luav,
ноно. за таке ДПС штрафує, був свідком вже 2 рази (Стрийська - Наукова)luav писав: В крайнему разі можна виїхати вперед перед машиною центрального ряду.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ноно. за таке ДПС штрафує, був свідком вже 2 рази (Стрийська - Наукова)luav писав: В крайнему разі можна виїхати вперед перед машиною центрального ряду.
В тих місцях я зазделегіть перестроююсь в правий ряд. Особливо біля Південного, з лівого в правий, потім зразу після 1-го світлофору знову в лівий, після 2-го в правий і після 3-го знову в лівийluav писав:П.С.Забули ще про поворот Кульпарківська-Перфецького,біля Гетьману та Сільпона Південному.Там теж часто доводиться стояти :)
Аналогічний суперслалом :)telko писав: Особливо біля Південного, з лівого в правий, потім зразу після 1-го світлофору знову в лівий, після 2-го в правий і після 3-го знову в лівий
Тут однозначного рішення не може бути.Залежить від ситуаціїThorn писав:luav, багато э такого! От хто правий? Як дыоду доказати ?
А потім власники тих авто(як правило дівчата або ті,хто говорять по телефону) ще й ображаютьсяThorn писав:RULES, вони мене до сказу доводятьще ты що ыдуть в лывый смузы 20км/год, я тепер сигналю,як не ступаэться ,пыдрызаю ы рызко в тормоз
![]()
ыншого виходу наразы небачу
Miss Mercedes писав: я в такому випадку виходжу і даю книжечку з пдд водію передімною
А як тоді називається:adron писав: але коли то чмо на авео починає "мстити" на дорозі то це вже беспредел називається
adron писав: доганяю його на світофорі підрізаю ту су*ку,а воно виїжає на зустрічну,пробує мене обїхати,я його ше більше притискаю...
Позаду нього були машини?БУв зміст саме так вклинюватись?adron писав:Yust, Bumer, Morozov, Autpost, я спорити не буду,може й я виродок.але така була ситуація на дорозі,тому й так виліз з того карману,але коли то чмо на авео починає "мстити" на дорозі то це вже беспредел називається.
Непотрібно ! Вони самі себе колись накажуть. Наявний приклад вчора стався зі мною. Їхав я по вулиці Трускавецькій (паралельна Науковій) за Х6-им, В кінці вулиці є ряд лежачих поліцейських, ну на них я впинципі скидую газ і не на всіх приторможую, а Х6 майже повна зупинк на кожному з них. Ну думаю ладно до Стрийської доїду а там вже наші дороги розійдуться. Виїхали на Стрийську, ця "красавіца" (баба за рулем була) зразу ниряє в середній ряд, а я собі в правий і починаю розганятись нікого не чіпаючи, бачу що троха дальше в мому ряді стоїть автобус і я додав газу, Цій дурі падає клема і вона починає зі мною ганятись, Я бачучи що не встигаю обігнати автобус приторможую щоб пропустити то чудо. Пропускаю а воно тормозить, ну думаю ппц, я відтормозився ще і обїхав той автобус і знову в правий ряд і дав газу, зновуж таки не звертаючи уваги на то Х6, нехотячи я його обігнав і перестроївся перед ним в середній ряд оскільки скоро поворот на ліво (до Арени Львів) куди мені і треба повернути і якраз на світлофорі біля авто вокзалу зелене світло, дивлюсь в дзеркало бо пора би якраз за світлофором перестроїтись і то чудо в мозгу якого всього одна звивина вижимає з тої бехи максимум влітає на перехресті в лівий ряд (я вже з поворотником але ще в середньому) так щоб я не встиг перестроїтись, на всіх парах мене обганяє і впирається в полосату палочку даїшника який стояв і ловив на швидкість :) Так що попала чувіха на пару рублів на рівному місці, причому через відсутність мозгу. Доречі на задньому сидінні в неї була маленька дівчинка років 5-6.adron писав: реба ж провчити наглого хама,
саме так і вважаю. Так я поступаю в 99% випадків. Максимум - сигналю+дальнє і щось через вікно скажу. Але підрізати, обганяти, гальмувати і т.д. - мені ж дорожче може вийти, і не тільки мені. Тому вважаю що дурня краще відпустити і не псувати собі настрій на півдня.adron писав: чи ти вважаєш що це треба було так залишити
Не дай Боже з хама пана...
народна мудріть (С)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей