да... були такі слова... але зараз не про теpikach00 писав:CAT,
viewtopic.php?p=272947#p272947pikach00,
я на відміну від тебе, шановного щирого українця, їзджу по правилах.

Тут САТ ти сам собі буратіно - треба було піти до даішників, взяти протокол, подивитися, що вони написали, а потім в графі для твоїх же пояснень написати свої заперечення і перерахувати свідків. Взяти копію протоколу і копію постанови. Вот тоді в суді міг би щось доказувати.
Я вже вроді писав, що мене тоже два тижні тому по дорозі з Крпат зупинили на виїзді зі Стрия на швидкість 82 чи шось таке, я там тоже їхав на грані і якщо реально - то навіть перевищував кілька сот метрів... правда мене конкретно грохнули за цивілку - я весь час був за бугром і забув її поновити після приїзду.
Карочє, спочатку було абідно

Просто розумієш, ми всі такі тут хитрожопі в пєнь, шо їдемо 79,999999 км/год в населеному пункті і радуємося тому, хоча це те ж саме порушення. Потім нарушаємо поза населеними пунктами, потім обгони в недозволених місцях і т.д. - ну але коли ж нас ніхто не зловив - то ми білі і пухнасті

Нічого лічного, я не про тебе конкретно, просто мені здається, що кожен мусить визнати, що ПДД ми порушуємо стабільно ,і коли нас один раз в півроку за то оштрафують, то психологічно легше віднестися до того по-філософськи