так в тех огляд є значить працює!Flesh09 писав:
як же вони його провіряли???? толкали машину
так їм і сказав зразу відпустили
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так в тех огляд є значить працює!Flesh09 писав:
як же вони його провіряли???? толкали машину
На мою думку, головне тут це - розвели !ага,а мого тата розвели тим,
Все просто. Потім прийде тобі "до оплати" з коментарем "від підпису відмовився"CAT писав:я шось взагалі не вшарив шо то відбувалось якшо чесно...
pikach00,
я на відміну від тебе, шановного щирого українця, їзджу по правилах.
Покажи мені пункт в ПДР який тобі дозволяє їхати в нас. пункті хоча би 61 км\годCAT писав:так я не порушував, я їхав реально менше 80
а колеса зимові у тебе того ж розміру, що й стандартні стокові? Я про те, що якщо розмір коліс інший - твій спідометер може брехати. Як версія.CAT писав:pikach00, факт того шо за перевищення до 20 км/год даїшники не мають права штрафувати а він хотів мені впаяти іншу швидкість і штраф....
так я їзджу по містах до 80 км/год, але 139км/год як дехто не їзджу....
колеса в мене такого розміру який допускає виробник автомобіля, крім того всі добре знають шо спідомерт на машині перебільшує швидкість на кілька км в залежності від машини і швидкості... крім того я тестував свою швидкість через ДЖПС і завжди на спідометрі більша швидкість ніж на ДЖПС. і ше, коли я літом по тернопільській трасі їхав 140 по спідометру то в гайця на фарі було 136, тому спідометр явно завищує... але тоді я визнав своє порушення і заплатив штраф на відміну від pikach00, який вважає шо по місту можна ганяти 139 і доказувати шо то не його швидкість...Thug писав:а колеса зимові у тебе того ж розміру, що й стандартні стокові? Я про те, що якщо розмір коліс інший - твій спідометер може брехати. Як версія.
Я тобі привів ссилку де ти пишеш що їздиш по правилах. Тому давай перед тим як когось в чому звинувачувати дивись спершу на себеCAT писав:але 139км/год як дехто не їзджу....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей