Нема чого по льоду кататися, коли "в странЄ такоЄ тварітса"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Amigo писав: Я на барикади поїду!
Нема чого по льоду кататися, коли "в странЄ такоЄ тварітса"
+1 напроти Рубчака я там чуть об Т4 не порівняв собі капотtelko писав: В.В. суцільне шкло.
де ви там шкло знайшли я хзtopper писав:+1 напроти Рубчака я там чуть об Т4 не порівняв собі капотtelko писав: В.В. суцільне шкло.![]()
+1Liuskywalker писав: де ви там шкло знайшли я хз
Ігор!Давай відео.Мені самому цікаво збоку на покатушки подивитисьzelja писав:+1Liuskywalker писав: де ви там шкло знайшли я хз
Але на словах переказав все об"єктивно?zelja писав:luav, скоро відео буде
ше зробіть тест на мокрій, або з снігавою кашою бруківці і шип буде програвати у всьому! Буа-га-га.... :santaa)luav писав:Щось Ігор відео не дає.Отже результати заїздів.Їздили три машини(омеги в універсалі).Моя,Ігора та одноклубника з українського опель-клубу.Однакові двигуни та роки випусків(98-99 роки)
Результати
-заїзди з місця(я злив всі три рази,треба вчитись їздити з місця;Ігор,якщо не помиляюсь,виграв два заїзди з трьох)
-гальмування(сніг з льодом)
а)зі швидкості 30 км/год(шип виграє максимум півметра)
б)зі швидкості 60 км/год(шип виграє в середньому 10 метрів)
-їзда вгору по льодяній горці на свтлофорі (горка не дуже серйозна)
Шип виграє без шансів в усьому
luav писав: Але на словах переказав все об"єктивно?
ну десь 5-6 метрів все остальне вірно!luav писав: б)зі швидкості 60 км/год(шип виграє в середньому 10 метрів)
Макс казав,що два корпуси точно.А це якраз і буде десь біля 10 метрів.Хоча не не суттєво.Різниця є і вона не один метрzelja писав:luav писав: Але на словах переказав все об"єктивно?ну десь 5-6 метрів все остальне вірно!luav писав: б)зі швидкості 60 км/год(шип виграє в середньому 10 метрів)
нажаль не зняв тем де з 60 км гоцали ну нічо ше протестуєм я візьму камеру і світло![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей