ну так... у львіові асфальт кращий за європейськийluav писав: Але розмова йшла саме за Львів
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сніг!!!
- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- MAECTP0
- Контактна інформація:
Re: Сніг!!!
в цьому НЕ флуді я так і не побачив для чого Вам комплект зими без шипівluav писав:Василь!Ви маєте зрозуміти,що я-далеко не та людина,яка легко ведеться на флуд.MAECTP0 писав:А це Вам для чого?luav писав: Хоча в мене є комплект нешипованої зимової гуми
Тому мені не тяжко повторити свої питання
luav, я ж не кажу що Вам некомфортно.
Не в курсі чому вони в Європі заборонені?
Докази своїх слів зможете навести?
А також докази ось цієї маячні
Здертий вехній шар смоли/бітуму і вже волога, дощ ліпше проникає й руйнує основу...
Чи нє!?
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
так нарід, бачу тут одні спеціалісти зібрались) давайте всі дружно послухаєм хоча б дипломованого спеціаліста
безумовно шипи пошкоджують асфальт, і стесують частково покриття, і тим самим роблять колію. але, це не те що піщинка в морі, це пук в муку, на фоні всіх інших чинників)
по-перше: асфальт на всю свою товщину є (або переважно є) щільний, зверху немає бітумної плівки, яку ніби-то здирають шипами і після того вода проникає в основу. я думаю, таке і діти в першому класі повинні розуміти.
по-друге: колі утворюється виключно від перегрузів вантажних автомобілів, і виключно в спекотні дні. я особисто їздив визначав ділянки ремонту на Київ-Чоп, і на власні очі бачив як за два спекотних дні, ситуація мінялась більш ніж кардинально. тому такий варіант, щоб шиповкою видерли колію, можливий десь в скандинавії, але не в нас. особливо якщо врахувати, що далеко не всі їзядть зимою на зимовій резині, не те щоб на шипованій.
по-третє: так, на бруківці шипи теж лишають сліди, що аналогічно є пук в муку. пояснювати не треба думаю.
особисто я наразі по всяких горах і говнах не їжджу, і мене нервує шум від шиповки, тому я віддав би перевагу суперлипучці. але кожен дроче як хоче

безумовно шипи пошкоджують асфальт, і стесують частково покриття, і тим самим роблять колію. але, це не те що піщинка в морі, це пук в муку, на фоні всіх інших чинників)
по-перше: асфальт на всю свою товщину є (або переважно є) щільний, зверху немає бітумної плівки, яку ніби-то здирають шипами і після того вода проникає в основу. я думаю, таке і діти в першому класі повинні розуміти.
по-друге: колі утворюється виключно від перегрузів вантажних автомобілів, і виключно в спекотні дні. я особисто їздив визначав ділянки ремонту на Київ-Чоп, і на власні очі бачив як за два спекотних дні, ситуація мінялась більш ніж кардинально. тому такий варіант, щоб шиповкою видерли колію, можливий десь в скандинавії, але не в нас. особливо якщо врахувати, що далеко не всі їзядть зимою на зимовій резині, не те щоб на шипованій.
по-третє: так, на бруківці шипи теж лишають сліди, що аналогічно є пук в муку. пояснювати не треба думаю.
особисто я наразі по всяких горах і говнах не їжджу, і мене нервує шум від шиповки, тому я віддав би перевагу суперлипучці. але кожен дроче як хоче

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ви покажіть докази,а не свої фантазії.Чи з доказовою базою таки проблема?MAECTP0 писав:ну то за раз. а якщо декілька раз? ро місто всі їздять коліями. скільки авто гальмує за дому на одному й томуж місці перед світлофором, наприклад?luav писав: Я показав вище сліди,які лишають шипи.
чкась доля з низ буксане на місці. і буде в тому місці одна царапинка?
- MAECTP0
- Контактна інформація:
за це риспектAnGeL писав: авайте всі дружно послухаєм хоча б дипломованого спеціаліста![]()

- MAECTP0
- Контактна інформація:
теперluav писав: Чи з доказовою базою таки проблема?
так.AnGeL писав: пук в муку
але я б з такої муки нічого не їв. Смачного
тепер Ви відповісте для чого 2й комплект?
- luav
Спочатку відповідь на мої питання,а вже потім будуть ваші питання.Мені здавалось,що це є достатньо логічним та зрозумілим.Чи ви насправді думаєте,що ви будете говорити бездоказові дурниці,а я буду відповідати на всі ваші питання?MAECTP0 писав:в цьому НЕ флуді я так і не побачив для чого Вам комплект зими без шипівluav писав:Василь!Ви маєте зрозуміти,що я-далеко не та людина,яка легко ведеться на флуд.MAECTP0 писав:А це Вам для чого?luav писав: Хоча в мене є комплект нешипованої зимової гуми
Тому мені не тяжко повторити свої питання
luav, я ж не кажу що Вам некомфортно.
Не в курсі чому вони в Європі заборонені?
Докази своїх слів зможете навести?
А також докази ось цієї маячні
Здертий вехній шар смоли/бітуму і вже волога, дощ ліпше проникає й руйнує основу...
Чи нє!?
- MAECTP0
- Контактна інформація:
після експерта по дорогам я визнаю що шипи не знищують львівський асфальт на відміну відluav писав: Спочатку відповідь на мої питання
.AnGeL писав: десь в скандинавії
але там же є
AnGeL писав: мене нервує шум від шиповки, тому я віддав би перевагу суперлипучці.
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Особисто у мене - для поїздок за кордон. І в періоди, коли снігу та льоду нема. Минулої зими майже не вдягав шиповану ґуму.MAECTP0 писав: тепер Ви відповісте для чого 2й комплект?
- luav
Я зрозумів,що ви визнали те,що казали неправду стосовно того,що шипи нищать асфальтMAECTP0 писав:після експерта по дорогам я визнаю що шипи не знищують львівський асфальт на відміну відluav писав: Спочатку відповідь на мої питання.AnGeL писав: десь в скандинавії
але там же єAnGeL писав: мене нервує шум від шиповки, тому я віддав би перевагу суперлипучці.
Але я не почув від вас відповіді на інші мої питання.Мені повторити їх?
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
ну це я висловив виключно свою власну думку і відношення до шиповки. живучи в горах, я б думаю точно їздив би на шиповці.MAECTP0 писав: але там же є
AnGeL написав:
мене нервує шум від шиповки, тому я віддав би перевагу суперлипучці.
п.с. на велосипеді зараз стоїть коплект шиповки. правда не мій, позичив покататись, але тимнеменше))) і це сувора шиповка з самонарізів)))
Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Dmytro
- Номер:ніпрощо
- Дякував (ла): 131 рази
- Подякували: 147 рази
Володимире, вибачайте, але тут попахує логікою типу "поки масових наслідків від їзди на шипах не помітно, то можна стверджувати, що мої шипи шкоди не завдають".luav писав: Дмитро!Зрозуміло,що якщо всі авто будуть їздити на шипах,то розклади будуть трохи іншими.Хоча й це є достатньо дискутабельним
Але розмова йшла саме за Львів,де Доктор і Василь намагались розказати,що шипи нищать асфальт і бруківку,ледь вигризаючи в них колії.Я таких наслідків від вживання шипів саме у Львові не спостерігав.
Це приблизно те саме, що якби біля будинку на газоні паркувався лише я, бо я сам газону нічого не роблю, газон пошкодиться лише тоді коли всі там будуть паркуватися. Але ж ваш кусочок всерівно буде витоптаний?
Кожен на шипах вносить свій внесок у зношення асфальту, просто відсоток авто на шипах і величина їхнього впливу настільки мала в порівнянні з іншими факторами (AnGeL підтверджує), що таким впливом можна нехтувати. Та й використання шипів робиться не задля особистих примх, а для безпеки, тому звинувачувати людей в бажанні почуватися безпечніше також не можна.
Висновок:
- шипи завжди завдають шкоди дорозі, хоча вага цієї шкоди у Львівських реаліях нікчемно мала.
- звинувачувати людей у нищенні доріг через те, що вони використовують шипи - не можна, вони мають на це повне право.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
luav писав: зрозумів,що ви визнали те,що казали неправду стосовно того,що шипи нищать асфальт
MAECTP0 писав: після експерта по дорогам я визнаю що шипи не знищують львівський асфальт на відміну від
Дякую за відповідь. А для чого там їздити без шиповки?VETERAN писав: Особисто у мене - для поїздок за кордон
Дякую. Бо я думав що то в мене лиш ніжний музичний слух.AnGeL писав: це я висловив виключно свою власну думку
Аналогічно.AnGeL писав: відношення до шиповки. живучи в горах, я б думаю точно їздив би на шиповці.
Але ми про місто де зараз нема тотального лелу/снігу
- gooliver
MAECTP0, приєднююся до клубу, також не бачу сенсу у шиповці по Львові, для мене більше дискомфорту ніж користі. Цієї зими жодного разу не було такого, щоб я пожалів, що у мене не шиповані колеса, минулої тим більше)
Важливіше, щоб на зимових їздили ВСІ, бо толку мало якщо у тебе хоч ідеальні зимові шини, але у сусідньому ряді їде нехотячи перестроюючись якесь мудре на літніх лисаках.
Хоча на задньому приводі може і є інколи сенс у шипах...
Важливіше, щоб на зимових їздили ВСІ, бо толку мало якщо у тебе хоч ідеальні зимові шини, але у сусідньому ряді їде нехотячи перестроюючись якесь мудре на літніх лисаках.
Хоча на задньому приводі може і є інколи сенс у шипах...
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Бо там її не потрібно - дороги доглядають відповідним чином. Там інша біда - після гонки по автобанах приходиться гарно мити моторний відсік і переглядати всю проводку - заливає їхньою сіллю. І вони не дозволяють використання шипів.MAECTP0 писав: А для чого там їздити без шиповки?
- MAECTP0
- Контактна інформація:
gooliver,
Колись їздив на жизі.
Як тут писалось
Заікнулись за європу а для чого 2й комплект так і мовчимо.
Ветерану, респект за визнання очевидностей
Особливо як зад легкий )))gooliver писав: Хоча на задньому приводі може і є інколи сенс у шипах...
Колись їздив на жизі.
Як тут писалось
Але заперечувати очевидні речі, нищення покриття, шум,..AnGeL писав: кожен дроче як хоче
Заікнулись за європу а для чого 2й комплект так і мовчимо.
Ветерану, респект за визнання очевидностей
Востаннє редагувалось Нед, 29 січня 2017, 23:26 користувачем MAECTP0, всього редагувалось 1 раз.
- MAECTP0
- Контактна інформація:
VETERAN писав: І вони не дозволяють використання шипів

- gooliver
також починав з шістірки, яка потепер є у тата в селі. Здається, там зад настільки легкий, що ніякі шипи не допоможуть без доброго мішка цементу в багажинику або хоча б 2ох пасажирів ззадуMAECTP0 писав: Особливо як зад легкий )))
Колись їздив на жизі.

- luav
Відповіді на мої питання будуть?MAECTP0 писав:luav писав: зрозумів,що ви визнали те,що казали неправду стосовно того,що шипи нищать асфальтMAECTP0 писав: після експерта по дорогам я визнаю що шипи не знищують львівський асфальт на відміну від
- luav
Спробую екстраполювати:класичні авто на фоні електрокарів забруднюють повітря.Це привід для того,щоб наразі відмовлятись від класичних авто на цьому етапі?gooliver писав:Володимире, вибачайте, але тут попахує логікою типу "поки масових наслідків від їзди на шипах не помітно, то можна стверджувати, що мої шипи шкоди не завдають".luav писав: Дмитро!Зрозуміло,що якщо всі авто будуть їздити на шипах,то розклади будуть трохи іншими.Хоча й це є достатньо дискутабельним
Але розмова йшла саме за Львів,де Доктор і Василь намагались розказати,що шипи нищать асфальт і бруківку,ледь вигризаючи в них колії.Я таких наслідків від вживання шипів саме у Львові не спостерігав.
Це приблизно те саме, що якби біля будинку на газоні паркувався лише я, бо я сам газону нічого не роблю, газон пошкодиться лише тоді коли всі там будуть паркуватися. Але ж ваш кусочок всерівно буде витоптаний?
Кожен на шипах вносить свій внесок у зношення асфальту, просто відсоток авто на шипах і величина їхнього впливу настільки мала в порівнянні з іншими факторами (AnGeL підтверджує), що таким впливом можна нехтувати. Та й використання шипів робиться не задля особистих примх, а для безпеки, тому звинувачувати людей в бажанні почуватися безпечніше також не можна.
Висновок:
- шипи завжди завдають шкоди дорозі, хоча вага цієї шкоди у Львівських реаліях нікчемно мала.
- звинувачувати людей у нищенні доріг через те, що вони використовують шипи - не можна, вони мають на це повне право.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 27 гостей