Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Закордонний паспорт.
bossjara
Ім'я:Антон
Стать:чоловік
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:
Re: Закордонний паспорт.

Повідомлення bossjara » Нед, 26 травня 2013, 21:38

twin, скаргу на імя начальника + на імя обласного начальника з вимогою зареєструвати - не приймуть - рекомендованим листом з повідомленням
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

twin
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення twin » Нед, 26 травня 2013, 21:58

bossjara писав: скаргу на імя начальника + на імя обласного начальника з вимогою зареєструвати - не приймуть - рекомендованим листом з повідомленням
та шось не той настрій..., жек під хатою завтра зайду спитаю, якщо там ще почнуть вимахуватись, то думаю настрій з"явится 8-)

Cr@zy
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » Пон, 27 травня 2013, 01:37

Мені теж не видали, потрібно здати проїзний документ дитини %) Пройшло більше 10років з того часу як той документ отримував, де його шукати хз. Чи можна написати якусь заяву про втрату хтось в курсі? А то вже скоро рік пройде як паспорт лежить готовий, а забрати неможу :(

twin

Повідомлення twin » Пон, 27 травня 2013, 18:14

Сьогодні довідку отримав за 5хв. безкоштовно, завтра спробую забрати паспорт...:)

twin

Повідомлення twin » Вів, 28 травня 2013, 15:28

Походи продовжуються, здав довідку про прописку, а виявлється ще потрібна довідка про не судимість :shock Я говорю, що підписував бланк про персональні дані давав згоду, а вона, нічого не знаю в докумантух ваших нема і ви не проплачували 30грн. Говорю, давайте я зараз підпишу :facepalm , ні ми зараз так не працюємо і ще щось там, бла.. бла..бла..., можете зробити на липинського і через місяць підходьте :shout

Thug

Повідомлення Thug » Вів, 28 травня 2013, 15:47

twin, ото уроди :facepalm

Cr@zy
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » Вів, 28 травня 2013, 15:55

twin, та довідка, до речі, тільки півроку дійсна

twin

Повідомлення twin » Вів, 28 травня 2013, 15:56

а взагалі є якась гаряча лінія щоб поскаржитись...?

twin

Повідомлення twin » Вів, 28 травня 2013, 15:57

Cr@zy писав: twin, та довідка, до речі, тільки півроку дійсна
і скільки вона вартує на липинського?

Yuzer
Ім'я:Yuzer
Подякували: 1 раз

Повідомлення Yuzer » Вів, 28 травня 2013, 16:01

twin писав: і скільки вона вартує на липинського?
Безкоштовна. От тільки роблять її від 20 до 30 днів. Треба мати з собою копії паспорта і ідент.коду (про код не впевнений). Краще зразу копії принести, бо там нема ксерокса ніде...
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Вів, 28 травня 2013, 16:19

twin, от я не розумыю - чого було тоды зразу не заплатити 30 грн або не зробити ту довідку завчасно, якшо зараз такий кіпіш піднімати і не знаєш шо робити...
всьо просто - друкуєш статті законів, і йдеш тикаєш їм в ніс... скоріш за все вони тебе пошлють, далі йдеш до начальника місцевого, якщо і він пішле - пишеш скаргу на його імя + на імя Скиби завозиш в канцелярію(за готелем Жорж)
+ можна викликати мєнтів і намписати заяву про вимагання грошей і зловживаання службовим...
і всьо - через пару днів тобі віддадуть твій паспорт, а то й одразу

да то геморойно, і дешевше дати 30 грн, але тут для мене справа не в грошах, а в принципі. я особисто нікому просто так не даю грошей навіть 1 гривню, а якщо є за що можу дати навіть бульше ніж треба...але то всьо лірика

twin

Повідомлення twin » Вів, 28 травня 2013, 16:32

звісно що за 30грн я такий цирк робити не буду, хоча це не 30 а 60 кінцево виходить, але то таке, принципово піду і зроблю її, тільки щоб їм не платити. Я б її вже давно зробив, просто збив з пантелику той папірець про персональні дані, і я навіть уяви не мав, що він може загубитись :facepalm А так дійсно, тре було прокататись і замовити, а по необхідності забирати, або ні, мав би запасний план, а так прийдеться чекати.

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Вів, 28 травня 2013, 17:05

twin писав: звісно що за 30грн я такий цирк робити не буду, хоча це не 30 а 60 кінцево виходить
ну то зайди в ДП документ при ДМС, вызьми реквызити на оплату довідки про незудимість, піди оплати 30 грн + послуги банку, і забери свій паспорт...
10 хвилин і ніяких проблем.
звідки там 60 я взагалі не розумію... %)

Morr

Повідомлення Morr » Вів, 28 травня 2013, 17:08

Має хтось зразок скарги? :facepalm

twin

Повідомлення twin » Вів, 28 травня 2013, 22:21

bossjara писав: звідки там 60 я взагалі не розумію... %)
А це розуміють тільки працівники ДМС, на папірчику пишуть 30х2 :) але менше з тим, хочуть довідку, буде їм довідка, мені не горить. Просто система побудована так, що як вистоїш день в черзі, а то і більше, коли нарешті дійде твоя черга, то ти вже не будеш виясняти що це за платіж 2х30грн, а заплатиш щоб швидше звалити :| Майже всі так і роблять, одиниці пробують щось виясняти і добиватись справедливості от я спробував. Якби всі були вперті і просили пояснення за кожен платіж, то і таких папірців не було б..., а так маєм те що маєм.
ПС отримаю довідку піду за паспортом, отримаю, потім від них подзвоню на гарячу лінію, залишу відгук 8-)

Morr

Повідомлення Morr » Чет, 30 травня 2013, 10:24

п.12 Н А К А З 21.12.2004 N 1603

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
20 січня 2005 р.
за N 68/10348

Про затвердження Порядку провадження
за заявами про оформлення паспортів громадянина
України для виїзду за кордон і проїзних
документів дитини
12. Територіальні органи та територіальні підрозділи вищого рівня, які приймають відповідні рішення, після надходження матеріалів від територіальних підрозділів нижчого рівня на підставі їх вивчення протягом 10 робочих днів перевіряють правильність оформлення документів та відсутність підстав, що тимчасово обмежують право громадянина на виїзд за кордон відповідно до пункту 22 Правил.

Для цього здійснюють перевірку за обліком відповідного територіального органу та адресно-довідкового бюро з питань, визначених в абзаці другому пункту 10 цього Порядку. Про результати перевірки на зворотному боці заяви-анкети проставляється штамп (додаток 7) і робиться відповідний запис, що скріплюється підписом працівника, який проводив перевірку.

Перевірка наявності чи відсутності обставин, що обмежують право громадянина на виїзд за кордон відповідно до підпунктів 3, 4 і 9 пункту 22 Правил (порушеної проти заявника кримінальної справи; судимості за вчинення злочину; перебування заявника під адміністративним наглядом органів внутрішніх справ), здійснюється вказаними територіальними органами та територіальними підрозділами через відповідні управління (відділи) інформаційних технологій ГУМВС, УМВС. Відповідна інформація підрозділу інформаційних технологій береться до уваги протягом місяця з моменту її надання та долучається до заяви-анкети.

Відносно осіб, засуджених за вчинення злочину, працівники служби громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб уживають заходів для з'ясування факту відбування покарання або звільнення від нього.
скаргу ввечері напишу :) і завтар піду забирати паспорт :)

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 30 травня 2013, 12:19

Поцони, я нині був там :facepalm

Одне бажання - напитися :facepalm

Morr

Повідомлення Morr » Чет, 30 травня 2013, 13:04

Thug писав: Поцони, я нині був там
і шо сказали ?

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 30 травня 2013, 13:15

Morr, та ніби все ок. Формально.

Здався, бо прийшов вчасно. Якби прийшов трохи пізніше - стояв би в черзі до кінця дня :facepalm

Просто явасявшокє від того, який там оборот хабарів. За час поки лашара, котрий стояв у черзі, пройде всі процедури вони оформляють десятки лєвих людей, котрих навіть може і не бути у приміщенні :facepalm

Тобто реальна пропускна здатність набагато вища, але всі працівники зайняті - вони заповнюють документи лєвих людей :facepalm

Thug

Повідомлення Thug » Чет, 30 травня 2013, 13:16

А, і ще цікава річ. Виявляється, те що пише про терміни на виготовлення - це все туфта. Ніяких 30 днів при регулярному оформленні і 10 робочих при оперативному. Регулярне оформлення - понад 2 місяці, оперативне - понад 20 днів :facepalm

Карочє, їх треба всіх там обісцяти і спалити :facepalm

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей