Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Квартирне питання
Andriy01
Стать:чоловік
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази
Re: Квартирне питання

Повідомлення Andriy01 » Вів, 12 листопада 2013, 15:56

pikach00 писав:Хто що думає про це http://novobudovy.com/novobudovy/novobu ... solonka-gk
100% краще за Винники як на мене :D :D
там досить прикольно, баксів 800 за квадрат хочуть. Там 1 секція вже здана (хоча є певні недоліки), другу добудовують а третю - заклали цеглою.
Вроді як цю третю секцію обіцяли здати ще в жовтні.
Там договір - пайова участь (перший внесок 40 %, другий 30 %, 3-тій 30 % в момент видачі документів).
Загалом класний варіант, якщо охота бути на 100% прив"язаним до машини.

І не такий вже там район поганий. Поруч - школа. Штину як такого нема. Дорога нормальна щоб доїхати. Гарний вид на особняки - якщо дивитись 2 і 3 секції. Тиша (якщо не рахувати літаки).

Там недалеко є схожий комплекс, вже побудований. Попитай в людей.

santosxxx
Дякував (ла): 0
Подякували: 1 раз

Повідомлення santosxxx » Вів, 12 листопада 2013, 16:00

pikach00, як варіант на Наварійській в Солонці є район котеджів..ціни доступні... дорогу вже роблять з бруківки (за наш рахунок).. скоро буде цивілізація :D

santosxxx

Повідомлення santosxxx » Вів, 12 листопада 2013, 16:00

Andriy01 писав: Там недалеко є схожий комплекс, вже побудований. Попитай в людей.
якщо цей що я думаю (біля сільської ради)

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Вів, 12 листопада 2013, 16:01

santosxxx, маєш якусь сцилку?

santosxxx

Повідомлення santosxxx » Вів, 12 листопада 2013, 16:05

pikach00 писав: santosxxx, маєш якусь сцилку?
неа..але знаю фактично більшість будинків які на Наварійській продаються
в ціновому діапазоні 80 - 200 000 у.о.... бо сам шукав минулого року, і більшість варіантів так і висить на ріал.естейт... поступово знижуючи ціни
Думаю в Гуглі знайде...Наварійська..(котеджі Карпатбуд)
http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie/kot ... 6gdMl.html
http://pustomyty.lv.slando.ua/obyavleni ... 7e3s3.html
http://pustomyty.lv.slando.ua/obyavleni ... 7e4vJ.html (віддадуть за 100 у.о.)
але та зелена спарка не фонтан... хоч і район хороший
Востаннє редагувалось Вів, 12 листопада 2013, 16:13 користувачем santosxxx, всього редагувалось 3 разів.

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » Вів, 12 листопада 2013, 16:06

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Вів, 12 листопада 2013, 16:09

santosxxx, я стільки не заробляю :D

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3
Подякували: 0

Повідомлення Sally » Вів, 12 листопада 2013, 17:21

я щось не доганяю тої розмови про винники. звичайно що дорого! взагалі особняк утримувати дорого, а якщо постійно треба (або хочеться) далеко їздити, то треба розуміти, що і на дорогу гроші будуть іти більші, хіба їздити маршрутками, то буде те саме, що і по Львову. до слова солонка то взагалі пустомитівський район, винники, брюховичі і рудно то є львів. хто обирає собі життя в передмісті мусить усвідомлювати всі мінуси, одним з яких є витрати грошей і часу. так само як купуєш дорогу машину і прораховуєш витрати на її утримання. а жити в винниках і жалітись що дорого ну то тоді краще жити на сихові, там і дешево, і красиво. ну лазять таргани в усі квартири по ліфтовій шахті, ну вигляд з вікна не конче, ну але зато ж дешево і додому не проблема пішки бухим доповзти... не бачу сенсу порівнювати життя в місті і передмісті, це 2 абсолютно різні життя - комусь квартира кліткою видається, а комусь особняк серед лісу то суцільний геморой.
zubylo.lviv.ua

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Вів, 12 листопада 2013, 18:12

напишу ка і я) Живу зара в Зимній воді, до того жив в районі спартака, Кульпарківська-Героїв УПА, Лазаренка, і наразі мені тут комфортно найбільше, немає того галасу постійного, добратись проблем немає, до Епіцентру пішки 7 хвилин, до Вокзалу машиною 10-15 хвилин, в центр 20-25, в Ашан 15 хвилин, навколо і інфраструктура є і машину де поставити, і повітря свіже. Це мабуть найблищі околиці до міста з такою звязкою з містом. Ще тішить те, що подорозі в центр майже немає корків, максимум це туплево на кільці біля Метро але масимум на 5 хвилин, і біля Мотозаводу, а так в час пік добратись додому чи з дому проблем нема, плюс під хатою ходить одразу 4 маршрутки до Львова, або перейтись до Епіцентру і там на кінцевій 2 маршрутки. Я цілком задоволений всім. Ящо надумаю переселятись то хіба вже у власний будиночок але десь в тому ж районі ;)
Машина не жінка , помилок не пробачає

puzzo

Повідомлення puzzo » Вів, 12 листопада 2013, 18:19

Sally писав:я щось не доганяю тої розмови про винники. звичайно що дорого! взагалі особняк утримувати дорого, а якщо постійно треба (або хочеться) далеко їздити, то треба розуміти, що і на дорогу гроші будуть іти більші, хіба їздити маршрутками, то буде те саме, що і по Львову. до слова солонка то взагалі пустомитівський район, винники, брюховичі і рудно то є львів. хто обирає собі життя в передмісті мусить усвідомлювати всі мінуси, одним з яких є витрати грошей і часу. так само як купуєш дорогу машину і прораховуєш витрати на її утримання. а жити в винниках і жалітись що дорого ну то тоді краще жити на сихові, там і дешево, і красиво. ну лазять таргани в усі квартири по ліфтовій шахті, ну вигляд з вікна не конче, ну але зато ж дешево і додому не проблема пішки бухим доповзти... не бачу сенсу порівнювати життя в місті і передмісті, це 2 абсолютно різні життя - комусь квартира кліткою видається, а комусь особняк серед лісу то суцільний геморой.
А до чого тут фрази типу пішки бухим доповзти? Тараканів я не бачив з моменту розповсюдження мікрохвильовок років з 10..
Оля. Не перебільшуй. Тим більше що ти не в особняку серед лісу мешкаєш.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 12 листопада 2013, 18:20

Jarevych, Зимна Вода то не Винники.
від тебе там фактично широкою гарно відремонтованою Городоцькою їдеш тупо прямо і нічого не гребе, і доїжджаєщ в центр (а по дорозі і вокзал і аеропорт рядом , і супермаркетів рядом валом, і драгова траса :D). то вже практично місто.

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 12 листопада 2013, 18:25

puzzo, не серед лісу :D на жаль :| але мене влаштовує що всі мої сусіди далеко від мене і найчастіше я навіть на вулицю не вихожу щоб виїхати з хати і заїхати в хату. сіла в гаражі в машину, виїхала, нікого не бачу, ні з ким не балакаю, приїхала, заїхала в гараж і аж тоді вийшла з машини. це величезний плюс і можливо якби його не було, то я би не хотіла тут жити. але моєму чоловікові тут подобається! йому подобається займатись садівництвом, то його хоббі і спосіб відпочинку. і так як я виконую його забаганку жити в передмісті то йому доводиться оплачувати мої забаганки, які на жаль для нього всі знаходяться в місті :D
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 12 листопада 2013, 18:28

vovka, мені дорога до винник якраз подобається. влітку, восени коли все жовте, взимку коли сніг випадає я люблю тут їздити. ну може не дуже рівна і дратує коли їде учень з винник до львова на 30-40 всю дорогу :D але це дорога для відпочинку і я завжди їдучи тут відпочиваю. той серпантин хай нікого не лякає, його завжди взимку посипають регулярно і часто, там проблем не буває практично ніколи, мене скорше на стрийській заносить на рівному асфальті ніж там. а дорога до сихова і наукової (я туда постійно їжджу просто) взагалі казка - і гарно біля львівської швейцарії, і рівно :D
zubylo.lviv.ua

puzzo

Повідомлення puzzo » Вів, 12 листопада 2013, 18:31

Sally, зрозуміло...дефіцит в спілкуванні живому, компенсуємо спілкуванням віртуальним. теж варіант :)

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 12 листопада 2013, 18:37

puzzo, я би не сказала, що у мене дефіцит, я просто як і всі жінки люблю спілкування :shout але я ціную можливість вибору з ким спілкуватись, а з ким ні, а не зі всіма сусідами мені хочеться спілкування ;)
zubylo.lviv.ua

puzzo

Повідомлення puzzo » Вів, 12 листопада 2013, 18:47

Sally, на форумі теж не ти вибираєш. Наприклад зараз ти вимушена щось відписати на мої повідомлення, хоча можливо тобі цього і не хочеться :D

Sally

Повідомлення Sally » Вів, 12 листопада 2013, 18:49

puzzo, та нє, нормально :D кому не хочеться в мене в чорному списку :D це один із засобів відгородити себе від спілкування з дурнуватими і неприємними мені людьми :D
zubylo.lviv.ua

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Вів, 12 листопада 2013, 19:53

vovka писав: Jarevych, Зимна Вода то не Винники.
від тебе там фактично широкою гарно відремонтованою Городоцькою їдеш тупо прямо і нічого не гребе, і доїжджаєщ в центр (а по дорозі і вокзал і аеропорт рядом , і супермаркетів рядом валом, і драгова траса ). то вже практично місто.
і добре шо то не винники :D
Машина не жінка , помилок не пробачає

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Вів, 12 листопада 2013, 21:14

pikach00 писав: Хто що думає про це http://novobudovy.com/novobudovy/novobu ... solonka-gk

ага, особливо цей коментар:
я "щасливий" власник квартири в цьому будинку. Хочу відмітити проблеми які існують:
1. вода. постійні перебої в подачі води, низький тиск
2. сільське господарство. навколо купа відходів від тварин і немає ніякого дотримання санітарних норм
3. якість будівництва низька. мокріють стіни і відвалюється штукатурка, дах протікає.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 12 листопада 2013, 21:19

Speedo писав: 1. вода. постійні перебої в подачі води, низький тиск
хай насос поставить і бак невеликий. в мене коли будували будинок то я так і зробив. тоді були перебої. зараз вже нема хіба вночі моментами, але все одно лишній запас води в хаті не помішає. бачу народ вже забув як то колись була вода 3 години зранку і 3 ввечері :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей