Ну так тема стара як світ, спішити треба повільно..hrdrive писав:doctor, типу нас всіх хто недавно пройшов ТО чотко наірозвели
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Техогляд 2011
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
Re: Техогляд 2011
я 3 тижні назад зробив.... і на машину, і на причіп... 

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Roman
- Номер:АААЕЕЕ)
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Зараз він на підписі у президента і в нього є 14 днів щоб його підписати або накласти вето і із своїми зауваженнями повернути до ВРУ.
Якшо незробе ні то ні інше, то через 14 днів він вважається автоматично підписаним і тоді йде на друк до офіційнного видання ( Відомості Верховної Ради - є така в нас жовта преса
), і після спливу 30 днів з дня опублікування вступає в силу!
ТО відмінили лише для легкових авто які не будуть використовуватися з комерційною метою, про то вже говорили і страхові не мають права (принаймі поки ше шось нове не прийняли ) вимагати довідки з СТО чи ше з відкись якшо авто не підлягає тех. контролю.
Довіреності. Їх не відмінили, а просто зробили НЕ обовязковими, тобто їх тепер не потрібно возити з собою щоб доводити шо керуєш авто на законних пвідставах. В любому випадру давати довіреність іншій особі і таким способом "продавати авто" можна і дальше!!
Як буде виглядати процедура що замінить довіреності які тре предявляти щоб довести шо ти маєш право керувати цим авто поки не відома...
ніби все....
:)
Якшо незробе ні то ні інше, то через 14 днів він вважається автоматично підписаним і тоді йде на друк до офіційнного видання ( Відомості Верховної Ради - є така в нас жовта преса

ТО відмінили лише для легкових авто які не будуть використовуватися з комерційною метою, про то вже говорили і страхові не мають права (принаймі поки ше шось нове не прийняли ) вимагати довідки з СТО чи ше з відкись якшо авто не підлягає тех. контролю.
Довіреності. Їх не відмінили, а просто зробили НЕ обовязковими, тобто їх тепер не потрібно возити з собою щоб доводити шо керуєш авто на законних пвідставах. В любому випадру давати довіреність іншій особі і таким способом "продавати авто" можна і дальше!!
Як буде виглядати процедура що замінить довіреності які тре предявляти щоб довести шо ти маєш право керувати цим авто поки не відома...
ніби все....
:)
Cучасні авто на пару-трійку років, а раніше створювали легенди, від погляду на які дух перехоплює.©
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
А що змінилось? Як проходили незаконно так і будуть,богдати то ще пів біди, а еталони і дельфіни...степан к писав:усім привіт.мені цікаво яким чином (законно) пройдуть т.о. наші маршрутні "богдани"
Нє, дуаю хабара, але то наевно від партії залежитьстепан к писав:порошенко дав взятку

Якубовіч підпише стопудово, і не важливо скільки проде часу, гловне, що закн прийнятий і відміна неминуча в любому випадкуRoma_D писав:Якшо незробе ні то ні інше, то через 14 днів він вважається автоматично підписаним і тоді йде на друк до офіційнного видання ( Відомості Верховної Ради - є така в нас жовта преса ), і після спливу 30 днів з дня опублікування вступає в силу!
Тобі не відомо чи кому? От у всіх країнах вже даво відомо, машина не в арешті і не в угоні, їдь собі далі. Якщо є орєнтування на машину то буде доручення чи ні її зупинять і заберуть. А коли зупиняють за порушення, то по рації передають на базу номер машини і марку і там по базі пробивають чи не в угоні тачка і тд.Roma_D писав:Як буде виглядати процедура що замінить довіреності які тре предявляти щоб довести шо ти маєш право керувати цим авто поки не відома...
Ford?
- RomaAE
Якщо хто не чув то є такий варіант шо тре буде власнику йти в даі і писати заяву де вказувати П.І.П тих кому він хоче довіряти....але не думаю шо таке введуть. Крім того можуть знову придумати тимчасові талони і таким способом гроші збивати...чи ше шось вони в тому мастєра...[цензура])Fobos писав:Roma_D написав:Як буде виглядати процедура що замінить довіреності які тре предявляти щоб довести шо ти маєш право керувати цим авто поки не відома... Тобі не відомо чи кому? От у всіх країнах вже даво відомо, машина не в арешті і не в угоні, їдь собі далі. Якщо є орєнтування на машину то буде доручення чи ні її зупинять і заберуть. А коли зупиняють за порушення, то по рації передають на базу номер машини і марку і там по базі пробивають чи не в угоні тачка і тд.
Cучасні авто на пару-трійку років, а раніше створювали легенди, від погляду на які дух перехоплює.©
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Автоцивілку оформлятимуть навіть на несправні машини
http://www.avtobazar.lviv.ua/news/show_1735/Після відміни техогляду вся відповідальність за стан авто лягає на водія, і страховики не вимагатимуть документи про справність машини. Про це BIZ.liga.net повідомив народний депутат України Володимир Каплієнко, коментуючи норми закону про відміну техогляду, який вчора був прийнятий Верховною Радою.
Депутат пояснив, що для отримання поліса страхування цивільно-правової відповідальності довідка із СТО буде не потрібна, оскільки приватні легкові автомобілі не підпадають під дію прийнятого закону.
Є і зворотний бік медалі. Якщо раніше автоцивілка перевірялася тільки при виникненні аварії, або у разі порушення правив, то тепер вона є обов’язковим документом, підтверджуючим право управління автомобілем. Про це заявив Олег Назаренко, директор ВААІД.
За його словами, з набуттям чинності нового закону (через 30 днів після публікації), страхова буде зобов’язана надати поліс автоцивілки, навіть якщо автомобіль знаходиться в несправному стані, оскільки відповідальність за технічний стан автомобіля згідно із законом Про дорожній рух лежить безпосередньо на водієві.
При цьому, за словами експерта, при розрахунку вартості поліса автоцивілки страховики застосовуватимуть коефіцієнти, враховуючи страхові ризики.
Наприклад, за наявності проведення діагностики на СТО, або відміток про проходження сервісного обслуговування буде застосуються знижений коефіцієнт, або надаватися знижка на поліс. Відповідно, для тих, хто не пред’явить ніяких документів про техстан автомобіля, поліс обійдеться значно дорожче.
Назаренко підкреслив, що саме проведення діагностики не буде дорогою послугою. "Сьогодні СТО, що входять у ВААІД, проводять діагностику практично безкоштовно. Певна плата при необхідності стягується за комплектуючі і ремонт. Сама діагностика не дуже витратна". При цьому перевірятимуться тільки ті параметри, які безпосередньо впливають на безпеку руху.
Нагадаємо, 5 липня Верховна Рада відмінила техогляд, але тільки для особистого транспорту. Також нагадаємо, що у вересні набуде чинності закон, який дозволить оформляти дрібні аварії без даїшників за допомогою європротоколу.
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Подякували: 4 рази
Навіть у Бєлорусі довірок давно немає!!!Fobos писав:Тобі не відомо чи кому? От у всіх країнах вже даво відомо
От що дійсно невідомо - як СК буде знати, що легковик комерційний

І з нього треба вимагат акт техконтролю... А за видачу поліса без акта штраф ввели!
Потрібний доступ до бази. І чи є така єдина база?
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- may
насправді так:Roma_D писав:Зараз він на підписі у президента і в нього є 14 днів щоб його підписати або накласти вето і із своїми зауваженнями повернути до ВРУ.
Повернення, зрозуміло, не буде!Стаття 94. Закон підписує Голова Верховної Ради України і
невідкладно направляє його Президентові України.
Президент України протягом п'ятнадцяти днів після отримання
закону підписує його, беручи до виконання, та офіційно оприлюднює
його або повертає закон зі своїми вмотивованими і сформульованими
пропозиціями до Верховної Ради України для повторного розгляду.
-
- Ім'я:Назар
200% що так і буде заакон новий не дуже всі ознайомлені от і даїшники понавидумують як гроші збивати.hrdrive писав:намічається грандіозний бардак....
- may
Вони вже по ящику вякають, що буде техконтроль на дорогах...nazikey писав:от і даїшники понавидумують як гроші збивати
Тільки, наразі, НПА цього не дозволяють!!!

- RomaAE
НПА то не проблема, приймуть як тре...і почнеться: будуть зупиняти на дорогах і "провіряти" і так доти, доки той хто спішить не дасть пару грн шоб відмахалися, або поки не знайдуть якусь хню, і тобі тре буде все одно башлянути шоб відпустили.....))))may писав:Вони вже по ящику вякають, що буде техконтроль на дорогах...
Тільки, наразі, НПА цього не дозволяють!!!
Хто хто, а вони придумають як заробити...
- may
Приймуть - тоді і будемо дивитися...Roma_D писав:НПА то не проблема, приймуть як тре...
СТО на колесах має бути!? :)
І вони собі і не уявляють скільки нормативів підшаманити треба... :)системи гальмового і рульового керування, зовнішніх світлових приладів, пневматичних шин та коліс, світлопропускання скла, газобалонного обладнання (за наявності), інших елементів у частині, що безпосередньо стосується безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього природного середовища.
-
хлопці на дорозі будуть стояти а позаду фура з прицепом заїжджаєш в прецеп і маєш міні сервіс
або навішають на себе даївці купу преборів, манометри газоаналізатори і т.п і будуть перевіряти викиди ,тиск в шинах справність рульової системи....
а зрештою працівник даї має бути великим спеціалістом по автомобілях щоб визначити неполадки, що справне а що ні.

а зрештою працівник даї має бути великим спеціалістом по автомобілях щоб визначити неполадки, що справне а що ні.
- sergey
- Контактна інформація:
Я так понімаю діагностика безплатна?nazikey писав:манометри газоаналізатори і т.п і будуть перевіряти викиди ,тиск в шинах справність рульової системи....![]()
![]()

Задовбуть точноmay писав:світлопропускання скла

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- hrdrive
- Контактна інформація:
і тоді прийдеться всім дайціям заочно закінчувати автодорожній технікум 

INTE®©ULLE®™
-
хоч одне на халяву будем знати що в машинки болитьsergey писав:Я так понімаю діагностика безплатна?![]()

а там гляди теж башляти треба що за країна куди не піди всюда вимагають від тебе гроші.hrdrive писав:і тоді прийдеться всім дайціям заочно закінчувати автодорожній технікум

- may
Зараз, якщо навіть начхати на нормативи, "перевірку на дорозі" повинен проводити працівник АТІ, а не ДПС!nazikey писав:а зрештою працівник даї має бути великим спеціалістом по автомобілях щоб визначити неполадки, що справне а що ні.
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
то ти це знаєш, а якийсь хлоп з глубокого тилу ?may писав:"перевірку на дорозі" повинен проводити працівник АТІ, а не ДПС
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей