в Бундесі давним-давно так є. Але там не прийнятоButs писав:Їздять на роботу по черзі однією машиною, а не трьома.
18.00 і ад'ю, гори все синім полум'ям. :)Buts писав:хтось затримується.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в Бундесі давним-давно так є. Але там не прийнятоButs писав:Їздять на роботу по черзі однією машиною, а не трьома.
18.00 і ад'ю, гори все синім полум'ям. :)Buts писав:хтось затримується.
шоб зекономити чи тому шо колеса вібрують?AnGeL писав:я стараюсь більше 100 не їхати...
А якщо карбюратор?SBU_Lviv писав:не раджу на нейтралку скидати так проїдеш накатом "практично" так само але розхід до 2 літрів
на нейтралці їздити взагалі не рекомендовано !Бодя писав:А якщо карбюратор?
Бодя писав:А якщо карбюратор?SBU_Lviv писав:не раджу на нейтралку скидати так проїдеш накатом "практично" так само але розхід до 2 літрів
То якщо хочеш трохи зекономити то відпускаєш газ на схилах і з гориБодя писав:Liuskywalker, Тобто якщо хочу йти накатом, то просто відпускаю газ і усьо? а чого не рекомендовано?
якщо у тебе солексі стоїть робочий електромагнітний клапан то можеш не скидати. система ЕПХХ відрубує бензин аналогічно інжектору. при умові що там все справне і працює.Бодя писав:Тобто з передачі не скидати?
ну і толку, машина починає гальмувати... тепер накат ще крутить виключений двигун.. і толку із такого? чи я помиляюсь?vovka писав:якщо у тебе солексі стоїть робочий електромагнітний клапан то можеш не скидати. система ЕПХХ відрубує бензин аналогічно інжектору. при умові що там все справне і працює.
- на 2108 я 1н раз спробував на вимкнутому двигуні - то руль заклинило замком, від того чуть на навалив в штани. + гальма не працюють якщо вауум стоїть.ibit писав:ому на вимкненій передачі накатом їхати не можна?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей