[emoji12] [emoji41]
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
именно в интерпритации автотазаRULES писав: 16-рь в розрізі жигуля чи взагалі? краще ВАГ-івський 20-рь кінця 90-х
нууууt309 писав: а я взагалі скажу що рядні двіфжки гавно, хоть там 50 клапанів буде і 4 турби і 4 компресора, v6-8-10-12...... наше всьо!!!!
Анріал. Там перманентно занято. Там сидить тазодрочер інферналInfernal One писав: На что, в очередной раз будешь послан в "дальнее эротическое путешествие"
От це про тебе 1 в 1Infernal One писав: Клиника это отрицать ФАКТ. Явный и ьбез оговорочный ФАКТ. Вот это клиника.
Ти точно хворий. Це ти мені покажи жигуль зі 140 конями. І роздруківку зі стенду не забудьInfernal One писав: Пойдём от обратного.
Покажи мне Жигуль, со 140 л.с. который едет до 100 за 11 секунд или больше???
Мені покуйInfernal One писав: Даю начало новому срачу - "шеснарь - гавно"
Правильно. Втопку пріорний. Свапатись на іно є зміст. А міняти в гамні гамно на на гамно толку нольInfernal One писав: Постоянно орут адепты "16 вольта", что б я его себе ставил и что я идиот , что не верю им
шо його треба викинути і поставити 16веInfernal One писав: А ведь ещё советским спортсменам в 80 -х стало всё ясно с этим мотором
а ты дохтер?AndrewK писав: Ти точно хворий. Це ти мені покажи жигуль зі 140 конями. І роздруківку зі стенду не забудь . А то порозвелось балаболів
Нет. Поставили 16 клапанную бошку именно на классический 1,6. С 2108 делать было нечего. Блок - из пластилина , при сильных нагрузках его вело и скручивало в трубочку. Он начинал тоннами жрать масло и гнать масло со всех щелей.andriy320e30 писав: шо його треба викинути і поставити 16ве
Это Жорегу до 7 как до неба, разгонялкин с него не какой.CAT писав: їде до 100 за 8,4 сек, але до 7 сек їй як до неба)
160 на сємьорке.....срань гасподняя я єщьо жить хачюююююю.....
ти сам відповів на своє питанняNovel писав: Тоді в чому смисл, в чьом соль? -знущання над собою
поржавInfernal One писав: график
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей