П.С. Моя особиста думка.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я недавно їхав по Городоцькій біля Мотозаводу, дивлюсь стоїть 2109 на мості і чувак, думаю зупинюсь спитаю в чьом праблема, ну як я і думав бенза закінчилась, але коли він почав до мене йти, я поняв, шо він завалений в дупль, шей каже, братику свої і показує ксіву мусараtopper писав:*Lesyk*, Всі бігом проїхали бо жінки родити мали ну і не хотіли створювати аварійні ситуації на дорозі![]()
![]()
П.С. Моя особиста думка.
вже є у відповідній теміДенис писав:Сьогоднi зранку на Луганськiй бус Вiваро або Трафiк виiхав на зустрiчну та ввалив стареньку Астру. Фото закину пiзнiше
http://www.varianty.net/13280-na-lvivsh ... ero-liudeiIceQueen писав:Сьогодні близько 16 години за Новояворівськом, не доїжджаючи до поворота на Шкло Тойота Лендкрузер і Сеат Кордоба разом були в кюветі біля зустрічної. Було багато народу, міліція, частину дороги перегородили. Подробиць не знаю зовсім.
Дякую!VAVAN писав:amid, співчуваю. Це не дивина , якшо зроблять винними твою родичку.
Бабло таких піндосів на крузаках вирішують багато питань.
Можливо
На майбутнє порада, окрім співчуття - возіть дітей в карсітах (дитячих кріслах). Було б менше наслідків для здоровя та психіки малеч.
100 процентів було б менше травм
Якомога швидшого одужання всій твоїй родині, особливо дітям
напевно AndrewK стараєтьсяpierce писав: Сегодня в районе 11:35 на перекрёстке Кульпарковская-Научная был наезд на велосипедиста.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей