Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Буває паркуюсь як ідіот

Невмію по іншому
14
2%
Просто невмію
18
3%
Лєнь
23
4%
Так немає місця, мушу тут стати
163
27%
Я на 5 сек...
102
17%
Я нормальний
274
46%

Всього голосів: 594

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 24 березня 2012, 09:57

Morozov писав:Ти що не розуміє, авто перешкоджає людині пройти !
Це не просто порушення ПДР, а перешкоджає пішоходам!
та розумію, але, знову ж таки - дістань телефон, подзвони в відповідні органи, скажи така то ситуація, авто перешкоджає руху, приїдьте прийміть міри...

ато клеїти наклейки герої, а якщо по морді получати - то суд суд.. :facepalm
з одної сторони герої, а як тільки жареним запахло - так зразу до міліції :facepalm

нагадує чимось муніципальну дружину - згадайте як усе починалось....

евакуатори щоб дійсно заважаючі автомобілі перепарковувати, а в що перетворилось? в тупе заробляння грошей, не законне причому, тому лавочку і прикрили... забирали любе авто яке стояло під знаком. І не те яке на тротуарі і машіє пішеходам, а те яке легше погрузити

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 24 березня 2012, 10:02

LEgEnDA писав:ато клеїти наклейки герої, а якщо по морді получати - то суд суд..
Ставати як рагулі то герої, а як наклейку то відразу викликай даі :facepalm
LEgEnDA писав:а якщо по морді получати - то суд суд..
Ну так чому ніхто не бив по морді ? Може побоялись ?
Про суд це я тут згадав, а там про суд хіба хтось говорив ?

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 24 березня 2012, 10:05

Morozov писав:Про суд це я тут згадав, а там про суд хіба хтось говорив
проект - копія російського - там тіж самі герої, яки хочуть засвітиитсь по телевізору :D
Morozov писав:Про суд це я тут згадав, а там про суд хіба хтось говорив ?
я думаю що в ролик попали не усі випадки, тому впевнений більш ніж на 100% що погрози розправою були присутні... хоча це ьілтше подібно на здогадки
Morozov писав:Ставати як рагулі то герої, а як наклейку то відразу викликай даі
покарання передбачене законом, якщо ви всі хочете жити як в європі, то притримуйтесь закону в першу чергу, а не перекручуйте все на свій лад... ато кожен звертається до закону коли за жопу взяли :D

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 24 березня 2012, 10:11

LEgEnDA писав:проект - копія російського - там тіж самі герої, яки хочуть засвітиитсь по телевізору
не росіяни це придумали, вони також це скопіювали :sing
LEgEnDA писав:якщо ви всі хочете жити як в європі, то притримуйтесь закону в першу чергу, а не перекручуйте все на свій лад... ато кожен звертається до закону коли за жопу взяли
От помоєму це ви його і перекручуєте, бо "в першу чергу" коли людина так припаркувалась це і є порушення.
Наклейки це не порушення, принаймі ще нечув випадку що когось притягнули до відповідальності.

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Суб, 24 березня 2012, 10:41

LEgEnDA, ППКС! То заняття для підлітків-нероб.
Morozov, Ні, не набридло давати поради! Бо то таке ж хуліганство як і малювати по стінах ітд! і ще одна порада: піди вижени молодь, яка куре і п"є на дитячих майданчиках, поклей наклейки власникам псів, які серуть по всіх вулицях. ах точто точно я забула кишка затонка...
zubylo.lviv.ua

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 24 березня 2012, 10:49

Sally писав:ах точто точно я забула кишка затонка...
Ну і для чого це писати :surprised
Тема про: "Я паркуюсь, як ІДІОТ."
Якщо тобі подобаються люди які так паркуються то ... :dontknow
Ці наклейки це ідіотська реакція одних, на ідіотське паркування інших,
тобто з бидлом на бидлячій мові.

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 24 березня 2012, 10:56

Morozov писав:Якщо тобі подобаються люди які так паркуються то ..
якщо мені не подобаються дурнуваті методи боротьби, то це ще не означає, що мені подобається неправильне паркування. розрізняй ці два поняття. однак ті, хто клеїть наклейки, нічуть не кращий за тих, хто неправильно паркується. бо хто паркується чинить безпредєл так званий, так само і клеючий чинить безпредєл. чим він кращий?! звичайний хуліган!
Morozov писав:Ці наклейки це ідіотська реакція одних, на ідіотське паркування інших,
ну добре хоч зрозумів, що реакція таки ідіотська. тільки ідіотська реакція притаманна ідіотам! не розумію, чого ти цим так гордишся і тішишся.
zubylo.lviv.ua

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 24 березня 2012, 11:14

Sally писав:не розумію, чого ти цим так гордишся і тішишся.
Знуву лишнє написала, де я писав що тішусь чи горджусь ?
Sally писав:що реакція таки ідіотська.
Ще раз:
Morozov писав:тобто з бидлом на бидлячій мові.
Sally писав:бо хто паркується чинить безпредєл так званий, так само і клеючий чинить безпредєл.
Ну то всежтаки причина появи таких наклейок це паркування по ідіотськи.
Давай зробимо так: і ти і я вважаємо що всі кому були наклеяні наклейки припаркувались по ідіотськи, а хто такі ці поклейщики нехай говорять люди які отримали ці наклейки, якщо вони вважають що це хуліганство і вони не мають права клеяти, то от нехай самі з ними і розбираються.
І оскільки на сьогоднішній день немає жодної заведеної справи чи складеного протоколу за пошкодження майна - значить це законно, а також немає розбитого лиця за такі наклейки - значить це нормально, і люди які так паркуються розуміють що вони не праві.

Mc

Повідомлення Mc » Суб, 24 березня 2012, 11:28

Sally писав:в людей є цікавіші заняття в житті ніж самостверджуватись за рахунок інших!
гарна фраза - застосовна до обидвох сторін конфлікту ))

ще є така - "там де починається свобода одного, закінчується свобода іншого".

хтось поставив машину де йому заманеться - має бути готовий до того, що з машиною може статися сюрприз. хто собаку в парку без намордника вигулює - має бути готовий до того, що пес здохне від трутки. хто сигналку на ніч ненастроєну лишає - має бути готовий до цегли на капоті/даху. хто сц..ть по під'їздах мусить бути готовий до роботи з ганчіркою над результатами своєї життєдіяльності. і тд і тп. самовідновлюваний баланс системи - зараз же немає реально робочих механізмів громадського співіснування - от і вилазить боком. перекос з боку рагуль-паркерів (які, судячи з фото ну дуууже вже себе вольготно почувають на фоні бездіяльнсті дайців) урівноважується отакими от акціями.

і можна хоч істерики на форумах влаштовувати, хоч демотиватори малювати чи з матом на вулиці на всіх кидатися - "собаки лают, караван идёт", "бог створив людей, а С.Кольт їх урівняв", "сли ты пьёшь с ворами
опасайся за свой кошелёк" :D
biketravel.wordpress.com

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 24 березня 2012, 11:32

Morozov писав:І оскільки на сьогоднішній день немає жодної заведеної справи чи складеного протоколу за пошкодження майна - значить це законно,
якщо на сьогоднішній день нема жодного випадку чи протоколу що хтось припаркувався в недозволеному місці і комусь заважав з підписом постраждалого, то це законно.

тема закрита. хто хоче займатись хєрньою - наздоров"я, тільки не плакати коли дадуть під сраку.
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 24 березня 2012, 11:33

Mc, я навіть не читала що ти написав. все те саме - слова обіжених на світ людей
zubylo.lviv.ua

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 24 березня 2012, 11:44

Sally,
Є люди такі як я - які не проти тих розклейщиків, а навіть за,
є люди і такі як ти - які категорично проти.
Якщо ті розклейщики так тебе хвилюють, може хватить радити що робити другим а бери та й борись якось з тими розклейщиками чи бітою пробуй чи міліцію викликай, ну як вважаєш за потрібне.
тільки не плакати коли дадуть під сраку.
А були випадки, бо я покищо бачучив тільки ниття водіїв - ідіотів ! А тут всі пишуть шо по морті заїдуть чи по сраці дадуть, а в дійсності - тихенько здируть наклеку і швиденько втічуть звіттам.

Thug

Повідомлення Thug » Суб, 24 березня 2012, 11:52

Sally, взагалі то ти сильно ображена і на пішоходів, і на тих, хто наклейки клеїть. Так шо, дарагая женщіна, спокійніше :D

Так до відома - автори проекту з наклейками і самі на машинах їздять. Їх імена можна знайти на сторінці спільноти в ФБ, або ж на їхньому сайті.

Мені не подобається ідея з наклейками через те, що це наслідування російського путлерюгенда.

З іншого боку, наша міліція не може і не хоче боротися із порушниками. Їм цікавіше розводити на швидкість/випивку, вибивати по 100-200-1000 грн собі в кишеню і все. Щоб оштрафували за неправильну парковку - то хіба треба уже прямо перед носом патрульної машини демонстративно і з фафаканням, розганяючи пішоходів, стати.

От народ і вигадує способи управи по мірі сил. Погодьтесь, це краще, ніж цвяхом щось образливе розмашисто надряпати на капоті. Якщо ти паркуєшся нормально - наклейки тобі не загрожують. Якщо як лось - ну тоді будь гатов, як уже написали, пошкрабати по склу, щоб здерти ганьбу.

ІМХО головна біда у нас - це прищеплений за совка страх перед сексотами. Тоді це було виправдано - за дурницю, навіть за необдуману фразу, можна було круто влипнути.

Совок ушол, а страх і ненависть до тих, хто "ручкається" із законом залишився. Від радикального обзивання "стукачем" і поливанням какахами "тобі що, більше всіх треба? родіна в апаснасті, а ти дурницями займаєшся" до пасивного споглядання, як хтось щось краде, когось б'є, вбиває чи гвалтує. Моя хата скраю. Донесу чи втручусь - мені ж гірше буде. Тобто, нелюбов до активістів у нас в крові.

В принципі, це право кожного - вибирати свою роль. Хтось активно бореться за щось, хтось просто оминає і робить вигляд, що нічого не помічає. Але при нагоді всі бурчать, що живемо в лайні. А от в Європах/Америці все краще!

Кагбе давно вже час зрозуміти, що само сі не зробе як в Європах. Треба трошки себе реорганізовувати, щоб щось змінилося, а не чекати, що все навколо зміниться, а тоді і я стану правильним.

Mc

Повідомлення Mc » Суб, 24 березня 2012, 14:08

Sally писав:Mc, я навіть не читала що ти написав.
і правильно, там в мене складнопідрядні речення, цитати, дві мови і все таке )))
biketravel.wordpress.com

Бодя
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення Бодя » Суб, 24 березня 2012, 14:45

Ото хлопаки тат жжгут 8-) Молодці на таких дядіньок іти!!!!!!!!!!! Крутяк!!!!!!! Нам треба брати приклад!!!!!!!!

A1

Повідомлення A1 » Суб, 24 березня 2012, 18:48

в 19.00 в оперному черговий модний концерт, перші джипи вже запаркувались :)

anry1
Ім'я:anry
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення anry1 » Вів, 27 березня 2012, 18:49

Штраф за неправильну парковку великий + поправка на Львів , водії і так ризикують бо і зупинитися часом нема де , хоч дуже треба . А тут - шпана з наклейками випіарується - міськраду обклеюйте - хай вирішують з парковками , а то в них місця тільки для генделиків знаходяться . А що паньству важко машину обійти ? - заважають йому . Хочеш протестувати - іди в ФЕМЕН і не псуй людям авто своїм паскудством.

Жульєн
Тюнінг клуб
Ім'я:Юрій Володимирович
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Жульєн » Вів, 27 березня 2012, 22:32

Ввечері на Князя Романа москаль припаркувався. Колесо мабуть за це й спустили.
Вкладення
IMAG0072.jpg
IMAG0078.jpg
IMAG0075.jpg
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Вів, 27 березня 2012, 22:46

Жульєн, їхав на мотоцику, хотів дістати телефон х3 звідки і зфоткати... тількишо вертався назад - так вже припаркований по людськи і якісь чемодани на землі

ibit
Ім'я:Igor

Повідомлення ibit » Вів, 27 березня 2012, 23:09

Жульєн
так само його бачив.. тільки сфоткати не було чим... питання інше.. там у день може суцільна парковка.. усі розїхались і він тому як ідіот? чи там за нормальних обставин ніхто так не пракується?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей