і по будівельному тарифу світло?Lyubomyr писав: Будинок числиться на балансі компанії забудовника
в нас таке на Пасічному було
вроді зараз переводять
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і по будівельному тарифу світло?Lyubomyr писав: Будинок числиться на балансі компанії забудовника
тариф звичайний, а ось гараж як для юр.особиcat-yellow писав: і по будівельному тарифу світло?
ну то ясно, просто мені було цікаво що насправді в договорі.weber писав: якщо автомат 32, то знач то і є, договір то таке.
а це нічого що через такі втручання може будинок згоріти?vovka писав: мінімум 32, а зазвичай 40, "щоб не вибивали"
може. в мене недавно в батьків гарно під'їзд горівmathst писав: а це нічого що через такі втручання може будинок згоріти?
то в тебе офіційно таке в будинку в кожного сусіда ? багатоквартирному ? там у всіх електроплити чи чого обленерго так розщедрилося ?RULES писав: В мене також 40А загальний
якщо не помиляюсь, то якщо ти тільки перегородок парочку поміняв - то зараз немає потреби перепогоджуватиLyubomyr писав: погоджувати перепланування
Тут якраз і спрацює фактор "ідеальної розводки". Тут можна і пошкодувати, що не проконтролював це на процесі установки проводки.pikach00 писав:Слухайте, я фізику призабув. А якщо одночасно включити пралку, сушилку, бойлер і праску то вийде що ти забагато споживаєш?
То для надійності всередині квартири, щоб нічо не згоріло. Але то непоможе якщо вхідний автомат 16А, а загальна споживана потужність буде більша. Буде вибивати.Andriy01 писав: Треба тягнути окремими лініями, ставити такі речі на окремі пакетники, продумати товщину кабеля під кожен з девайсів і тд.
У мене не входить у план додатково ще платити і тратити час на виясняння і т.д. Якщо би хотів це робити, брав би деінде.Andriy01 писав: Якщо б я купив у БМ на такому етапі, як ти, то на кожному етапі роботи в твоїй квартирі давав би майстрам і підряднику гроші, щоб і там і там зробив краще, ніж заплановано по замовчуванні.
можна лінк яке саме і де купував?vovka писав: стоїть реле напруги з датчиком потужності
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей