Чо, деякі рогулі досих пір вважають модними спортивний костюм і лакові туфліInfernal One писав: но машинка стильная и довольно привлекательная и по сей день.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чо, деякі рогулі досих пір вважають модними спортивний костюм і лакові туфліInfernal One писав: но машинка стильная и довольно привлекательная и по сей день.
сколько весит 2108?RULES писав: Різницю в економічності можна побачити на прикладі 2108 і 2107
там больше, чем на 100rubilnik писав: а то що 08 легша на 100 кг ніякого значення немає?
с тобой уже всё ясно, поэтому уже не интересноAndrewK писав:Мені цікаво, воно в реалі таке дурнувате чи тупо тролить?
Ну при движении с постоянной скоростью моя брала не больше 6 литров. Залито определённое количество топлива, проехано определённій километраж (Перемышляны-Львов), таким образом вышло 6 литров. При том что там на маршруте скорость далеко не постоянная ибо дороги ...RULES писав: Для витрати на трасі вага жодного значення практично не маэ. При русі зі сталою швидкістю на опір впливаэ аеродинаміка і тертя шин. Це для розгону (а відповідно і міської витрати) вага маэ значення
це тіпа одне і теж? різниця ніякої немає ?Infernal One писав: Для справки:у 2108 коєфициент Сх=0,45 против классического Сх=0,54
Infernal One писав: Ну при движении с постоянной скоростью моя брала не больше 6 литров. Залито определённое количество топлива, проехано определённій километраж (Перемышляны-Львов), таким образом вышло 6 литров. При том что там на маршруте скорость далеко не постоянная ибо дороги ...
Какой расход у 2108?
А я сказал что разницы нет ? Она есть, но она всего 0,1Dexter писав: це тіпа одне і теж? різниця ніякої немає ?
Ну так собери быстрее, в чём проблема?Dexter писав: хоча та, згідний з тобою, коли 9 місяців збираєш мотор
Ремонт унітаза - то до сантехнікаInfernal One писав: Ну так собери быстрее, в чём проблема?
при тех скоростях это как для тебя идущего пешком за хлебом.Dexter писав: це те ж саме що 0%, я тебе зрозумів
вот іменно пізно тобі лікуватися вжеInfernal One писав: Уже поздно
Раз пізно - тоді не ходи.Infernal One писав: Уже поздно
ти вкурсі , що під ці фрази є конкретна стаття в КК ?AndrewK писав: Може евтаназіолог тобі допоможе...Але шнурок і мило на стриху будуть швидше і дешевше
Liuskywalker писав: ти вкурсі , що під ці фрази є конкретна стаття в КК ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей