Зранку на кільці сліди ДТП Кульпарківська-Сокільники.Знову вночі хтось не розрахував швидкості.Самої машини нема,але запчастини розкидані,свіжі сліди на газоні самого кільця і у відбійнику при повороті на Пустомити
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
йдем у тему Відео з реєстратора і дивимся на той пензєц в дії...Bugs_bunny писав:Щойно проїжав по Стрийський, авто стоїть на розділювальній смузі, все що встиг побачити
буває часто на старих машинах стопи або ледве світять або не горять взагалі...vaz2103DOHC писав: сьогодні попав в дтп.. фура відтормозилась в мені на пасічній..добре шо він на бардюр виліз а так би заду не було.. відбувся подрапинами
якого кольору феліція?andrew писав:На Перехресті Любінська біля маг. Меблі - Шкода Феліція без морди, Мерс білий і великий автобус.. але в мене таке відчуття, що там подвійне ДТП..
до старої класики це не має відношення ! Там контакти автівку переживутьtopper писав:буває часто на старих машинах стопи або ледве світять або не горять взагалі...vaz2103DOHC писав: сьогодні попав в дтп.. фура відтормозилась в мені на пасічній..добре шо він на бардюр виліз а так би заду не було.. відбувся подрапинами
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей