Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Виродки на дорозі
vovka
Стать:чоловік
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:
Re: Виродки на дорозі

Повідомлення vovka » Сер, 04 квітня 2012, 14:39

RED_Spider писав:на науковій біля місто на пішохідному, взагалі бачив педжеро який не то що приторможував а ще сигналив пішоходам, де мозги в таких людей незрозуміло.
там нереально тупий перехід. як і всюда на таких дорогах. чим думали проектанти тої дороги і тих всі офісних центрів і заводів непонятно. там підземний перехід треба або надземний або будь що інше тіки не зебра. кожен день там їжджу.
RED_Spider писав:я впевнений що він навіть незадумувався про те що ланос міг дати трошки в право і запресувати його в бік
ну і був би неправий той ланос... девятка там сама права. тримається правої сторони і то по ПДД. я тоже там часто їду якомога правіше. смисл тиснутися до осьової.

veresen
Ім'я:Павло
Номер:BC 0433 AO
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення veresen » Сер, 04 квітня 2012, 14:39

gribkoff777 писав:а я постійно втискаюся між тими "ВСІіма" і бордюром
+1 хай мене рахують виродком, але якого чорта їхати 40 попри лінію :angry
^_^

Thug

Повідомлення Thug » Сер, 04 квітня 2012, 14:43

gribkoff777, нє, чьота думаю, що все вони знають. Це якийсь незрозумілий потяг їхати лівіше. Навіть якщо дорога ідеальна.

От на трасі Київ-Чоп таких валом. На абсолютно порожній дорозі модно плестися ліворуч. Асабліва це люблять пацики з Києва/області.

Ну з Житомира і Рівного теж, але київські це роблять, бо вони чоткі пацани і ніколи не вступляться, навіть якщо блимати їм. А всі інші - через свою провінційну любов їхати посередині.

Два тижні тому з Києва їхав - навігатор, цука, помилився і повів через Житомир. А вказівник я профтикав (вжисть би не подумав, що коли на вказівнику на трасі є вибір Житомир/Вінниця/Коростень, то щоб потрапити у Львів тре їхати на Коростень).
Так от, заїхав в Житомир і ледве не здурів. Вони всі їдуть виключно в лівій смузі. І виключно 50 км/год. Ссссссссссссссс :angry

Thug

Повідомлення Thug » Сер, 04 квітня 2012, 14:45

vovka писав:
RED_Spider писав:на науковій біля місто на пішохідному, взагалі бачив педжеро який не то що приторможував а ще сигналив пішоходам, де мозги в таких людей незрозуміло.
там нереально тупий перехід. як і всюда на таких дорогах. чим думали проектанти тої дороги і тих всі офісних центрів і заводів непонятно. там підземний перехід треба або надземний або будь що інше тіки не зебра. кожен день там їжджу.

Ага. Апасне місце.

І там ще один треба перехід - біля Сільпи. Бо під мостом уже невідомо скільки людей позбивали. А пєшики і далі бігають :facepalm

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 04 квітня 2012, 14:56

Thug писав:А пєшики і далі бігають
і будуть бігати навіть при наявності трьох переходів в радіусі 50 м , бо то вже - в генах ! :angry :facepalm
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Thug

Повідомлення Thug » Сер, 04 квітня 2012, 14:59

Liuskywalker, та сагласєн. Мене так шляки трафляють, коли пєшиколосі на Городоцькій над підземним переходом ломляться :angry

beep1
Ім'я:Роман

Повідомлення beep1 » Сер, 04 квітня 2012, 15:03

сьогодні вперше за декілька років проїхався на ровері по спаравам, то вже копав одного ідіота в бампер бо він мене підрізав, а коли я йому сказав якого хрена підрізаєш, то він мені відповів "а ти шо на машані, що я тебе підрізаю". с...ка мав би можливість то би рвав тим уродам права на місці, щоб ще раз на касу попали може тоді про правила трохи задумаються.
тел. 0681377629

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Сер, 04 квітня 2012, 15:06

спору нема що водій ланоса казьол, я сам там ніколи не плетусь, але обганяю тільки зліва, і якщо хтось їде швидше то дам як омого правіще щоб він проїхав.
vovka писав:девятка там сама права. тримається правої сторони і то по ПДД.

девятка там ніразу не права, тому що це не називається триматись правою сторони, а випередження з правою сторони, а це різні речі, і одна справа коли ти навіть грубо порушуючи нікому не заважаєш і нікого не підставляєш, а інша справа, коли через таких людей можна серйозно попасти

Thug

Повідомлення Thug » Сер, 04 квітня 2012, 15:10

RED_Spider, випереджати справа можна. Може йому не вартувало це робити разом із тобою, але він нічого не порушив. Просто тебе підставляв

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » Сер, 04 квітня 2012, 15:38

Thug писав:RED_Spider, випереджати справа можна. Може йому не вартувало це робити разом із тобою, але він нічого не порушив. Просто тебе підставляв
в правилах йдеться про випередження по суміжних смугах а не в тій самій смузі

Thug

Повідомлення Thug » Сер, 04 квітня 2012, 15:42

RED_Spider, якщо ширина смуги дозволяє - теж можна

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Сер, 04 квітня 2012, 16:06

Thug, RED_Spider, по пдр - авто яке пішло на обгін потрыбно "запустити" назад в смугу - порушували обидва бо не пускали тебе. Випередженя спарва то таке поняття відносне і слизьке...
В даній ситуації водій 9ки повинен був обійти по правій смузі не змінючи напрямоку руху ланосаа апотім переконавшись шо зліва нема машин(в т.ч. і на зустрічні), перестроюватись вліво. А так в нього вийшов майже обін справа(єдине шо він на зустрічну не виїжджав, тому то не зовсім обгін, хоча по факту так і є)
Ну і пацани - де ви на Луганській дорогу нормальну бачили? там до переїзду справа самі ями, ше й люки постійно відкриті. Я там тоже їду якомоо лівіше але не тому шо мажор а тому шо якшо буду їхати попід бордюр то дишу там свої кульоса. Правда стараюсь їхати якомога швидше і при потребі посуваюсь для обгону мене...
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Thug

Повідомлення Thug » Сер, 04 квітня 2012, 16:14

Про неперешкоджання обгону сагласєн. Випередження з правого боку може і апасне, але дозволене. Карочє, ваділу дев'ятки на мило. Все одно ми його не знаємо, а тут всі свої :D

Але нормально там з правого боку їхати :confused

Останнім часом мені взагалі простіше об'їхати через Новий Львів. Хай по відстані і далі, але машин мало, дерева якісь... цікавіше їхати шолі :D

Так само не люблю по Стрийській їздити. Нудно! :D

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 04 квітня 2012, 16:24

RED_Spider писав:в правилах йдеться про випередження по суміжних смугах а не в тій самій смузі
ну от.. а тут хто правіше той і прав.

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Сер, 04 квітня 2012, 17:06

gribkoff777 писав: а "ВСІ" просто не знають, що один із перших пунктів ПДДУ є про правосторонній рух і "рух якомога правіше
я теж так завжди роблю і щоразу думаю шо якщо мене зараз хтось стукне то я не винна :happy
Thug писав:І стати винуватим в ДТП? Хоча шо в лоб, шо в бік - все одно винуватий будеш
якщо лоб в лоб то так, а якщо сусіднього то тут нюанси ну і шансів лишитись живим і цілим більше.
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 04 квітня 2012, 17:09

Thug писав: на трасі Київ-Чоп таких валом. На абсолютно порожній дорозі модно плестися ліворуч.
це тому що права смуга частіше вирористовується вантажівками і дуже роздовбується а так як воно дуже скраю то її не дуже то і латають. ну зараз вже більш менш нормально, хоч з нашими дорогами ніколи не можна бути впевненим
zubylo.lviv.ua

Thug

Повідомлення Thug » Сер, 04 квітня 2012, 17:41

Sally, там поки що від Житомира до Рівного ідеальна дорога. Врешті, яму було б видно - хіба то проблема вступитися? Так фіг!

Sally

Повідомлення Sally » Сер, 04 квітня 2012, 17:56

Thug писав: там поки що від Житомира до Рівного ідеальна дорога. Врешті, яму було б видно - хіба то проблема вступитися? Так фіг!
мене це дратує тільки якщо нема як об"їхати справа, наприклад якщо справа часами стоять машини і нема де розігнатись щоб об"їхати а якесь гальмо повзе зліва і не ступається і край.
zubylo.lviv.ua

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Сер, 04 квітня 2012, 20:46

народ, з вашими знаннями ПДР далеко не заїдете, нагадайте собі про обгін і випередження на ділянках перед і після ж/д переїзду і пішохідних переходів, і тут все стане ясно, там не просто так розмітка тільки посередині, ця для того щоб там не обганяли, бо за відсутності розмітки водії зобовязані наближаючись до цих точок рухатись одним рядом. Там можна обганяти тільки на невеличкому кусочку перед мостом як їхати від стрийської, але враховуючи що там виїзд з під моста з обмеженою видимістю, то це може спричинити аварійну ситуацію.
Доречі, незнаю чому там завжди їдуть ближче до середини від стрийської, але в сторону стрийської сам їжджу так, бо по іншому можна кулка полишати.
Машина не жінка , помилок не пробачає

Thug

Повідомлення Thug » Сер, 04 квітня 2012, 20:59

Jarevych, там навалом місця для обгону і навіть випередження.

1. Від сихівського моста до переходу
2. від переходу до поворота
3. від поворота до колії

А розмітка там така тому що троооооохи замало місця для 4 смуг

В сторону стрийської обганяю праворуч. Якщо можна обігнати - чому не можна просто їхати? :surprised :sing

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей