Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а ще одна машина покотилася з горки і заїхала на трамвайну коліюRosko писав:MAGYLA, та там заповідник, нема про шо говорити! одна дамочка розумна поставила раз там фабію чи гетц на повороті а повертав камаз, малолітражка стала ше компактнішею![]()
Rosko писав: одна дамочка розумна поставила раз там фабію чи гетц на повороті а повертав камаз
ви говорите про одну і ту ж машину, яка покотилась після того як її зачепив казаз. я навіть фото в темі дтп виставляв, бачив все то на власні очіBumer писав: а ще одна машина покотилася з горки і заїхала на трамвайну колію
заповідник заповідником, але менти взагалі обнаглілиRosko писав: та там заповідник
Давай сюди телефон! Бо в мене щодня... Хто там про Королевську згадав? Є у мене мрія! Їду я на БТРі...VAVAN писав:MAGYLA, моя мрія.... це вільна чиста Українаяк говорила королевська. В слідуючий раз звони -я на скубіду трохи пройдусь по бочинам тих недороблених
мер Вільнюса.... мріяти не шкідливоIgor_Lviv писав: Є у мене мрія! Їду я на БТРі...
у мери мітиш?!?Igor_Lviv писав: Є у мене мрія! Їду я на БТРі.
Але почати треба з БТРа чи КаМАЗа!Myself писав:у мери мітиш?!?Igor_Lviv писав: Є у мене мрія! Їду я на БТРі.
Нє, ти не пойнявIgor_Lviv писав: Myself написав:
Igor_Lviv написав:
Є у мене мрія! Їду я на БТРі.
у мери мітиш?!?
Але почати треба з БТРа чи КаМАЗа!
І де доблесні евакуаторщики від електротрансу???!!!CAT писав: сьогоднішній ідіод
В нього просто права дверка не закриваєцяmister_X писав:відстань до стіни не міряв, але думаю, що в тему ...
то не яmister_X писав:відстань до стіни не міряв, але думаю, що в тему ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей