повністю підтримую цю думкуcat-yellow писав:от якраз ВСІМ взяти є де, якщо порушувати закон, тільки не всі порушують, щоб взяти, а менти порушують, ще й думають, що то їхнє "покликання" блєаць і так має бути

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
повністю підтримую цю думкуcat-yellow писав:от якраз ВСІМ взяти є де, якщо порушувати закон, тільки не всі порушують, щоб взяти, а менти порушують, ще й думають, що то їхнє "покликання" блєаць і так має бути
З чого ти взяв що тут хтось дивується,igorok писав:то чого ж Ви дивуєтесь, що вони беруть?
Міша, знав, що ти розумний мужикcat-yellow писав:"я їх розумію, чому вони так роблять, але не виправдовую."
саме так, а тут люди кажуть, хай іде в програмісти-шахтаріcat-yellow писав:(візьмемо придуману ситуацію) в мужика смертельно хвора дитина і треба йому 100к гривень на операцію, а в нього їх нема... взяв він двустволку і пішов на площу СВободи, прихлопнув парочку людей, забрав гроші, вилічив дитину
про сім'ю і дім не я писав перший, але підозрюю, що то є ті мотиви, які ними керують, а дивуються тут тому, що менти продовжують працювати з малою зп, і брати хабарі, та бо то простіше і швидше, ніж вивчитись на програміста, чи лізти в шахту.Morozov писав:З чого ти взяв що тут хтось дивується,тут їх "осуджують", а ти чомусь пишеш про якісь поясненя чому вони так роблять (сімя, дім...) от тільки для чого ?
Для програміста потрібен розум, для шахтаря ще й сила,igorok писав:та бо то простіше і швидше, ніж вивчитись на програміста, чи лізти в шахту.
висновок ы вихыд тыльки один -Kirik писав: тоді виходить такий висновок, шо не треба їздити, ходити в лікарню, і взагалі не заходити на поріг в любу державну структуру, а сидіти вдома, і чекати кращого часу,
назва теми про даі, от тут і обговорюємо даі !Kirik писав:всі беруть хабарі,
дуже правильно написав cat-yellow,Kirik писав:але і їх треба зрозуміти,
то хай міняє роботу або йде на ще на одну ти ще може і "овоща" з бандою зрозумієш і простиш ?Kirik писав:та і рівень нашої заробітньої плати не дозволяє собі позволити нормально жити,
мент же не обікрав, не хочеш не давай на лапу, береш штраф і сміло ідеш в ощад касу платити :)Morozov писав:и ще може і "овоща" з бандою зрозумієш і простиш ?
ага, хіба так, але їх більше і вони з пістолетами а не миbossjara писав:висновок ы вихыд тыльки один - за хабарництво і їзду за кермом в нетверезому стані - смертна кара. Да це жостко, да це не гуманно, але це єдиний вихід зламати існуючу систему, по іншому ніяк.ну і в якості починання, так сказать "на науку" всім потрібно в першу чергу поставити "до стінки" всіх без перебору 450 дармоїдів з ВРЯк там писали - "демократія не ідеальна форма влади, але кращої не придумали"... Брехня, всьо придумано ще в 1917 році.
Kirik писав:не хочеш не давай на лапу, береш штраф і сміло ідеш в ощад касу платити
неа, мені 19Morozov писав:тобі 17 років ? навіть коли не порушив всерівно йти і платити ?тут питання не в тому давати чи не давати, а питання скоріше хто такі даішники які вимагають хабарі ?вони правоохоронці чи бандити і як до них ставитись як до людей чи як до бандитів ?
Kirik писав:неа, мені 19
ясно... це ти як 2 роки регулярно платив в кишеню ?Kirik писав:але в моїй практиці за 3 роки
звичайно що вимагають просто так, ти почитай цю тему тут багато ситауцій описано, та й взагалі якесь занадто дитяче в тебе мислення,Kirik писав:шо просто так беруть, тоді да то бандити,
за той весь час, мене спинили 5 раз від сили, ну тільки документи провіряли, і всьо, ну і раз перевищив швидкість на 10 км. то сумлінно заплатив штраф в казну шеченківського району :)Morozov писав:ясно... це ти як 2 роки регулярно платив в кишеню ?
та не дитяче мислення, я все прекрасно розумію, і з вами погоджуюсь на всі 100, просто я з таким не стикався ще, чи то мені такі гайци попадались сумлінні чи шоMorozov писав:звичайно що вимагають просто так, ти почитай цю тему тут багато ситауцій описано, та й взагалі якесь занадто дитяче в тебе мислення, хабар це погано в будь якій ситуації !!! прийде час і ти зрозумієш це сам !
Kirik писав:мент же не обікрав, не хочеш не давай на лапу, береш штраф і сміло ідеш в ощад касу платити :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей