виродок!!!!hrdrive писав: там де міг виїжджав на зустірчну

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
виродок!!!!hrdrive писав: там де міг виїжджав на зустірчну
ти думаєш, він би встиг загальмувати?adron писав: за 10 метрів їхав авео (десь 60 не більше
Сам себе в тему записав!gribkoff777 писав:ти думаєш, він би встиг загальмувати?adron писав: за 10 метрів їхав авео (десь 60 не більше
тобто, він мав поміняти смугу руху, бо ти виїжджав?adron писав: і то шо ліва смуга вільна він тоже не замітив....кріт за кемом![]()
включений поворот не надає переваги в русі,adron писав: ну хіба що він сліпий і не бачив шо я виїжаю з того карману і поворотнік він тоже не бачив
adron на маршрутці, виходить, їхавBumer писав: обто, він мав поміняти смугу руху, бо ти виїжджав?
ну так би сразу і написав, то зовсім інша ситуаціяgribkoff777 писав: adron на маршрутці, виходить, їхав
adron писав: я його покрив 3 поверховими на додаток сказав якщо він хоче то я його вїбу,той був не проти,але в неділю я не мав бажання це робити,послав його подальше і поїхав.
хочу уточнити: громадський транспорт має перевагу лише при виїзді з кишень зупинок чи з будьяких, в тому числі при прилягнні повороту в додаткову смугу яка потім сходиться з основною?gribkoff777 писав: adron на маршрутці, виходить, їхав
adron писав:60 то шо швидко? ну хіба що він сліпий і не бачив шо я виїжаю з того карману і поворотнік він тоже не бачив,і то шо ліва смуга вільна він тоже не замітив....кріт за кемом
Виродок однозначно. Дії чоловіка з авео цілком зрозумілі в такому випадку!adron писав:сьогодні виїжаю з карману,включаю поворот,повільно виїжаю на дорогу,за 10 метрів їхав авео (десь 60 не більше) і починає з дуру сигналити,потім обганяє,і давай маневрувати,не пускати мене і приторможувати(абіжений кароче),доганяю його на світофорі підрізаю ту су*ку,а воно виїжає на зустрічну,пробує мене обїхати,я його ше більше притискаю...дивлюся виходить з машини в костюмі(в авто дитина і жінка,може з церкви їхали собі) і починає лічити,єстественно я його покрив 3 поверховими на додаток сказав якщо він хоче то я його вїбу,той був не проти,але в неділю я не мав бажання це робити,послав його подальше і поїхав.Вот мудак їде з дітьми і жінкою і підставляє жопу,приторможує,витворяти таке на дорозі![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей