Felix писав: ілліч

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Felix писав: ілліч
Як нашо,Ахмєтка скупив всіх подаючих надії українців,а потім зашаройобив їх гнити в оренду в ІллічьовскTaras:) писав:Felix писав: ілліч![]()
![]()
Незнаю взагалі нашо та команда...
а мені прийдетьсяTaras:) писав: ну і що? то не означає що я за Шахтар вболіватиму....
[цензура]Sluva писав: Ахмєтка
Вшьо...тепер мусиш всім ярим захисникам Карпат квитки на Лігу Чемпійонів паклєятиVusiko писав:а мені прийдетьсяTaras:) писав: ну і що? то не означає що я за Шахтар вболіватиму....Поселив їхніх менеджерів, обіцяли якісь квитки давати на матчі
![]()
а ви бакланите шлюхтьорAstrax писав: Шахтер прекрасно понимает проблему Карпат и протягивает руку помощи львовскому клубу
Dexter писав: думаю про то шо шахтар проти другої команди вони просто видумали
Сьогодні сума, яка покриває річні витрати на утримання «Арени Львів», становить 10 млн гривень.
Із власних джерел ZAXID.NET стало відомо, що сума оренди стадіону на один футбольний матч становить приблизно 200 тисяч гривень.
Sluva писав: Р.с.2 ВАГ рулить даже якщо це Поло-седан
Ти ся не тіш...патамушо мая тайота плотно сиділа на хвості,але тошо ВАГ мав анлім коштів на заправку гарючьки і благодійні внески ДАЙ сиграло сваю роль...b_andriy писав: Р.с.2 ВАГ рулить даже якщо це Поло-седан
Чьоти пацанів апускаєш...то якета службове поло з ваділою,а пацани атдихалиBOXER писав:Sluva, Балажіц на полуседані?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей