Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заправки, паливо...
На всіх львівський заправках (Укрнафта, WOG, GFC і т.д.) є секретні лабораторії, там це все і розробляється, а потім випробується на наших авто 

- shaman
- Ім'я:Святослав
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 23 рази
Re: Заправки, паливо...
на новій заправці шелл в грибовичах ціна на 92-7.55, 95-7,85
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
а ти на яку саме заправку заїхав? після того як почав там заправлятись, розхід впав, тяга трошки зросла, зранку заводиться не зпів тику, а зпівцику...мотор почав тихіше працювати !A1 писав:вже мій брат спробував, промивалось все від мотору до бензобаку, з заміною бензонасосу, свічок і всіх фільтрів Він пожалів, що туди заїхав
Денис Автозапчастини
Denzzzil, то було відкриття заправки на кульпарківській, перший день - шаріки, музика, офіційні особи і гості в піджачках -брат залив 98 і доїхав до Вол.Вел-Симоненка :) Спочатку морозились, але потім весь ремонт+ бак бензи(залили вже на Лукойлі :) ) компенсували. Зла на них не тримаємо, вони після того 98 там не торгують, але і заправлятись туди не заїжджаємо :)
- Denzzzil
- Контактна інформація:
A1, може дійсно з 98-м не підфартило, то ще я яка машина, в мене знайомий завжди на укр нафті заливається, каже що бєнза супер, а в мене на ній хіба паяльна лампа працює...і то поки не заб"ється )))
Денис Автозапчастини
завжди 98 заправлявся на лукойлі, а тут вирішив "новинку" спробувати :) . Крім нього ще по слухам постраждали 2-3 машини, які заливались 98 в той день, одна з них нулячий пасат іногороднійDenzzzil писав:то ще я яка машина,
- hrdrive
- Контактна інформація:
Denzzzil, знайомий заправлявся колись на Пасічній ВОГ - казали що там хороша бензина - ненарікав. тепер каужть шо піпсулося...десь на рівні окко.
INTE®©ULLE®™
- Denzzzil
- Контактна інформація:
hrdrive, хочу просто поробувати як воно піде...))) тому і питаюсь!!!
а є може хто хто там регулярно заливається? бо завжди бачу що там досить мало машин...
а є може хто хто там регулярно заливається? бо завжди бачу що там досить мало машин...
Денис Автозапчастини
- markijan
- Ім'я:M@RK
- Контактна інформація:
Я заливаю постійно на Вогу 95 Мустанг,розхід менший від Укрнафти,їде краще,задоволений поки,буду пробувати ше на GFCDenzzzil писав:а є може хто хто там регулярно заливається? бо завжди бачу що там досить мало машин...

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Сьогодні залив в Мікру повний бак 95-го на Шелі.
Політ нормуль, машинко нормуль.
ПС: перед тим був постійно GFC. подивимось...
Політ нормуль, машинко нормуль.
ПС: перед тим був постійно GFC. подивимось...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
спортилось))markijan писав:буду пробувати ше на GFC
дуже відчутна якість бензину на мотоцику)
- hrdrive
- Контактна інформація:
Вчора перший раз заправився на ВОГ при виїзді з Львова перед Ашаном. досить приємно здивований якістю, оскільки їхав до Жидачева з клімою в звиклому режмі і розхід був 6.0/100км
потім назад вертався. трохи притопив, дуже живо себе машинка почувала, до 180 легенько набирала, по прямій легко дойшло до 210 км/год. при тому розхід на загальну дорогу виріс тільки до 6.4 літри.

потім назад вертався. трохи притопив, дуже живо себе машинка почувала, до 180 легенько набирала, по прямій легко дойшло до 210 км/год. при тому розхід на загальну дорогу виріс тільки до 6.4 літри.
INTE®©ULLE®™
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Зараз заправляю і машину і мотоцик на Шевченка, перед поворотом на ббрюховичьку на тій зеленій заправці - там прямі поставки бензину з білорусію, по нижчим цінам, але їде відчутно добре
- CONFIG
Заправляюсь переважно на ОKKO та WOG. За кілька років з бензином проблем не було. Хоча чесно кажучи виникають сумніви в різниці між 95euro та 95pulls. Скільки не експериментував різниці так і не відчув.. може тому що то BMW. Про 100 на WOG взагалі нема що казати.. мабуть 100 і 95 з одної бочки набирають :) В Європі заправляючись сотим бензином відчувалась різниця відразу. Ну шо вам сказати, машина міняється на очах.. ясно що від того в неї не стає +20 коней, але для двигуна то дуже приємно.. мотор працює як секундомір, про детонацію взагалі ніхто там не чув, а на розгоні таке враження що в тебе під капотом електромотор, розгін динамічний і рівномірний.. Навіть вихлоп по-інакшому пахне :) Ех.. але за треба платити в два рази дорожче. Тому те що в нас на заправках то розвод і провокація..
На початку літа переступив через свій скептицизм.. вирішив спробувати присадки для палива. З тим розрахунком щоб заливати звичайну 95+присадку і отримувати щось більше.. Дивно, але чомусь всі присадки що в нас пропонуються обіцяють збільшення потужності, хоча як на мене це впринципі неможливо, ну якщо в BMW написано в паспорті 190к.с то як присадка може збільшити той показник? То так само як лити 100 бензин і думати що машина дістане більше коней.. звідки вони візьмуться? :) Тому я такі відкинув зразу. Коротше кажучи я розглядав ті які покращують характеристики пального, забирають детонацію і володіють очисними характеристиками і щоб були такі що не додають потужності. Потім я відкинув дуже дешеві (бо в нас вже бензин дешевий і що з того), а також дуже дорогі (це переважно спортивні), потім ті що виготовлені в СНД, потім тих виробників що продають всього потроху, але самі нічого не роблять (Нариклад Лікві-Моллі), потім тих які роблять один вид присадки і кажуть що вона підходить для всього (для пенсіонерів і для спорту). В решті решт зупинився на трьох PRO FST Fuel System Treatment, Petrol Power Ecomax та Fuel Injector Cleaner & Performance Enhancer від NOS. Потестив 2 і 3 варіант.. перший так і не вдалось дістати. Зараз користуюсь 2 бо 3 проблема дістати, хоча вона видалась досить ефективною. Цікаво те що від той присадки ефект відчутніший ніж від 95pulls, цікаво чому?
На початку літа переступив через свій скептицизм.. вирішив спробувати присадки для палива. З тим розрахунком щоб заливати звичайну 95+присадку і отримувати щось більше.. Дивно, але чомусь всі присадки що в нас пропонуються обіцяють збільшення потужності, хоча як на мене це впринципі неможливо, ну якщо в BMW написано в паспорті 190к.с то як присадка може збільшити той показник? То так само як лити 100 бензин і думати що машина дістане більше коней.. звідки вони візьмуться? :) Тому я такі відкинув зразу. Коротше кажучи я розглядав ті які покращують характеристики пального, забирають детонацію і володіють очисними характеристиками і щоб були такі що не додають потужності. Потім я відкинув дуже дешеві (бо в нас вже бензин дешевий і що з того), а також дуже дорогі (це переважно спортивні), потім ті що виготовлені в СНД, потім тих виробників що продають всього потроху, але самі нічого не роблять (Нариклад Лікві-Моллі), потім тих які роблять один вид присадки і кажуть що вона підходить для всього (для пенсіонерів і для спорту). В решті решт зупинився на трьох PRO FST Fuel System Treatment, Petrol Power Ecomax та Fuel Injector Cleaner & Performance Enhancer від NOS. Потестив 2 і 3 варіант.. перший так і не вдалось дістати. Зараз користуюсь 2 бо 3 проблема дістати, хоча вона видалась досить ефективною. Цікаво те що від той присадки ефект відчутніший ніж від 95pulls, цікаво чому?
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
я вже так дивуюся півроку. адже заправка біля дому. вмене навіть бензогазонокосарка стала менше істи на їхньому паливі. Дається взнаки нові бочки для паливу при створенні заправки.hrdrive писав:Вчора перший раз заправився на ВОГ при виїзді з Львова перед Ашаном. досить приємно здивований
- BurGiK
- Ім'я:Святослав
- Номер:АА 5971 МН
- Контактна інформація:
заправляюсь тільки на ОККО.. вже більше 2-х років, не жаліюсь. все ОК. Правда заливаюсь переважно Наукова-В.Великого та Сихів(сихівський міст)
Mazda 626 GE 2.0i FS - Продано!
Daewoo Lanos 1.6 SX 2006 р.
Daewoo Lanos 1.6 SX 2006 р.
- hrdrive
- Контактна інформація:
Замітив що вже добудовую четверту заправку Шелл на виїзді з Дублян.
INTE®©ULLE®™
-
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Заправився на лукойлі біля роздоріжжя на Сокільники-Наварія, "покращеним" 95 виробництва Румунії 1 літра - 8,15грн, взяв експерементально 20літрів, якраз лампочка 5-10км почала мигати - така куйня як на ті гроші шо капець, гірша за польський на GFS за 7,8грн, яким заправився після 

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
BurGiK, і я там же, солярою.

на GFC ж ніби румунський, той по 8 з фігом. про нього чув тільки позитивні відгуки... хз, на бензі давно не їжджуLui писав:гірша за польський на GFS за 7,8грн,

Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей