Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Квартирне питання
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Speedo, закон у нас є, всі просто ложили на виконання і слідкування за ним
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: Квартирне питання
Пам"ятаю, як ми ще будучи студентами на заробітках в Європі пакували все листя і сухі рослини в мішки і вивозили на сміття
Ну можна почати з себе, визвати наряд, коли сусід палить листя, заплатить адмін штраф і по всьому... тільки, видно, ніхто не хоче сваритися з сусідами... сьогодні він палить листя, а завтра твою хату

pikach00 писав: закон у нас є, всі просто ложили на виконання і слідкування за ним
Ну можна почати з себе, визвати наряд, коли сусід палить листя, заплатить адмін штраф і по всьому... тільки, видно, ніхто не хоче сваритися з сусідами... сьогодні він палить листя, а завтра твою хату

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Sally, воу воу, я ж не сам живу
Доречі, про шо мова:
Україна підхопила світову тенденцію – мешканці мегаполісів тікають жити за місто

Доречі, про шо мова:
Україна підхопила світову тенденцію – мешканці мегаполісів тікають жити за місто
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
То хіба халтурщики яким бакси з нема падають і їм не потрібно кожен день на роботу по пробках.topper писав: Доречі, про шо мова:
Ну хз, мене особисто вкурвлює їхати з одного кінця міста в інший по наших дорогах з нашими імбицилами за кермом. Зараз до роботи мені десь 8-10хв на машині. Не встигаю рознервуватись.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
то ше неясно де і з ким краще вчитися. що кращого в типовій міській школі ? плюс зі села потім є пільги на вступ в ВУЗ ))pikach00 писав: І вчаться там селяни
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 9 рази
Speedo, до спалювання листя міліція нічого немає, за це протокол складає ЛКП Адміністративно-технічне управління і працює воно за звичним робочим графіком, тобто вихідні, свята і ніч - пали скільки хочеш.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
раз тут поруч прийшов сусід палити старий паркет, при чому сусід зі сусідньої вулиці!!! я з ним сварилась сварилась, в результаті вийшов мій муж, викинув звідси і того сусіда і його тачку вслід за наимSpeedo писав: можна почати з себе, визвати наряд, коли сусід палить листя, заплатить адмін штраф і по всьому... тільки, видно, ніхто не хоче сваритися з сусідами... сьогодні він палить листя, а завтра твою хату

zubylo.lviv.ua
-
а дрова на шашлики палити можна? 

-
Sally, коли жив в Винниках, 2 рази на тиждень шашлики *готував*, дрова були не дуже - диму було як на футболі з Карпатами
ніхто *морду* бити не приходив, бачив один раз як сусіди швиденько заховали мокрий одяг
але вони теж були не кращі
а листя я не палив, хіба власник будинку коли я був на роботі

ніхто *морду* бити не приходив, бачив один раз як сусіди швиденько заховали мокрий одяг

а листя я не палив, хіба власник будинку коли я був на роботі

- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Я особисто розглядаю, що якщо є кеш на руках, то краще або щось в сучасних новобудовах купити дрорівневу хату 4 кімнати в районі 100 квадартів, так щоб вже купити і мати для сімї з запасом.
Або ще краще аля котедж типу солонка або ще десь зовсім недалеко, тоді й гаражів \ стоянки не треба і як не як маєш пару соток своїх (хочаб 2-3, а ще краще 6), де можеш хоча б літом на лежаку повалятись і нетреба нікуди їхати. Або в машині поковирятись. Старий вже я
Або ще краще аля котедж типу солонка або ще десь зовсім недалеко, тоді й гаражів \ стоянки не треба і як не як маєш пару соток своїх (хочаб 2-3, а ще краще 6), де можеш хоча б літом на лежаку повалятись і нетреба нікуди їхати. Або в машині поковирятись. Старий вже я

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Vexler писав: Старий вже я
Vexler писав: Вік: 26

- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Andriy01,
але моніторю сайти і розумію, що треба мати кешу десь під 100к щоб такого плану купити
і то буде 0 цикл. А скільки ремонт реально потягне на таку хату (100квадартів)?, якщо є хоча б все готове під шпалери або покраску ну й сходи і решта по мінімум. Якщо не робити щось супер пупер а з розумом :) тисяч ще 20к у.о треба мати чи менше?

але моніторю сайти і розумію, що треба мати кешу десь під 100к щоб такого плану купити

і то буде 0 цикл. А скільки ремонт реально потягне на таку хату (100квадартів)?, якщо є хоча б все готове під шпалери або покраску ну й сходи і решта по мінімум. Якщо не робити щось супер пупер а з розумом :) тисяч ще 20к у.о треба мати чи менше?
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
вобчем , з теми я пойняв одне - не показувати її жінці, бо я її вже майже переконав і є ярим прихильником свого обгородженого подвір'я і помалу для цього працюю\працюєм

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Vexler, Вітя , я по своїх приблизних калькуляціях виходив десь на суму 120-130 у.й. 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
Vexler, ага 20, один квадратний метр простого ремонту десь від 300долярів, а нормального 500... 

Мій стиль - не ваша мода.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
якщо то новобудова від будівельників то там під покраску небуде нічого готового. та й під шпалери теж. прийдеться все шпаклювати і рівняти.. неохота ж потім на криві стіни дивитися.Vexler писав: А скільки ремонт реально потягне на таку хату (100квадартів)?, якщо є хоча б все готове під шпалери або покраску ну й сходи і решта по мінімум.
по роботі думаю тисяч 10 вийде (шпаклівка, підлоги, шпалери-покраски, сантехніка, стелі, стяжки якшо теплі підлоги, електрика.. в мене в 95кв.м. квартирі десь так по роботі вийшло майстрам.. і вроді майстри були з середніми львівськими цінами. не сказав би що дуже дорогі, але і не самі дешеві. тому тут можна суттєво зекономити якщо ти вмієш шось робити сам своїми руками). по матеріалах тяжко сказати.. думаю в 10-12 впишешся якшо звичайний ремонт і матеріали грубо кажучи з епіцентру. ну ше десь 10 на меблі відклади. І ще про техніку не забудь (пралка, холодильник, духовка і т.п.)
але то так по мінімуму IMHO з власного досвіду ремонту в квартирі такої площі.
от підняв архів ))
94589,98 - то за роботу я різним майстрам заплатив. але я всьо записував з кошторисів. сюда ше дизайн проект входить, а він досить немало коштував. але сюда ше не входить монтаж батарей і котла бо я за то дуже давно вже платив і не рахував.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей