І так , нотаріус таки скаже . але не всьо

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В більшості при ДТП розмова іде про невеликі сумиСАХАР писав: ↑Чет, 06 вересня 2018, 06:50Вимагати буде український закон.Якщо зайде про якусь немаленьку сумму то думаю багато яких паперів запросять щоб підтвердити власність.То тре юриста питати і то по декільким напрямкам.В мене товариш хату купляв то частина співласниць в Італії були,мала одна чоловіка італійця.Я спитав в нотаріуса чи тре згоду на продаж чоловіка якщо майно набуте у шлюбі і як то виглядати буде якщо він італієць і не має змоги приїхати.Відповіді внятної не почув.
А як до діла то прочитай вище що люди пишуть ато ти писати пишеш а читати,мабуть,ні !!!Vexler писав: ↑Чет, 06 вересня 2018, 10:20andreyclk, так точно. Просто ти почав писати на захист тих фейкових папірців-генералок, що от поляки тому такі генералки і дають, бо там чуть не на коліні все пишуть і всім все підходить, все в них підходить, а Україна така погана, страхові шарашки всі аби не виплатити придумують бла бла бла. Я вже стільки тих байок і легенд чув, а як до діла, то процедура від нашої нічим не відрізняється.
Все логічно і ці "рейтинги ДТП" запозичено із Заходу, але так як у нас тих страхових "розвелося як собак нерізаних", (при чому надійних у тому списку не більше 20%Vexler писав:
Тому багато СК вже відмовлися від знижок, бо в 90% випадках всів хочуть знижки, а коли мають дтп, то все одно знижки хочуть))) Та й ті знижки зі стелі ставили в більшості випадків, це занижувало страхові премії , відповідно не адекватно збиралось по відношенню до ДТП, які ростуть в геометричній прогресії.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей