Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Например?T5-R писав: якщо досягнути якихось вагомих результатів
А твоё ведро уже едет 4 с до 100?T5-R писав: а всувати бабки, час та зусилля в відро, щоб отримати 9 сек до 100 це
Вот только это ему не мешает ездить по городу и возить семью, при этом довольно ресурсный корч получился. Для корча, чего то не очень свойственноAndrewK писав: ефективних обертів - типовий корч
наприклад призові місця на різних змаганнях, від драгу, слалому, раллі, до емма і тому подібних шоу.Infernal One писав: Например?
його відро в свої 20 з хріном років їде як щойно з заводу, і виглядає точно так само, обслужене оригінальними запчастинами, і являється одним з дуже небагатьох живих екземплярів в своєму роді.Infernal One писав: А твоё ведро уже едет 4 с до 100?
Infernal One писав: и возить семью
Ну так и флаг в руки и барабан на плечи.AnGeL писав: його відро в свої 20 з хріном років їде як щойно з заводу, і виглядає точно так само, обслужене оригінальними запчастинами, і являється одним з дуже небагатьох живих екземплярів в своєму роді.
Тут только срать умеют, а если жигули то вообще ППЦAnGeL писав: і так, ти можеш вкладати бабоси і тюнити жигу суто для себе, а не для змагань. ну або щоб комусь щось доказати, так як ото ти тут писаниною намагаєшся шось таке подібне зробити, правда цілком невдало. але якщо ти хочеш, в такому випадку, поваги і розуміння, то ти повинен точно так само з повагою і розумінням ставитись до інших форумчан, і до їхнього вибору. а то ти ж не знаєш тут всіх і кожного, а люди то різні бувають
Так ему это и скажиAndrewK писав: то ж треба так не любити своїх рідних
В безкоштовні психологи не наймавсяInfernal One писав: Так ему это и скажи Давай поучи его уму разуму , ссылку дать ?
вибач, мені не вистачить сил копирсатись в тій купі гною, щоб знати цитати, але взагальному, те як ти описуєш власників іномарок, як високомірних і пихатих людей, так як ти описуєш шо всі блага цивілізації які вийшли після класичних жигулів, що це непотріб, і всі дуже недалекі, раз повелись і їм втюхали ті, непотрібні насправді речі, і ще чимало таких прикладів можу навести де ти взагальному поливаєш брудом всіх інакомислячих, причому постійно підкидаєш нову тему на вентилятор, останнє шо то 16в. ніхто нікого не чіпав, а ти взяв і лийнув гіменця, зокрема на нашого Гонщика Олексія, який в свою легендарну шоху недавно поставив 16в, і ти хочеш шоб ми тут не обурювались.Infernal One писав: На счёт оскорблений, это ты мне пожалуйста покажи, где я, кому и когда нахамил?
Кіріка Мерс забув? Хлопе не пе.ди [цензура]. А роби шось. Коли вже той тазік буде їздив. В мене кап рем мотора 09 зробився за 2 з половиною тижні. Тобто сьгодні маю забрати машину. І то якщо б майстер не був трохи роз.іздяєм(не в плані якості а в плані планування роботи) то би буле на тиждень швидше. Шо в тебе там сі робе стіку часу.Infernal One писав: Я ещё ничей проект здесь не пришёл и не обосрал как уже сотни раз сделали с моим проектом.
axel писав: А давайте його зловимо і отп#3dимо
wklef писав: Просто мені навіть самому вже робиться цікаво стати на трасу з адською жигою. мотор 1,3 повний сток.
Shpioner писав: axel, мені подобається твій хід думок
axel писав: А давайте його зловимо і отп#3dимо
На злодієві шапка горить.....Infernal One писав: Только я про его машину не высказывался и его мнением тоже не интересовался. За каким х........... он даёт моей машине вообще какую то оценку????????? И после этого ты говоришь об каком то уважении???
Infernal One писав: обосрал как уже сотни раз сделали с моим проектом.
Якщо ти серйозно так і думаєш , то ти помиляєшся. Кривого горбатого графіка там немає,хіба з єдиним незрозумілим спадом в одному місці, це або прошивка , або стенд. Стосовно порівняння що до 4000 об, там СТОк, взагалі незрозуміло як ти собі уявляєш графік потужності двигуна на верхових валах, які в свою чергу і розраховані на великі оберти. А поняття "Корч" з того відео просто ізза того який там стоїть двигун, 100% помилкове, миж не бачим основні признаки корча: максимальне облегшування кузова , відсутність салона як такого , і пересування по дорозі на лафеті, на скікі я побачив машина їздить по дорогах сама ,має верховий двигун, квотер проходить за 15с , холостий хід придатний для пробок, Візуально Корча там ніяк нема. ІМХОAndrewK писав:Точно-точно. Саме про це я і кажу. Враховуючи вищесказане і кривий горбатий графік ВСК та діапазон ефективних обертів - типовий корч
AnGeL писав: а ти взяв і лийнув гіменця, зокрема на нашого Гонщика Олексія, який в свою легендарну шоху недавно поставив 16в, і ти хочеш шоб ми тут не обурювались.
Infernal One писав: Мне, слава Богу, ни чем.
Мне очень сильно помогла именно жёсткость классического блока.
Когда у меня прорвало трубку , по которой антифриз вытек, то стрелка температуры в пробках была в красной зоне, на светофорах приходилось глушить. Но ехать было надо. Из под хомутов пенился антифриз, в расширительном бачке была лишь пена.
Но доехал куда надо.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей