Є таке, але там відразу крутий поворот і трохи анріал обганяти.azakharchuk писав:Там (как раз где-то посередине между монументом и базаром) есть вход в Стрыйский парк, и возле него, если мне не изменяет память, пешеходный переход.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Історії з ДАЇвцями...
- weber
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Історії з ДАЇвцями...
azakharchuk, на вигляд там більше 50 м, і бачив, що стояли там машини, які рухались вниз
2 weber
всьо там ріал :)
2 weber
всьо там ріал :)
- weber
A1, та я взагальному
Там брущатка, вибоїна на каналізаційому люці і не тільки, тому краще не гробити мафинку гвалтуванням АБС 

- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
АБшо? ТАм брущатку поклали по новому і обгони почастішали.weber писав:Там брущатка, вибоїна на каналізаційому люці і не тільки, тому краще не гробити мафинку гвалтуванням АБС
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
weber, Гг, ти шось непоняв, я просто підколов
Доречі тест на тормозний шлях машини з абс і ВАЗа з ЗДТ ніхто зробити для порівняння не хоче?

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
Denja, не оффтопь
Ще хтось по питанню "випаски собак" на Стрийській щось може сказати?

Ще хтось по питанню "випаски собак" на Стрийській щось може сказати?
- GaGaRIN
- Ім'я:Віталік
- Подякували: 2 рази
В мене хорошого знайомого в Стрию якийсь баклан зупинив, і почав вимагати предявити йому ПОЛЮС
знайомий поцікавився, йому який, північний чи південний подавати? І послав його городами, за що отримав протокол на 600 грн, за: (цитую, бачив на власні очі) "У водія відсутній ПОЛЮС цивільної відповідальності", причому він не помилився, він то слово всюди повписував
Короче відбувся суд, в суді всі рачки лазили...
Менту сказали шо він [цензура] безграмотний і хай більше книжок читає, постанову скасували.

- hrdrive
- Контактна інформація:
GaGaRIN, я в шоці з того бардаку! Добре що ще справедливість існує...

INTE®©ULLE®™
-
- Дякував (ла): 4 рази
Интересно, что он в пояснениях к протоколу написал. :)
На питання iнспектора XXX чи є в мене полюс, я перепитав "Північний чи південний?" пiсля чого зауважив, що не маю фiзичної можливостi пред'явити жоден з полюсiв, за що i був оштрафований на 600 грн.
З постановою не згiдний, порушення ПДР не визнаю, докази (включаючи висновки еспертної комiсiї науково-дослiдного iнституту земного магнетизму) наведу в судi.
На питання iнспектора XXX чи є в мене полюс, я перепитав "Північний чи південний?" пiсля чого зауважив, що не маю фiзичної можливостi пред'явити жоден з полюсiв, за що i був оштрафований на 600 грн.
З постановою не згiдний, порушення ПДР не визнаю, докази (включаючи висновки еспертної комiсiї науково-дослiдного iнституту земного магнетизму) наведу в судi.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Заліз під стілazakharchuk писав:включаючи висновки еспертної комiсiї науково-дослiдного iнституту земного магнетизму

- weber
Їздив в Київ минулого тижня. 2 історії з Візирами на штативі у темних місцях
:
Історія 1
Даєць сфоткав мене візиром, вночі, в неосвітленому місці (темно), знак 50, на фотці 72. Каже ходіть я вам покажу. Йду до штатива і дивлюсь - крім фар нічого не видно, думав там зразу десь мій номер буде, але тільки час, швидкість і номер фотки. Я йому - то я??? Він так, он час, бла бла бла ... пишемо протокол. Я
кажу ви смішні, пишемо, там мене не видно, не факт що то я, і час 2 хв... пройшов, а я від вас так трохи далі став і ще в багажник ходив по права. Поруч ще повно машин проїжджає. Є ймовірність що то я, але не факт, бо багато машин проїхало також, ну і порушення не серйозне, я і так скидував швидкість, був впевнений що 65 їду... Він поняв, що я не ведусь, каже щасливої дороги і зупиняє наступного - слєдующій :)
Історія 2
Аналогічна історія назад, за 15 км від Львова. Таке ж темне місце, візир на штативі, купа пацанів місцевих біля дайців. Каже ходіть я вам покажу... Йду. Дивлюсь - вже не цікаво, бо бачив подібне ) Швидкість 85 (то він мені сказав, я так і не звернув уваги на знімку), населений пункт. Цього разу в мене 4 фари світило (з протитуманками), тобто нереально побачити номер! Бла бла бла ... Показую доки, він мені давай сюди, я йому ні, дивіться так... Він тоді - згідно пункту 2.1 треба передати
Хмм... Я ну покажіть мені пункт. Пішли в його тачку і показує мені пункт ПДР - що я маю "передати" права і все решту дайцю
Дивно, я шось думав показати достатньо... Ладно дав я йому це. Далі думав писатиме протокол, я б не протистояв, бо аргументів мільйон, але він взяв тільки переписав дані на чистий папір і казав вам прийде по пошті
Жесть
- протокол не оформляли, відповідно я нічого не знаю
- місце темне шо ппц - неосвітлена територія - міг і не ставати
- фотка - каже збільшу, шо він збільшить, якщо там нереально побачити нічого, бо фари заважають і темно. Хз хто то був... Цікаво навіщо він переписував мої дані, якщо збільшить номер ))
- тим більше не зрозуміло де зроблено знімок, бо темно )) 100% за містом ))
- і взагалі вимагав грошей якщо шо ))
І багато цікавого помітив - не всі населені пунтки починаються і закінчуються (знаки назв населених пунктів)

Історія 1
Даєць сфоткав мене візиром, вночі, в неосвітленому місці (темно), знак 50, на фотці 72. Каже ходіть я вам покажу. Йду до штатива і дивлюсь - крім фар нічого не видно, думав там зразу десь мій номер буде, але тільки час, швидкість і номер фотки. Я йому - то я??? Він так, он час, бла бла бла ... пишемо протокол. Я

Історія 2
Аналогічна історія назад, за 15 км від Львова. Таке ж темне місце, візир на штативі, купа пацанів місцевих біля дайців. Каже ходіть я вам покажу... Йду. Дивлюсь - вже не цікаво, бо бачив подібне ) Швидкість 85 (то він мені сказав, я так і не звернув уваги на знімку), населений пункт. Цього разу в мене 4 фари світило (з протитуманками), тобто нереально побачити номер! Бла бла бла ... Показую доки, він мені давай сюди, я йому ні, дивіться так... Він тоді - згідно пункту 2.1 треба передати

- протокол не оформляли, відповідно я нічого не знаю
- місце темне шо ппц - неосвітлена територія - міг і не ставати
- фотка - каже збільшу, шо він збільшить, якщо там нереально побачити нічого, бо фари заважають і темно. Хз хто то був... Цікаво навіщо він переписував мої дані, якщо збільшить номер ))
- тим більше не зрозуміло де зроблено знімок, бо темно )) 100% за містом ))
- і взагалі вимагав грошей якщо шо ))
І багато цікавого помітив - не всі населені пунтки починаються і закінчуються (знаки назв населених пунктів)

- Corleone
Сьогодні на Сихівському мості дивна подія якась зі мною трапилась
Їхав по Луганській зі сторони Стрийської, виїхав на міст, повернув на Шувар. Зліва нікого не було, тож переходжу в середню з трьох смуг, набираю швидкість (~40). В заднє дзеркало бачу авто, що наближається на великій швидкості. Далі розганяюсь (до 65, все буквально в 3-4 секунди). Тут те авто мене обганяє зліва. Бачу: "чергова" Нива з синіми номерами. Зарулює переді мною, і різко гальмує. Я теж загальмував, їдемо обоє десь 15-20. Даішники пригальмовують. Думаю: невже в середньому ряду зупиняти будуть?
Але трохи набирають швидкості, їдуть далі. Я - за ними. Знову гальмують. Я теж скидаю... Потім поїхали вперед на швидкості ~40, я теж поїхав за ними, так доїхали до Шувару, там між нами вклинився якийсь міцик...
І що то було?

Їхав по Луганській зі сторони Стрийської, виїхав на міст, повернув на Шувар. Зліва нікого не було, тож переходжу в середню з трьох смуг, набираю швидкість (~40). В заднє дзеркало бачу авто, що наближається на великій швидкості. Далі розганяюсь (до 65, все буквально в 3-4 секунди). Тут те авто мене обганяє зліва. Бачу: "чергова" Нива з синіми номерами. Зарулює переді мною, і різко гальмує. Я теж загальмував, їдемо обоє десь 15-20. Даішники пригальмовують. Думаю: невже в середньому ряду зупиняти будуть?

І що то було?

- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
weber
ну він собі твої номера перепесав і потім на фотожопі доставить)))
от шамани
палкою таких по хребті)))
от шамани
палкою таких по хребті)))

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- weber
Я йому так і сказав - ага, вишлите фотку, в фотошопі домалюєте номера...Apokalipsis писав:weber
от шамани
- Apokalipsis
- weber
Та вовтузився, певно сподівався на шось...Apokalipsis писав:а він шо?
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
weber писав:Я йому так і сказав - ага, вишлите фотку, в фотошопі домалюєте номера...
даремно, може він би не здогадався

Востаннє редагувалось Пон, 23 листопада 2009, 21:54 користувачем Lyubomyr, всього редагувалось 1 раз.
- Apokalipsis
ну значить тут все просто пишеш в протоколі шо інспектор х.. вимагав хабяря в розмірі ннн грн скоював неправомірні діє і т.д. віддасть права і доки швидше ніж ти будеш буву б дописувати)))
моя мама так зробила )))
моя мама так зробила )))

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- weber
Я ж написав, ніяких протоколів вони не оформляли! Другий навіть і не натякали! Тому :)Apokalipsis писав:ну значить тут все просто пишеш в протоколі шо інспектор х.. вимагав хабяря в розмірі ннн грн скоював неправомірні діє і т.д. віддасть права і доки швидше ніж ти будеш буву б дописувати)))
моя мама так зробила )))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей