсилля. Бо усвідомлюють, що ніколи не сядуть на мот, що щезає крапкою на горизонті. Одні через слабкість духу, інші через те, що тато на мот грошей не дасть. Простіше в неті мірятись крутизною тачки, часто не своєї, бо від того яйця стануть більші.

Sad, but true.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
ну тобі ж вже написали що:andreyclk писав: за +19 навіть насварити неможуть оскільки це не адмін чи кримінальне чи інше порушення,це поняття просто невписали нікуди
"1. Адміністративна відповідальність не передбачена, якщо ви перевищили швидкість менш ніж на 20 км / ч. У такому випадку інспектор може обмежитися усним зауваженням (відповідно до статті 22 КУпАП) або винести попередження в письмовій формі (відповідно до статті 26 КУпАП)."
А ти далі сперечаєшся,як мала дитина...Йдем в понеділок в ДАІ і питаєм порушення +20 чи не порушення,якщо мєнт каже порушення з тебе пляшка коняку,якщо каже що ні то я ставлю?
Вшьо...то мій останній допис на цю тему....
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей