BOXER писав: "подрочити машину щепленням"
azakharchuk писав: выезжать враскачку
я це і мав на увазі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER писав: "подрочити машину щепленням"
azakharchuk писав: выезжать враскачку
Знайшов фотографіїaxel писав:ДТП на Львівщині: зіткнулись DAF та фура «Рено» Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора у селі Бартатів Городоцького району близько 13 год. 45 хв. на автодорозі Львів – Шегині, коли автомобіль DAF зіткнувся з фурою «Рено». Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.Як йдеться у повідомленні, особовий склад СДПЧ-3 Львова проводив роботи щодо звільнення водія з кабіни автомобіля «Рено».Внаслідок ДТП 47-річний чоловік госпіталізований в Городоцьку ЦРЛ із закритою черепно-мозковою травмою, забійною раною тімені потиличної ділянки голови, забоями головного мозку та грудної клітки. Окрім цього 22-річний молодик госпіталізований в 8-му міську клінічну лікарню із травмами ніг.
Особливо кумедне останнє відео!!! Жалко тих власників постаждалих машинДТП на День Святого Валентина (11 фото + 3 видео + текст)
думаю, немає такої машини в Україні, яка б не була бита чи коцнута хоч трохи, а коли пишуть НЕ БИТА, НЕ ФАРБОВАНА - щось слабо віритьсяпо цим всім фотам.............можна створити базу.........небажаних авто при купівлі..........хоча в львові кожна 2 машина напевно була в хоч якомусь дтп
Вчора у програмі "Свідок" передали, що який чоловік (на ВАЗ 2106) віз свою вагітну жінку в Миколаїв до лікаря! Спішив і при обгоні не розрахував швидкість і вмастився в маршутку, загинули на місці! Водієві і пасажирам маршутки нічого, незначні пошкодження!byte писав:Стрий - Львів, пряма перед поворотом на Дрогобич в Пісочному. вчора обід. Подробиць не знаю, але наслідки говорять самі за себе. По ходу злетів, отбойніка троха не було...
vazik писав:(на ВАЗ 2106) віз свою вагітну жінку в Миколаїв до лікаря! Спішив і при обгоні не розрахував швидкість і вмастився в маршутку, загинули на місці!
то мин тижня булоakdi писав:чув виниках біда сталася............патруль дпс.............та спішив на виклик........шо забув шо не літо,1 нема 1 ніби живий,вчора здається
ото дописиVusiko писав:чув виниках біда сталася............патруль дпс.............та спішив на виклик........шо забув шо не літо,1 нема 1 ніби живий,вчора здається
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей