Арнументуй, бо я з цим на 100% не згідний. Достатньо подивитись відсоток тих бляхарів в чергах.AntikvAr писав: менших черг на кордоні не буде навіть якщо польских блях не стане взагалі
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
- Bohdan
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
Bohdan, я вже писав. Ті, які заробляють перевезенням тих чи інших товарів туди-сюди не займаються цим, бо купили машини, а купили машини, бо займаються таким, і просто використали можливість купити таку машину. Не було б такої можливості, возили би на москвичах і жигулях, як дехто і робить. Не там корінь проблеми шукаєте.
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
Bohdan, ти не згідний бо не шариш в тому питанні абсолютно. Контрабанда була задовго до "польських блях" і буде завжди
тут 90% тих що жаліються навіть приблизно не уявляють масштабів тої теми. Конкретно польскі бляхи то певно 5% зі всіх контріків. Основна маса котрих то тачки не старше 10років на укр реєстрації.

- Bohdan
Де вони на кордоні? Я щось не бачу 95% машин на укр. реєстрації.AntikvAr писав: Основна маса котрих то тачки не старше 10років на укр реєстрації.
Після того, як всіма можливими методами прикриють польські бляхи, заборонити в'їзд-виїзд через кордон тому металолому савєцкому і проблема відпаде сама-собою. На дорогих тачках ті вуйки не будуть возити.St-ART писав: Не було б такої можливості, возили би на москвичах і жигулях, як дехто і робить. Не там корінь проблеми шукаєте.
P.S. За контрабас треба не тачки забирати і штрафи виписувати, а зразу садити. Навіть за 1 блок.
- St-ART
- Ім'я:Stanisław
- Номер:RP
Вже вище сказали, основна біда - не вуйки з блоком сигарет. Контрабанда, як явище, на багато більша в масштабах і основна маса контрабанди якраз і НЕ возиться тими вуйками на польських бляхах.Bohdan писав: На дорогих тачках ті вуйки не будуть возити.
Ось один з прикладів, як возиться контрабанда (щось пішло не так

Тебе би і до влади! З таким класичним совковим мислення, далеко можна піти, таких там більшість зараз :) Замість того, щоб дати можливість людям працювати по-чесному, відкрито, прозоро, лібералізувати податки і умови праці, розмитнити автомобілі по адекватних ставках, співрозмірних з доходами - понаставляли купу обмежень і мита космічні, спричинивши тим всі оті наслідки, провокуючи хабарництво, тіньовий сектор економіки, а потім дивуєтеся, звідки оцей весь бардак? Ви бачите наслідки, але сліпо не хочете бачити корінь проблеми. Бо найлегше у всьому звинуватити вуйка з блоком сигарет на кордоні, ніж почати розуміти причини і боротися з причинами.Bohdan писав: всіма можливими методами прикриють польські бляхи, заборонити в'їзд-виїзд через кордон тому металолому савєцкому і проблема відпаде сама-собою
А взагалі, в мене є ще краща ідея. Взагалі закрити кордон. Тоді і проблеми черг не буде, і сигарети возити не будуть, і, як ви кажете, проблема відпаде сама собою. Логіка така ж :)
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Шо за наєзд?St-ART писав:Вже вище сказали, основна біда - не вуйки з блоком сигарет. Контрабанда, як явище, на багато більша в масштабах і основна маса контрабанди якраз і НЕ возиться тими вуйками на польських бляхах.Bohdan писав: На дорогих тачках ті вуйки не будуть возити.
Ось один з прикладів, як возиться контрабанда (щось пішло не так)
Тебе би і до влади! З таким класичним совковим мислення, далеко можна піти, таких там більшість зараз :) Замість того, щоб дати можливість людям працювати по-чесному, відкрито, прозоро, лібералізувати податки і умови праці, розмитнити автомобілі по адекватних ставках, співрозмірних з доходами - понаставляли купу обмежень і мита космічні, спричинивши тим всі оті наслідки, провокуючи хабарництво, тіньовий сектор економіки, а потім дивуєтеся, звідки оцей весь бардак? Ви бачите наслідки, але сліпо не хочете бачити корінь проблеми. Бо найлегше у всьому звинуватити вуйка з блоком сигарет на кордоні, ніж почати розуміти причини і боротися з причинами.Bohdan писав: всіма можливими методами прикриють польські бляхи, заборонити в'їзд-виїзд через кордон тому металолому савєцкому і проблема відпаде сама-собою
А взагалі, в мене є ще краща ідея. Взагалі закрити кордон. Тоді і проблеми черг не буде, і сигарети возити не будуть, і, як ви кажете, проблема відпаде сама собою. Логіка така ж :)
ФОП - чисто і прозоро, 200 грн або 5% + соцвнесок. Що не так? Чим не чисто? Де не прозоро? Вам, тим, хто навіть не пробував - аби полялякати....
Чи ви хочете, щоб держава і бізнес готовий придумала за вас?
- cat-yellow
Одноманітність і примітивність твого мишлення мене вже навіть не дивуєDoktor писав:cat-yellow, Та я дуже радий ,що ти любиш польських панів які сьогодні на завжди заборонили в'їзд гурту от вінта назвавши їх фашистами, і маєш хорошу роботу,але за слова треба відповідати, які саме податки не сплачують контрабандисти? По пунктах бажано
На... Прочитай, якщо можеш... І не розписуйся за всіх поляків.
http://hartman.blog.polityka.pl/2016/07 ... w-pokonal/
- Sviatoslav
- Номер:файний
St-ART писав: А взагалі, в мене є ще краща ідея. Взагалі закрити кордон. Тоді і проблеми черг не буде, і сигарети возити не будуть, і, як ви кажете, проблема відпаде сама собою. Логіка така ж :)
і офіційно оголосити Україну придатком північної кореї

У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
-
Doktor писав: А які податки має сплатити контрабандист в україні?
Сигарети продані в Україні для внутрішнього ринку і по ціні для внутрішнього ринку (акциз). Контрабандист вивіз їх в Польшу за що отримав вигоду на різниці цін. Здурив Україну і Польшу.
Гори ввезеної побутової техніки, хімії і іншого ніби для своїх нужд... Сплатив?
Він зареєструвався як приватний підприємець?
Хоча про що я пишу і кому - це ж нісенітниця! Сарказм. ))))
cat-yellow писав: PS: кажуть, шо на кордоні сьогодні жопа :))))
Кажуть по радео, що вітер гуляє!
-
Хоча в Шегинях якийсь двіж намічається...
Будуть перекривати! Кого і від кого? Українці!

- hrdrive
- Контактна інформація:
AntikvAr, Микола, повір, теперішня подія покаже що це дійсно так, і якшо заборонили рух мрг то на кордоні настане пустота, бо польських блях не буде. глянь сьогодні веб-ку 

INTE®©ULLE®™
-
- Дякував (ла): 18 рази
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
Народ це прекрасна нагода дати їм пізьдюлєйNovel писав:Хоча в Шегинях якийсь двіж намічається...

Воно 

- Bohdan
Ну якщо для тебе неможливість на...бувати державу прирівнюється до життя в Північній Кореї, тоді так. Готуйся стати корейцем, бо скоро лавочку прикриють.Sviatoslav писав:St-ART писав: А взагалі, в мене є ще краща ідея. Взагалі закрити кордон. Тоді і проблеми черг не буде, і сигарети возити не будуть, і, як ви кажете, проблема відпаде сама собою. Логіка така ж :)
і офіційно оголосити Україну придатком північної кореї
- Sviatoslav
- Номер:файний
Bohdan писав: Ну якщо для тебе неможливість на...бувати державу прирівнюється до життя в Північній Кореї, тоді так. Готуйся стати корейцем, бо скоро лавочку прикриють.
1.

2. я далекий від цього трешу, оскільки мозком себе вмію забезпечити в межах кордонів України
3. мені глибоко [цензура] буде ця лавочка чи ні, але повне перекриття кордону - це північна корея
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
- Bohdan
А багато хто не вміє, тому треба їм в тому помогти.Sviatoslav писав: я далекий від цього трешу, оскільки мозком себе вмію забезпечити в межах кордонів України
А мені не все рівно. Мене харить, коли люди кладуть на Закон, коли не платять податки і створюють незручності іншим.Sviatoslav писав: мені глибоко [цензура] буде ця лавочка чи ні
Абсолютно згідний. Тільки от я ніколи про повне перекриття кордону не писав. Я писав про обмеження для автохламу, якого на дорогах не повинно бути впринципі. Це позитивно вплине на безпеку руху для всіх учасників. Стидно пускати в європу розстріляні жигулі, москвичі і інший хлам. З тих машин певно 1 зі 100 є справді доглянутим, технічно справним і відносно безпечним для інших. Крім того, якщо це буде основний засіб заробітку для тих бариг, то його треба присікати.Sviatoslav писав: повне перекриття кордону - це північна корея
P.S. Сьогодні на кордоні пусто. Це для тих, хто казав, що навіть без блях черги будуть.
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Bohdan, побачиш, що завтра буде
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Очевидно що тимчасові вигоди від заборони МРГ є. Черг немає. Піший пустий.
Але глобально можна недуже тішитися, бо з безвізовим режимом це все повернеться на круги своя, і буде ще гірше. І який вихід ?
Потрібно вкладати гроші в розбудову пунктів пропуску, піших переходів на кожному з них (а не тільки в Шегинях і Угринові).
А бляхи на кордоні вже пізно штормити. Їх треба штормити тут в Україні, у Львові, жосткі штрафи за перевищення термінів, ввести якийсь ліміт на перебування тої машини в Україні, до прикладу як з візами. 90 днів на протязі 180 днів.
Відносно папіросників і безвізового в мене нема пропозицій :) Незнаю що з тим зробити, крім як глобально підвищити акцизи по всій Україні на ту трутку, і трошки прирівняти ціни до польських.
Але глобально можна недуже тішитися, бо з безвізовим режимом це все повернеться на круги своя, і буде ще гірше. І який вихід ?
Потрібно вкладати гроші в розбудову пунктів пропуску, піших переходів на кожному з них (а не тільки в Шегинях і Угринові).
А бляхи на кордоні вже пізно штормити. Їх треба штормити тут в Україні, у Львові, жосткі штрафи за перевищення термінів, ввести якийсь ліміт на перебування тої машини в Україні, до прикладу як з візами. 90 днів на протязі 180 днів.
Відносно папіросників і безвізового в мене нема пропозицій :) Незнаю що з тим зробити, крім як глобально підвищити акцизи по всій Україні на ту трутку, і трошки прирівняти ціни до польських.
- cat-yellow
мда :))))
хто там казав, що черги все рівно будуть?
хто там казав, що черги все рівно будуть?
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
cat-yellow, якщо я правильно зрозумів твій хід думок, то черг нема, бо черги роблять люди з мпр, які зараз в прольоті?

- cat-yellow
mister_X, саме так 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей