яке це він право має на картонку ?Thug писав:на картонну стрілку чи на світлофорну стрілку? Якщо на картонку - право має.

доречі там повішали недавно я замітив картонку зі сторони аеропорта в напрямку південного.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
яке це він право має на картонку ?Thug писав:на картонну стрілку чи на світлофорну стрілку? Якщо на картонку - право має.
нарештіThug писав:СТОП. Я поняв! Він повертав на стрілку і не пустив тих, хто їхав з іншого боку!
явно не з цього форуму.Thug писав:ППЦ. тепер я розумію, звідки беруться всі ті, хто ззаду сигналить
нє, у нас тут тижнями не світивіся червоний сигнал світлофора, всі їхали на червоне (при чому всі інші сигнали в тч пішоходні світились) і ніхто нікого не пиняв. це по перше. а по друге де ти бачив дайців там, де є проблеми з розміткою чи знакамиvovka писав: інтересно даі б за таке оштрафувало чи нє ?
vovka писав:певно таксіст подумав шо я виродок і завтра в цій темі напише
не в лоб зустрічній а вправо щоб витиснути того хто таке робить з дорогиRED_Spider писав:але реально якщоб мені не хватило потужності його обїхати яб ввалив в лоб зустрічній машині, і звичайно що я бувби щей винен.
І стати винуватим в ДТП? Хоча шо в лоб, шо в бік - все одно винуватий будешSally писав: не в лоб зустрічній а вправо щоб витиснути того хто таке робить з дороги
а я постійно втискаюся між тими "ВСІіма" і бордюром :) Мене певно багато їдучих там щодня виродком вважаєThug писав:А на Луганській чомусь ВСІ їдуть якомога ближче до середини дороги
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей