глянув в базі, та шкода фабія немає страховки,Автобаня Львів писав: шкода октавія А5 червона(бордова) н\з ВС9259ІВ(або ві) - пробивали через ДАЇ - цей номер числиться за шкодою фабією білою !
"або ВІ" - на цей номер зареєстрована SUZUKI SX 4
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
глянув в базі, та шкода фабія немає страховки,Автобаня Львів писав: шкода октавія А5 червона(бордова) н\з ВС9259ІВ(або ві) - пробивали через ДАЇ - цей номер числиться за шкодою фабією білою !
я так пару разів ключі в багажніку закривав і мусів їхати за запаснимиg0nzales писав: деякі авто дозволяють закрити ЦЗ, а потім з кнопки відкрити лише багажник - так взагалі максимально безпечно, в салон ніхто не попаде.
Знаешь, дружище, я бы после такого, +100500 бы вернулся, нашол бы тебя и минимум пописал..... Не советую так поступать, люди же разные бывают. Ответ держать придется...t309 писав: виключно самосуд, іто так щоб інвалідом лишився, 2 зломані руки як мінімум, в ідеалі розтрощені пальці правойі руки, так щоб гарантовано навіть як захоче щось вкрасти то не зміг, + роздягнути до гола і відпустити,
Колеги, в суботу в мене з будови вкрали чималу кількість старої польської цегли. Відеокамера зафікувала машину крадіїв. Прошу дати знати якщо хтось впізнає автомобіль на фото або хоча б номери автомобіля. Автомобіль досить специфічний. Поширення вітається.
После обписывания жизнь никогда не станет прежнейdiesell писав: нашол бы тебя и минимум пописал.....
Думаю там о другом речь шла-что в первом случае все пройдет без последствий а во втором может обернутся и возвратом.Liuskywalker писав: diesell, значить нарка можна ногами в голову , а "вора ,который ворует" - ніззя ?
Ок, буду знати і "гасити подчістую" , якщо щось не дай бог ....
Я не мыслю я знаю.diesell писав:САХАР, правильно мыслишь...
Так в Европу же?Или это только лозунг?Liuskywalker писав: Що ,спіймавши злодюгу ,який тебе грабує треба , дотримуючись поваги , міжнародної конвекції з прав людини і решти гуманістичної лабуди вести його під руки в міліцію ? Звідки він з великою імовірністю вийде через день-два , заплативши штраф гривень 200-500 ? (ну нічого ж не вкрав ! ) Чи дочекатися , поки обчистить , по можливості зробити фото-відеофіксацію і тоді з тим, і з описом вкраденого йти в міліцію
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей