їх там двоє промишляєThug писав: Тепер якась нова рожа, в окулярах

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
їх там двоє промишляєThug писав: Тепер якась нова рожа, в окулярах
Thug писав: 1) мешканець навколишніх сіл
2) гопнік-наркоман
3) ботан
Lyubomyr писав: Якийсь супер-пупер пристрій для хребта,
добре що культурно обійшовся з нею, бо ті красавци ще вилки і ножі продаютьLyubomyr писав: дальше порадив не тратити на мене час і пошукати інших достойних, притім на дешевших авто і відпустив з миром.
якщо симпотна то треба було пояснити що вLyubomyr писав: притім на дешевших авто
це пристрій для хребта вже вбудовано в крісла. Й вона сама може переконатись якщо сяде. А так як для ефекту треба довго їхати то можна перевести крісло в горизонтальне положеня й для підвищення ефекту ти її притиснеш...Lyubomyr писав: Das Auto B7
Робота в них такаThug писав: Якийсь рекламний міцу Л-200 (обклеєний рекламою)
та я тойво, трохи інтєлігентT5-R писав: добре що культурно обійшовся з нею
не на мій балуваний смакMAECTP0 писав: якщо симпотна то треба було...
Бачу щось нема управи на тих чмошніків, їздять і музикою валають на все місто. Виродки.Thug писав: Якийсь рекламний міцу Л-200 (обклеєний рекламою)
він сигналив й маячив до маневру чи коли вкакався?pikach00 писав: ще сигналить щоб його пропустити
тоді він "в темі"pikach00 писав:MAECTP0, коли вкакався
ну тобі видніше як повестись коли просять. Інша справа що не просився а тупо розвертався. Мо цілився раніше й не встиг до твого під’їжду.pikach00 писав: Тобто я маю чекати щоб його пропустити?
хіба він не повинен стати в свою смугу після маневру?! В даному випадку розворот як поворот ліворуч - він має попасти в ліву. Отже й брав "з далеку"pikach00 писав: Розвертається з правого ряду і ще сигналить щоб його пропустити.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей