Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- andriy_zab
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 12 рази
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Nazarik
мда... дякую. А, ше одне. Тормозний шлях був десь 20 метрів. Бачив він шо я стояв на світлофорі ше далеко, бо я подивився в дзеркало, дивлюсь несеться, думаю гонщег якийсь. через секунду візг тормозів і бах. Потім його питалм шо не міг втікнути від удару, а він каже збоку стояла тойота чи ХЗ шо то я думаю краще жигуль влуплю, бо до пенсії не зароблю. а збоку ФВ транспортер стояв насправді. І добре шо був підголовник, бо голова так пішла назад шо досі шия чуть болить, а в стокових кріслах його нема
: І добре шо бак не продирявив бо там куча проводів, могло бути гірше...
мда... дякую. А, ше одне. Тормозний шлях був десь 20 метрів. Бачив він шо я стояв на світлофорі ше далеко, бо я подивився в дзеркало, дивлюсь несеться, думаю гонщег якийсь. через секунду візг тормозів і бах. Потім його питалм шо не міг втікнути від удару, а він каже збоку стояла тойота чи ХЗ шо то я думаю краще жигуль влуплю, бо до пенсії не зароблю. а збоку ФВ транспортер стояв насправді. І добре шо був підголовник, бо голова так пішла назад шо досі шия чуть болить, а в стокових кріслах його нема

- Mu$daY
- Ім'я:Вова
- Номер:ВС7779СТ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Переглянув тему і поняв шо тре цивілку :) 
Ото бл? реал Жестьoleglvov писав:http://fishki.net/comment.php?id=21479

Drifthooift
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей