:) Parivol, наоборот хай tarayk, розкаже хто то і шо то ! і йому легше станеtarayk писав:"за базар атвєчаєш" "хочеш стрєлу"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
:) Parivol, наоборот хай tarayk, розкаже хто то і шо то ! і йому легше станеtarayk писав:"за базар атвєчаєш" "хочеш стрєлу"
да то всьо гнилий базар.tarayk писав:"за базар атвєчаєш" "хочеш стрєлу"
sergey писав:Ашота-Руставелі
Це називається їзда по-львівськиsergey писав: Сьодня бачив пару кадрів, їду я по вул.Шпитальній і тут майже за аптекою
якийсь "таваріщь" на Опелі універсалі валить проти руху на мене![]()
Шайтана-ма, я йому показую що типу знак висить, тут він знову повертає на ліво під кірпіч
![]()
![]()
![]()
Потом ще один на "пятнашкє" їхав з Городоцької по Ашота-Руставелідо Краківського
![]()
ППЦ.
може ти про Шолома-Алейхема??sergey писав: їхав з Городоцької по Ашота-Руставелі до Краківського
П*з*ити їх і права забирати требаKELEVRA писав:Та виродків вистарчає
Може, я точно незнаю.Я знаю вулицт ну 20 максимумBOXER писав:може ти про Шолома-Алейхема??![]()
![]()
Олег М. писав:Це називається їзда по-львівськи
істина правдаAndrewK писав:як корчить з себе крутого, то треба "соотвєтствовать"
Ти чого такий псіхований?AndrewK писав:Одним словом "Ода сцикунам":
Їду собі до дому, нікого не рухаю. Кільце біля нового ЦУМу їду з центру по Кн.Ольги наліво по В.Великого. В'їжджав на кільце нікого не підрізавши, не повзу, але і не лечу, на кільці нікого не щемив і не ганяв. Тут ззаду перед переходом щось сигналить, за переходом підрізає з правого ряду і тормозить передімною. Відторможуюсь, до першого ж світлофора доганяю і вихожу. Він газу і пішов. Нема питань, я за ним, повертає на Тролейбусну, нема питань, і мені туда ж. На світлофорі з Науковою доганяю в лівому ряді, стаю за ним і вишожу. Він стартує на червоне по зустрічній і направо. Хвора людина. Одним словом як хтось знає мудака на чорному лачетті-седан з вдареним переднім лівим крилом - передайте що він сцикун і мудак :). А взагалі - качати права, а як з тобою зібралися поговорити, то драпати не найповажніша поведінка; як корчить з себе крутого, то треба "соотвєтствовать"
Бідака! Співчуваю!AndrewK писав:В мене самопочуття після отруєння "не дуже" було. А так легше стало. Як би дав в морду - було б ше легше
Народ як побачете SEAT Cordoba Sport 2.0 то тікайте чим дальшеAndrewK писав:Як би дав в морду - було б ше легше
Ти правий всіх ідіотів не навчишIgor_Lviv писав:Ти чого такий псіхований? Та ж таких ідіотів, як той на Лачеті - вагон! На мою думку - більше ніж нормальних водіїв. І так ганяти за ними?!
То я зараз такий мудрий. А коли сам за кермом!.. Правда, за машинами не ганяюсь!TARAS1 писав:Ти правий всіх ідіотів не навчиш
Сагласєн, ганятися - не наш метод. Тут важливо вчасно внутрішнє гальмо емоцій увімкнути. Не думаючи. Бо потім, коли проаналізуєш як це все виглядало збоку може і соромно бути. Та й дійсно, на кожного їздуна нервів не напасешся.Igor_Lviv писав: Ти чого такий псіхований?Та ж таких ідіотів, як той на Лачеті - вагон! На мою думку - більше ніж нормальних водіїв. І так ганяти за ними?!
На БТРі треба їздити! Я б, бляха, просто йому то Лачеті попіздовж переїхав!
Вікна не тоновані і версія CDX? І дверка передня також здається покоцана?AndrewK писав:на чорному лачетті-седан з вдареним переднім лівим крилом
Мені залося, що таки тоновані (хоча можу помилятися), двері біля водійського дзеркала таки трохи вкоцані, а крило сильно поверху. А от на рахунок версії... чесно кажучи я в них не шарюКоба писав:Вікна не тоновані і версія CDX? І дверка передня також здається покоцана?AndrewK писав:на чорному лачетті-седан з вдареним переднім лівим крилом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей