Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
MAECTP0,
воно то так, але дорога це не то місце де потрібно щось комусь доказувати навіть на пішоходному переході, бо із за таких "культурних", telko, міг того вихованого діда покалічити і собі отримати купу неприємностей, а фордовод поїхав би звідтам як нівчому не бувало.
такщо барани тут двоє - фордовод і " вихований" дід
воно то так, але дорога це не то місце де потрібно щось комусь доказувати навіть на пішоходному переході, бо із за таких "культурних", telko, міг того вихованого діда покалічити і собі отримати купу неприємностей, а фордовод поїхав би звідтам як нівчому не бувало.
такщо барани тут двоє - фордовод і " вихований" дід
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі
тобто лише фордовод має гальмувати завчасно?!?!? А. ну так... він же з вашої пісочниці.Morozov писав: telko, міг того вихованого діда покалічити
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
Та ні, просто ніхто не сподівається що пішоход перед ним тупо зупинеться !MAECTP0 писав: тобто лише фордовод має гальмувати завчасно?
Ти про що ?MAECTP0 писав: А. ну так... він же з вашої пісочниці.
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
розумію - сам за кермом... але є як є... населений пункт, холодно/слизько.Morozov писав: ніхто не сподівається що пішоход перед ним тупо зупинеться
Дідові не варто було б вертатись до укада. але тут - він міг просто забути торбу на тому місці.
Morozov писав: Ти про що ?
Morozov писав: telko, міг того вихованого діда покалічити і собі отримати купу неприємностей
Morozov писав: барани тут двоє - фордовод і " вихований" дід
нічого проти
просто треба відразу вказувати хто кого козлом/виродком вважає.Morozov писав: telko
обійшлось й слава Богу.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Falcon HD15-LCD-GPS, на ютубі в мому каналі є ще відео з нього...Astrax писав: класна якість відео, яка фірма реєстратора?
- telko
Я пригальмомував так само як і будка біля мене, і це видно по швидкості з GPS, просто хто міг сподіватися, що він зупиниться посеред дороги і піде назадMAECTP0 писав:тобто лише фордовод має гальмувати завчасно?!?!? А. ну так... він же з вашої пісочниці.Morozov писав: telko, міг того вихованого діда покалічити

- Thug
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
світлофор на червоне проїхавtelko писав:Мудак на переході![]()
дивитись з 15сек

тошниш в лівій смузі

перелаштовуєшся без поворотів

Краще обрізай відео, бо ми зайве побачити можемо

- telko
За червоне нічого не кажу, а от про тошниш и перелаштування без поворотів не правда :)Thug писав:світлофор на червоне проїхавtelko писав:Мудак на переході![]()
дивитись з 15сек![]()
тошниш в лівій смузі![]()
перелаштовуєшся без поворотів![]()
Краще обрізай відео, бо ми зайве побачити можемо
- Thug
telko, ну повороти можна списати на те, що вони у тебе беззвучні. Але таки тошниш
І на початку, синхронно з бусом в правій, і потім біля кільця з автобусом
Ще й пєшиків разом з жигулем не пропустив

- telko
Повороти тихенькі.Thug писав:telko, ну повороти можна списати на те, що вони у тебе беззвучні. Але таки тошниш![]()
Та і де там летіти? якщо купа трафіку попереду. А пешиків за день я пропускаю дофіга...
- Thug
telko, не хош летіти - не лети. Але не тошни синхронно з правою смугою

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Thug писав: не хош летіти - не лети. Але не тошни синхронно з правою смугою![]()
залатиє слава!

- telko
Та позаду мене нікого небуло! Я якщо їду повільно, то їду в правому ряді...Thug писав:telko, не хош летіти - не лети. Але не тошни синхронно з правою смугою![]()
- Thug
А чьо ти виправдовуєшся?telko писав: Та позаду мене нікого небуло! Я якщо їду помалу, то їду в правому ряді...

Якщо серйозно, то яка різниця - був ззаду хтось чи ні?
Судячи з щоденних прикладів, переважно синхронні тошноти помічають, що хтось є ззаду лише коли їм поблимати прямо під задній бампер. І то ще не кожен зрозуміє чого від нього хочуть, бо "куди тут летіти? я і так їду майже шиїсєть і всі їдут шиїсєть!"
Я не звинувачую тебе заочно в такій сліпоті, але просто враховуй, що подібна манера їзди провокує тих, хто хоче і може їхати швидше на різні нехороші речі

Єслі шо, я там щодня їжджу, і страшно бісять ті, хто повзе 50-60 в лівій смузі синхронно з правою. Вас ніяк не об'їдеш. А поки хтось з двох роздуплиться і прискориться - можна посивіти і внуків виростити

Ну сам подивися, як ти з автобусом на 3:40 повзеш

Через отаке доводиться загадки розгадувати - за ким на світлофорі встати - за маршруткою чи легковою машиною. Ясно адно - лише не за таксі - вони завжди в драгу з маршрутками програють

Та це скорше не проблема у "тошнотящих" а у занадто нарвових спішащих !Thug писав: А поки хтось з двох роздуплиться і прискориться - можна посивіти і внуків виростити
А telko, на цьому відео нормально їхав (окрім червоного).
- Thug
Ти ніулавліваєш суть. Це стане проблемою тошнячого, коли його почнуть вчитиMorozov писав:Та це скорше не проблема у "тошнотящих" а у занадто нарвових спішащих !

Випереджу твій гнів - асабіста я не буду вчити. Позганяю фарами, можу фафакнути, якщо апанєнт особливо тупить, але потім прощу і забуду. Але не всі такі врівноважені

Ну і кагбе є таке поняття як культура і взаємоповага. Навіщо комусь створювати труднощі, якщо можна вступитися і при цьому нічого не втратити крім кількох калорій на поворот керма туди-сюди для перелаштування?
- telko
Ого скільки тексту :) Мене також бісять ті хто повзуть синхронно, але коли я їхав позаду мене нікого не було, і бісити я нікого не міг, а це саме головнеThug писав:А чьо ти виправдовуєшся?telko писав: Та позаду мене нікого небуло! Я якщо їду помалу, то їду в правому ряді...![]()
Якщо серйозно, то яка різниця - був ззаду хтось чи ні?
Судячи з щоденних прикладів, переважно синхронні тошноти помічають, що хтось є ззаду лише коли їм поблимати прямо під задній бампер. І то ще не кожен зрозуміє чого від нього хочуть, бо "куди тут летіти? я і так їду майже шиїсєть і всі їдут шиїсєть!"
Я не звинувачую тебе заочно в такій сліпоті, але просто враховуй, що подібна манера їзди провокує тих, хто хоче і може їхати швидше на різні нехороші речіНавіщо притягувати на себе негативні емоції інших?
![]()
Єслі шо, я там щодня їжджу, і страшно бісять ті, хто повзе 50-60 в лівій смузі синхронно з правою. Вас ніяк не об'їдеш. А поки хтось з двох роздуплиться і прискориться - можна посивіти і внуків виростити
Ну сам подивися, як ти з автобусом на 3:40 повзеш![]()
Через отаке доводиться загадки розгадувати - за ким на світлофорі встати - за маршруткою чи легковою машиною. Ясно адно - лише не за таксі - вони завжди в драгу з маршрутками програють

- Thug
Яка різниця, чи був хтось ззаду? Я відео подивився і рознервувавсяtelko писав:але коли я їхав позаду мене нікого не було, і бісити я нікого не міг

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Thug писав: Яка різниця, чи був хтось ззаду? Я відео подивився і рознервувався

- telko
Thug писав:Яка різниця, чи був хтось ззаду? Я відео подивився і рознервувавсяtelko писав:але коли я їхав позаду мене нікого не було, і бісити я нікого не міг

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей