Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і його ніхто не спитав , як ці слова корелюють з площею св.Юра ?vovka писав: Ідеальний Львів – це максимальна мережа трамвайних та тролейбусних, автобусних ліній і мінімальна мережа маршруток і машин.
задля справедливості то помоєму він був призначений головним архітектором значно пізніше чим почався той весь двіж.Liuskywalker писав: і його ніхто не спитав , як ці слова корелюють з площею св.Юра ?
BOXER писав: так там і сидіть, чьо в місто претесь? біженці?
Рішать з трольом, рішать і з машинами. Тим більше не бачу жодних проблем чому б їм там не їздитиvovka писав: Все таки думаю що тролейбус там буде. А от машини не факт :)
Ходять слухи про пішохідну зону. Тролі будуть як трамваї на площі Ринок. Через болард. Ну але то таке.. Поживем побачим.AndrewK писав: Рішать з трольом, рішать і з машинами
Ну две однокомнатных если не малосимейки то минимум 70тыс.Дом в радиусе 10+ от Львова 500долл за м. кв.максимум.Оценка не точная но плюс минус проэкт нереален.Одна квартира и то если повезет.sashanova писав: будинок 80квадратів знаходиться за 12км.від Львова (Ставчани) на дві однокімнатні квартири у Львові
САХАРв оцінці нерухомості ти не далеко втік від своєї оцінки ціноутворення мотохнікиНу две однокомнатных если не малосимейки то минимум 70тыс.Дом в радиусе 10+ от Львова 500долл за м. кв.максимум.Оценка не точная но плюс минус проэкт нереален.Одна квартира и то если повезет.
Чувак шарить буквально у всіх питанняхFelix писав:САХАР, да шо ти такоє гаваріш? як нереале? в чувака не сарай - а целий дом з євроремонтам в ставчанах ,а не в ткрказажопінску
Да дай бог поменять.Трех комнатная не меняется на две однокомнатных-уже не показатель.Опять же месторасположение и планировка трехкомнатной-загадка.Если она вагоном и с печками цена ее +-600долл за метр это в городе.Возьмите сайт Ваш магазин и посмотрите дома в селах радиусом до 12км.Бирки,Годовиця и т.д.цена колеблется от 450 до 600долл за метр с ремонтами.sashanova писав: нереальний проект" і пропонували на обмін 3-х кімнатну квартиру по суті рівнозначної полощі
ето сущая правда падтвєрждаюСАХАР писав: Трех комнатная не меняется на две однокомнатных-уже не показатель.
нє не вагономЕсли она вагоном и с печками цена ее +-600долл за метр это в городе.Возьмите сайт Ваш магазин и посмотрите дома в селах радиусом до 12км.Бирки,Годовиця и т.д.цена колеблется от 450 до 600долл за метр с ремонтами.
100%, я можу хіба мріяти про п'єц в квартирі )) До чого ми дожилисяsashanova писав: а от з пічним опаленням квартира для мене -перевага а не недолік
поясніть нафіга ?Vasiliyyy писав: я можу хіба мріяти про п'єц в квартирі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей